Обещание - сериал (bTV/Kanal 7)

• 108 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 600

Добър вечер
можели някой да ми резюмира на кратко какво се случи в днешния епизод ? Предварително благодаря.

# 601
можели някой да ми резюмира на кратко какво се случи в днешния епизод ? Предварително благодаря.
https://btvplus.bg/produkt/seriali/25923/sezon-1/obeshtanie-epizod-106

# 602
Здравейте групата, днес реших да илюстрирам думи на активно коментиращите сериала със снимки от реалния живот на коментираните. Ето какво ми се получи:

Ваня_С,  Д-р Нарин Лечителката кого лекува, кого разболява Kissing Heart

Ваня_С, тя затова е Желязна тази лейди Sweat Smile

Elle Ganovska, Кобрата на млади години Animal Bug

mravoiada, Супер пич за Желязна лейди Hands Muscle

mravoiada, не само ти потъваш в тези очи Two Hearts

Дай, Боже, на всяка жена по един такъв "пън" Sunglasses

И на края обещанието, чието изпълнение всички очакват Hearts

Извинявайте, ако съм досадила. Хубав уикенд на всички!

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 20:42 от dani_pop

# 603
Здравейте групата, днес реших да илюстрирам думи на активно коментиращите сериала със снимки от реалния живот на коментираните. Ето какво ми се получи:

Ваня_С,  Д-р Нарин Лечителката кого лекува, кого разболява Kissing Heart

Дани, привет!

Както винаги си много оригинална, интересна и различна! Благодаря ти! Нашите любимци, днес ни изненадаха със съвместна снимка, качена от Озге! Сега чакаме Демирджи да си изпълни желанието!

Аз, правилно ли съм разбрала, че се преподавател музикален..по пиано? Като малка съм ходила в школа по пиано, шест години, но само за обща култура! Нямам слух, и не съм добър пианист! Е, наложи се да ни купят на мен и сестра ми пиано по този повод! От време на време ми идва музата да подрънкам нещо, въпреки че съм забравила много от правилата....само за удоволствие!

И на теб хубав уикенд!
До скоро!

# 604

Ваня_С,  Д-р Нарин Лечителката кого лекува, кого разболява Kissing Heart

Скрит текст:

dani_pop, благодаря за снимките. Въобще не си досадила. Аз не обичам да ровя в нета за нещата извън филмите, но винаги ми е интересно, когато в темите се коментират и нещата от живота на актьорите. Радвам се, когато ми хареса някоя екранна двойка и в реала са заедно. Доколкото разбирам, май и тук може да се получи нещо такова.
В самото начало, когато търсех информация за филма, разбрах, че Али Дерели/Зафер всъщност е певец /комшиите май често включват в каста и певци/. Не бих казала, че е добър, но ви предлагам един негов клип.

https://www.youtube.com/watch?v=7DFoGvzuTaw
Не знам за кой път ще го кажа, но в този филм ми харесва искреното приятелство между Зафер и Емир.
Пожелавам ви хубава неделя.

# 605
Аз, правилно ли съм разбрала, че се преподавател музикален..по пиано?
Всъщност съм учител по музика. Но много години предавах пиано в училище, когато все още имаше музикални паралелки, после в кварталното читалище известно време, а сега в свободното време на деца, които желаят. Дъщеря ми казва, че ми е лесно, защото стане ли ми тъжно и сядам на пианото, щастлива ли съм, пак същото упражнение. Аз, обаче, най-добре се чувствам сред децата, общуването с тях ме зарежда и ми е интересно. От има-няма 10 години поддържам за учениците и стажантите си, за колеги и всеки, който проявява интерес, един сайт. В него има изключително много мои ресурси по музика за 5 -10 клас, а караокетата са моята гордост.
https://danielapopova.weebly.com

# 606
dani_pop ... благодаря! Страхотна си!

# 607
Аз, правилно ли съм разбрала, че се преподавател музикален..по пиано?
Всъщност съм учител по музика. Но много години предавах пиано в училище, когато все още имаше музикални паралелки, после в кварталното читалище известно време, а сега в свободното време на деца, които желаят. Дъщеря ми казва, че ми е лесно, защото стане ли ми тъжно и сядам на пианото, щастлива ли съм, пак същото упражнение. Аз, обаче, най-добре се чувствам сред децата, общуването с тях ме зарежда и ми е интересно. От има-няма 10 години поддържам за учениците и стажантите си, за колеги и всеки, който проявява интерес, един сайт. В него има изключително много мои ресурси по музика за 5 -10 клас, а караокетата са моята гордост.
https://danielapopova.weebly.com
Дани, привет!

Непременно ще го разгледам! Със сигурност има интересни и стойностни неща, какъвто човек очевидно си ти! Имаш много таланти, всичко поднасяш по един много оригинален, интересен и достъпен начин на публиката!

