Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 156
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
"Дизи" е жанрът на турските сапунки.

# 526
Че са заедно, в това няма съмнение. Че Йозге Яъз напусна мениджъра си и в това няма съмнение. Че предстои фотосесия на Гьокберк Демирджи и това е ясно. Че бавиха уикенда малкия Емир също видяхме, даже майката на хлапето се постара да ни ориентира в картинката, да не би да се заблудим... Остава да видим дали няма да се върне красавицата и в третия сезон на сериала.

Дани, привет!

Кога са бавили малкия Емир, аз не съм изпуснала тази информация!

Слънчев петъчен ден!
Вени

# 527
Че са заедно, в това няма съмнение. Че Йозге Яъз напусна мениджъра си и в това няма съмнение. Че предстои фотосесия на Гьокберк Демирджи и това е ясно. Че бавиха уикенда малкия Емир също видяхме, даже майката на хлапето се постара да ни ориентира в картинката, да не би да се заблудим... Остава да видим дали няма да се върне красавицата и в третия сезон на сериала.

Дани, привет!

Слънчев петъчен ден!
Вени
Привет! Миналия уикенд сестрата на Йозге сподели снимка, че пътуват със съпруга и, а детското столче е празно. След 2-3 дни Йозге качи клип, в който тя люлее Емир, а люлката минава край мъжки колене във вече познатите зелени бермуди на Демирджи. От Яъз се виждат само лакираните и в бордо нокти. В Инстаграм коментираха, че между баба - дядо и леля - чичо, изборът е паднал на вторите, че да тренират. 😜

# 528

Дани, привет!

Слънчев петъчен ден!
Вени
Привет! Миналия уикенд сестрата на Йозге сподели снимка, че пътуват със съпруга и, а детското столче е празно. След 2-3 дни Йозге качи клип, в който тя люлее Емир, а люлката минава край мъжки колене във вече познатите зелени бермуди на Демирджи. От Яъз се виждат само лакираните и в бордо нокти. В Инстаграм коментираха, че между баба - дядо и леля - чичо, изборът е паднал на вторите, че да тренират. 😜
Ох, Дани, лоша работа, щом вече по зелените бермуди се ориентираме.  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Иначе са ми много сладки двамата, втората снимка много ми харесва, тя беше поздрав за бащата на Йозге за деня на бащата - беше споделила тази снимка, снимка с бащата на Гьокберк и с дядо си. Символика, откъдето и да го погледнеш.
А след като си е сменила мениджъра, дано първата работа на новия й мениджър да е да й осигури главната роля в сезон 3 на "Обещание", закъде без нея там...

# 529

Дани, привет!

Слънчев петъчен ден!
Вени

Дани, привет!

Слънчев петъчен ден!
Вени

Мерси много, Дани!

Мисля, че вече няма съмнение, че Озге и Гьокберк са семейство! Да, ще им е от полза да трупат опит като родители! Време им е!

Вени

# 530
А след като си е сменила мениджъра, дано първата работа на новия й мениджър да е да й осигури главната роля в сезон 3 на "Обещание", закъде без нея там...
Аз лично стискам палци нещо такова да се случи. Не се ли случи ще спра да гледам сериала. Но времето ще покаже. Аз съм си фен на Йозге-то (Heart) и с нетърпение чакам сериите, в които ще е щастлива. От няколко серии насам си говоря сам с телевизора ... но и това се преживява. Знам, че ще дойдат и хубавите серии. От понеделник пак започвам същото упражнение.

# 531
Аз лично стискам палци нещо такова да се случи. Не се ли случи ще спра да гледам сериала. Но времето ще покаже. Аз съм си фен на Йозге-то (Heart) и с нетърпение чакам сериите, в които ще е щастлива. От няколко серии насам си говоря сам с телевизора ... но и това се преживява. Знам, че ще дойдат и хубавите серии. От понеделник пак започвам същото упражнение.
То не остана до хубавите серии, направо са си дошли. 😜
Е, по-добре с Йозгето да си говорите отколкото с Боко...😂 По телевизора де...🤪

# 532
Аз пък ще гледам третия сезон без значение с Йозгето или без нея. Моят човек нали ще е там. Гневен, тъжен, отчаян, щастлив, все ще е във вихъра си. Честно казано, и с нова любов ми е любопитно как ще го играе. Сега гадаем има ли лични преживявания, няма ли, тогава да го видим, кога не му е тръпка...😜

