Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 107 994
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
В  bTV Plus има от 20 еп. насам. Обикновено там ги държат 7 или 14 дни, после ги заключват и може да се гледат само на Войо.
Но ги има и в един торент тракер, в който качват всички турски сериали.  Така че... който търси ,намира

Но.. поне ето ви началото
1 еп. https://www.youtube.com/watch?v=S6mAxsvL2oo
2 eп https://www.youtube.com/watch?v=no5f50Hz2H8
3 еп https://www.youtube.com/watch?v=i274Sd8QugI

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 22:49 от diziler

# 61
  • Горски извор

на руски много интересно Емир я пита какво има на главата  Stuck Out Tongue Winking Eye

213 еп.

# 62

на руски много интересно Емир я пита какво има на главата  Stuck Out Tongue Winking Eye

213 еп.

Преди малко докато разглеждах инстаграм профила на сериала,попаднах на един откъс ,когато Джавидам е с тази шапка на главата

# 63
  • Горски извор
Flowers Four Leaf Clover

Актриса замужем за Атиллом Арканом с 1984 года. Супружеская пара счастлива в браке и имеет 4 детей.
Flowers Hibiscus   Flowers Four Leaf Clover

# 64
  • Горски извор

май ще ям бой

каквато дупка има на бузата такава има и на брадата ама е скрита с тия храсти Grinning

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 09:23 от kikito zaprqnova

# 65
Привет, загледах сериала по край майка ми. Намерих го с руски суб. и го прехвърлих до 175 серия. Назови ме по име определено много рано започна да се "влачи". Този е няколко идеи по интересен, като го гледам така мога да си превъртам без да ми досади дългото взиране или странни мимики на някой персонаж. Направо могат да задминат индийските сериали. Емир и Рейхан са ми по-симпатични, а и самите актьори повече ми  харесват.
Е аз например от турските гледам "Рамо" с любимеца ми Мурат Йълдъръм, там нещата са доста различни.

# 66
  • Горски извор
най после да ми дойде реда Flowers Hibiscus

хубава вечер

# 67
най после да ми дойде реда Flowers Hibiscus

ами той ти идва постоянно... Какъв е смисълът да пълниш темата с тонове снимки на главните герои, които ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ можем да видим в Гугъл?
Не можеш ли да оформиш в няколко изречения какво мислиш за сериала? За героите, за актьорите? За действието, какво ти харесва, какво не? Само ще ни заливаш със снимки ли? Какъв смисъл има това?
Или да се постараеш да намериш информация за различните актьори, които участват, да споделиш с нас?
За това ли е създадена темата, всеки ден цунами от снимки на Емир... и никакъв текст, никакво споделено мнение. Никакво изразено впечатление. Пълен нон-сенс е това...

# 68
  • Горски извор
хайде фотото е тука

чао чао Flowers Hibiscus

# 69
Здравейте!
Искам и аз да се запиша тук, защото следя сериала.
Случайно се загледах, заинтригува ме и изгледах всички стари серии.
Сега го следя по Бтв.
Ще ви чета.
Благодаря на всички за информацията която споделяте тук! Purple Heart

# 70

Нямаме нужда!
Престанете да пълните темата с безмислени фотоси, взети от гугъл. Всеки един от нас може да си ги види и там!
Това, което правите граничи с малоумие! Не написахте едно цяло изречение, а само чакате някой да пусне някакво мнение, за да си изсипете новата порция фотоси, за да спазите правилото да няма два поредни коментара от 1 юзър един след друг. Как не ви хрумна да напишете мнението си за сериала и да покоментирате сюжета с някого? С такова поведение само отблъсквате останалите да пишат каквото и да било. Ролята ви в момента тук явно е само да спамите. Нищо полезно, нищо градивно! Просто се излагате, Кикито Запрянова

# 71

Нямаме нужда!
Престанете да пълните темата с безмислени фотоси, взети от гугъл. Всеки един от нас може да си ги види и там!
Това, което правите граничи с малоумие! Не написахте едно цяло изречение, а само чакате някой да пусне някакво мнение, за да си изсипете новата порция фотоси, за да спазите правилото да няма два поредни коментара от 1 юзър един след друг. Как не ви хрумна да напишете мнението си за сериала и да покоментирате сюжета с някого? С такова поведение само отблъсквате останалите да пишат каквото и да било. Ролята ви в момента тук явно е само да спамите. Нищо полезно, нищо градивно! Просто се излагате, Кикито Запрянова
Зарадвах се ,че  има тема за сериала.
Очаквах ,че ще има доста мнения и ще се обсъжда разпалено,но само снимки се качват...опитах и написах мнение ..никой не отговори с мнение относно сериал...

# 72
Искам да попитам дали знате дали ще има серия днес?
Защото преди малко започнаха Истински истории Sad

# 73
Истинските истории са 25 минути. Понеже нямаше шоуто на Цитиридката заради някакъв брифинг и заради това, иначе сериалът си започна в 13.40
А сюжетът вече започва да става същия като на "Назови ме по име"
Главната героиня трябва да даде голяма сума пари, но не казва на мъжа си. Той пък я мисли за алчна, използвачка и интересчийка, която единствено се вълнува от парите. Но не си казват нещата директно, а си ги МИСЛЯТ, озвучени с глас, хаха. И все някой изнудва някого за пари, все някой подслушва зад вратата. Това, дето не си общуват и не си казват нещата се точи поне 200 серии, никакво развитие. С "Назови ме по име" същата работа. Главните герои се целунаха чак след 300 серии, а пък са съпрузи. СМЯХ просто

Зарадвах се ,че  има тема за сериала.
Очаквах ,че ще има доста мнения и ще се обсъжда разпалено,но само снимки се качват...опитах и написах мнение ..никой не отговори с мнение относно сериал...

Така е. Аз се опитах нещо да разчупя, да стане диалог . Няма... в отговор Кикито ни залива с тонове снимки и парира всякакъв опит за дискусия, всичко се размива. Пробвах на стр. 3   да публикувам инфо за другите актьори в сериала, различни от главната двойка. Мислех, че ще е интересно. Няма отговор. Слагах и линк с песен на Али Дерели, който всъщност пее... няма реакция. Харесва ли ви, не ви ли харесва. Слагах инфо и за слугинята, която готви за Масал, лелята, която играеше и в "Назови ме по име", включително и за младата слугиня от дома на Емир, тя се оказа, че е модел. Reaction - Zero. Е тогава защо да се занимавам повече? Тази тема е повече от провалена!

Кикито Запрянова, най-учтиво те молим да престанеш да съсипваш темата

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 15:28 от diziler

# 74
Благодаря за пояснението diziler, незнаех Flowers Hibiscus
Изгледах серията,хареса ми.Но съм я гледала и в нета затова събитията не бяха нови за мен.
Не мен ми харесва това мислене на глас и не ме дразни.Назови ме по име не съм го гледала.
На мен какво ми харесва в сериала -допада ми сюжетната фабула -женени насила,после се влюбват.А също и главните актьори са с много добра външност ,но освен това имат и много добра игра.За мен обаче Рейхан обаче/незная името на актрисата/ играе по-слабо.
Ами това е от мен засега.

Общи условия

Активация на акаунт