# 533
Горкото Зейнепче, и тя го закъса. Добре, че Емир е в имението, иначе лошо й се пише. Джавидан не си играе на дребно.
Емир доста се колеба пред къщата - аха да почука, а и Рейхан аха да отвори вратата и да му се метне на врата. Явно гневът му още не си е отишъл. Въпреки че Кемал му каза да загърби гнева, все още му е много прясно. Ще се гневи още малко и после ще се предаде.
Нарин добре се намеси в историята с руския бизнесмен, добре че си имаха "native speaker", иначе договорът щеше да отиде на кино. Много се изкефих Йонджа как остана на сухо - много се надява Кемал и Нарин да не се разбират, ама си прави сметките без кръчмаря.
Другата седмица предстоят интересни серии, да видим Джемре как ще преживее някои неща, че и тя нещо си прави криви сметки. Да свършват по-бързо тия мъки, че вече не се търпи. Вечер си пускам по-щастливи серии напред, че в обедните часове депресия ме гони вече - не обичам да гледам Емир и Рейхан нещастни.

# 534
Привет.
Много са тежки тези серии, но пък има и хубави неща в тях. Страхотна игра на всички актьори, дори и Гюл Арджан/Джавидан/.
Изкефих се как "сервитьорката" сложи в малкия си джоб Йонджа. Не стига, че спаси преговорите, но накара пънчето Кемал Тархун да се усмихне най-после /и на нас ни омръзна все да е намръщен/.
Разговорът чичо и племенник - силен момент. Кемал намира утеха в Масал, но Емир засега си няма нищо - опитва се с работа, но не се получава. Голяма борба води със себе си Емир - инстиктивно се затича към затворената врата, вперения поглед в стола на Рейхан, посещението пред къщата, разговорът по телефона. Кое да надделее - гневът или любовта, главата или сърцето, лошите или хубавите спомени? Ойя много хубаво й каза на Джавидан: "Дано един ден опознаеш сина си".
А Рейхан - животът за нея е спрял. Остана съвсем сама със спомените и копнежа по любимия човек.
Емир е до Зейнеп, но не може да я спаси от лапите на майка си. Как да не иска детето да е с Рейхан?
Всеки в леглото си  и с тъгата си.

От няколко серии насам си говоря сам с телевизора ... но и това се преживява. Знам, че ще дойдат и хубавите серии. От понеделник пак започвам същото упражнение.

Пожелавам ви хубави почивни дни.

# 535
Толкова много отчаяние в тези серии, че Нарин е като балсам за душата. Много ми допада сравнението Шехрие - Джавидан в отношението им към снахите. Първата, като всеки добър човек, тръгна от неприязън, защитавайки като орлица Кемал и Масал, а като видя колко добре им се отразява младата жена в дома, я обикна и се превърна в неин защитник и съюзник. Джавидан си е в нейния екшън, няма значение кой какъв човек е, важното е да става каквото тя иска. Странно нещо са тези властни свекърви, които вярват, че любовта на синовете им към нехаресваните снахи, е грешка и временно явление, което ще мине бързо и раздялата няма да остави траен отпечатък. Велик Хикмет, мъж с изключително силна воля. Дори и неподвижен, намира начин да обърне събитията. Често си мисля колко хармонично семейство щеше да има, ако се беше оженил за Мелике, а не за тази усойница. Зейнеп няма да коментирам, не разбирам тази политика на Канал7 - жестокост към слаби и беззащитни може, целувки не може. 🤔
Ех, този Демирджи, като отворена книга е, толкова много емоции ни поднася на тепсия. Все си мисля, че омразата и гневът на Емир са насочени към самия него, а не към Рейхан. А думите и, че ненавижда ласките му, са искрата в този пожар. За мен той обвинява себе си - че не е разбрал, че не е предотвратил, че не е опазил, че не е попречил...😢
Ойя не мога да разбера, тя ми е най-мътна. От време на време има точни попадения, но като цяло най- неизграденият образ е тя, според мен.
Казваме тежки серии, ама точно те са барометър за режисьорска и актьорска работа. Вярваме, защото ни го поднасят правдиво и истинско. ❤️
Слънчев уикенд в очакване на следващата седмица Обещание 🌞

# 536
Имам чувството, че коментирам повече Демирджи от Йозге-то в последните си коментари, но не мога да пренебрегна красивата му истинска игра на актьор. От разярен лъв се превръща в кротко агънце за секунда. Много бързо минава от емоция в емоция ... не говоря за сценарий, а за актьорска игра ... което е наистина красиво да се гледа. От изминалия епизод най-голямо впечатление ми направи сцената с телефона. Тази ярост, този гняв ... как се пречупи всичко само от няколко думи. Сценаристът много добре е създал образа на обичащия мъж. И той е точно такъв - буен, ври, кипи, но при какъвто и да е контакт/допир с любимия човек се вразумява. Образът му е много емоционален и чувствителен. Знам го от личен опит - да обичаш до край или да мразиш до край.

Сцената с Нарин и преговорите беше като слънчев лъч в тези серии. Въпреки, че всеки го е предположил, че това ще се случи за мен беше като манна небесна - мъничка усмивка за истинските неща. Аз съм на същия принцип в работата - да, всичко е много спешно и задължително за изпълнение, но семейството и личното здраве са на първо място. Не пропускам да го припомням на работодателите ми. Дадат ли ми това спокойствие получават на 101% всичко от мен, а то не е малко. Взаимоотношенията между работодател и служител в тези времена са доста сложни, но дадеш ли ... винаги ще получиш двойно. Разбира се ако си избрал правилния човек/екип.

Но да не се разсейваме. Чета всеки коментар ... някои по два/три пъти.

Слънчеви дни ви желая и бъдете здрави!

Иначе за Йозге-то Heart

# 537
Имам чувството, че коментирам повече Демирджи от Йозге-то в последните си коментари, но не мога да пренебрегна красивата му истинска игра на актьор. От разярен лъв се превръща в кротко агънце за секунда. Много бързо минава от емоция в емоция ... не говоря за сценарий, а за актьорска игра ... което е наистина красиво да се гледа. От изминалия епизод най-голямо впечатление ми направи сцената с телефона. Тази ярост, този гняв ... как се пречупи всичко само от няколко думи. Сценаристът много добре е създал образа на обичащия мъж. И той е точно такъв - буен, ври, кипи, но при какъвто и да е контакт/допир с любимия човек се вразумява. Образът му е много емоционален и чувствителен. Знам го от личен опит - да обичаш до край или да мразиш до край.
Абсолютно съм съгласна с написаното по-горе на 200%.
В тези серии се забелязва още повече прекрасната актьорска игра на Гьокберк, направо му се възхищавам, справя се великолепно. На мен ми намирисва на това, че по това време са се зараждали чувствата между него и Йозге в личен план и някак се отразява на играта и на двамата. Може да не съм права, но някак ми се иска да е така.
Иначе в днешната серия стана точно това, което предполагах - че от толкова неядене, неспане и постоянен плач Рейхан ще се срине. И цялата маска на самообладание и омраза на Емир се счупи в секундата, в която видя любимата си жена в безсъзнание на земята. Извиканото "Не" се откъсна дълбоко от нараненото му сърце, независимо в какво се опитва да убеди себе си, нея и другите.
И отново влезе в режим "трябва да защитя Рейхан и да спася живота й, пък ако трябва аз да умра", за и аз не знам кой път точно. И ще продължава да го прави, докато е жив.
Спомням си, когато пак уж мразеше Рейхан, когато си мислеше, че се е омъжила за него заради пари - как се метна като лъв в басейна да я спасява от удавяне.
Просто любовта им е прекалено силна и устоява на всички препятствия. Точно тук се крие разковничето на събитията, които ще последват оттук нататък и причината защо никога Джавидан и Джемре не успяват с пъклените си планове да ги разделят.
Днес бяха обърнали малко повече внимание на Кемал и Нарин и така трябва - тук се заражда прекрасна любов, на която си заслужава да се даде шанс.

# 538
На мен ми намирисва на това, че по това време са се зараждали чувствата между него и Йозге в личен план и някак се отразява на играта и на двамата.
Ами те чувствата им по това време вече са били факт и отношенията им са били факт. Любопитно ми е как ще изглеждат с други партньори, защото отдавайки перфектните сериални превъплъщения на любовта им, ние всъщност омаловажаваме професионализма и таланта им.

# 539
На мен ми намирисва на това, че по това време са се зараждали чувствата между него и Йозге в личен план и някак се отразява на играта и на двамата.
Ами те чувствата им по това време вече са били факт и отношенията им са били факт. Любопитно ми е как ще изглеждат с други партньори, защото отдавайки перфектните сериални превъплъщения на любовта им, ние всъщност омаловажаваме професионализма и таланта им.
Според мен ще са добри и с други партньори, поне аз така виждам нещата. Гьокберк се справяше прилично и с образа на Кълъч в "Назови ме по име", хем там беше не особено положителен образ. Тук определено е задобрял, то има разлика в играта му в сравнение с първия сезон, което е нормално, трупа опит.
Дано имат късмет и да играят в повече филми, за да ги видим и в други превъплъщения.

Общи условия

Активация на акаунт