Прекрасна неделя!
Вени

# 608
dani_pop ... благодаря! Страхотна си!
Много благодаря! Само да не се главозамая 😜

# 609
Гледах серията оттук-оттам, така ще е и коментарът ми 😜 Мисля да предложа на НОЩ още една противовирусна мярка, а именно задължително ежедневно ядене на пилешка супа като естествен антибиотик. Шехрието е кандидат за Нобелов лауреат с тази рецепта. 🥰
Днес няма да коментирам моя човек - той зацикли на излъган любовник и всичката му пара отива в свирката. По принцип е прав, но не и в техния случай. Даже не му хрумва, че Рейхан е напълно съгласна с него, даже е по-драстична към себе си. Обърканият вид на Демирджито е отделен вид изкуство, а дребнавите заяждания на Емир май нараняват повече него самия. Майка Тереза също е в свои води - тя е силна, когато трябва да спасява някого. Кефи ме като се опълчва на усойниците, ама то обикновено е пост фактум.
Още една серия в актива на Нарин и Кемал. Лечителката вече е Приятелка, а скоро и Любима. Кемал чудесен, разбиращ и уравновесен, емоционален и красавец. Абе, намери си майстора Лечителката. ❤️
На Зафер отново всичко му е ясно, а Нигяр най-после улучи точната доза пяна, че и я похвалиха най-сетне...😂

# 610
dani_pop, чета и се смея на глас - много точно си ги описала всички.
Но аз малко ще му се накарам на Емир. Е, начеса си егото да й кажеш да си тръгва. Ама защо се насочваш към вратата и не можеш да дишаш, дори и апетита си загуби? Хайде да те видя каква стена ще си и до кога ще издържиш. Никога не казвай "НИКОГА" - после ще си сърбаш попарата. Чул недочул бързаш да палиш моторетката и да се самонавиваш. Добре, че Рейхан сега има друга цел и ще се съсредоточи върху нея.
Малко им беше радостта на двете кобри, дори и прекрасното кафе не можаха да си изпият.
Кемал  вече е в трапа, а на Нарин малко й остава - само една крачка. Шахрие е на поста си и ги пази от зли очи.
Допълвам се.
Днес ни напусна Енио Мориконе.

https://www.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 16:38 от Ваня_С

# 611
dani_pop, чета и се смея на глас - много точно си ги описала всички.
Но аз малко ще му се накарам на Емир. Е, начеса си егото да й кажеш да си тръгва. Ама защо се насочваш към вратата и не можеш да дишаш, дори и апетита си загуби? Хайде да те видя каква стена ще си и до кога ще издържиш. Никога не казвай "НИКОГА" - после ще си сърбаш попарата. Чул недочул бързаш да палиш моторетката и да се самонавиваш. Добре, че Рейхан сега има друга цел и ще се съсредоточи върху нея.
Малко им беше радостта на двете кобри, дори и прекрасното кафе не можаха да си изпият.
Кемал  вече е в трапа, а на Нарин малко й остава - само една крачка. Шахрие е на поста си и ги пази от зли очи.
Допълвам се.
Днес ни напусна Енио Мориконе.

https://www.youtube.com/watch?v=rRbyZ3eD-9M
Не съм много съгласна тук за Емир. Не че не се държи грубо, не че не почна да я унижава... Но какво му остана, колко пъти моли Рейхан да му се довери, да му каже истината, че ще реши нещата... В крайна сметка в момента той не е наясно с нейната саможертва и колко тя го обича. Гордостта му е наранена, да оставим настрана, че и сърцето му е разбито. Той направи много грешки, действа много импулсивно, но и много израстна и се промени. Не заслужаваше ли поне малко доверие от страна на жената, която обича? Той се държи грубо с нея, но само когато са двамата насаме, поредно доказателство как се опитва на себе си да си наложи, да се самоубеди, че вече не я обича. Не го оправдавам в никакъв случай, но когато си млад и обичаш, не е особено лесно...

# 612
Привет на всички. Да коментирам и аз нещата, които ми направиха впечатление в серията днес.
Добра постъпка на Нигяр с бележката, която написа - така успя да убеди Рейхан да остане, а и да се замисли какво точно се е случило с Хикмет, някак съвсем забравиха за това покрай всички останали проблеми.
Радвам се, че Рейхан се опълчи най-накрая на Джемре. Вярно е, че е малко след дъжд качулка, ама по-добре късно, отколкото никога. Така поне потвърди, че куче, което лае, не хапе. Доказа, че Джемре е страхливка и заплахите са само за заблуда на противника.
Жалко, че Емир чу по-неподходящото от думите на Рейхан и веднага подпали като моторетка. Умрях от смях на думите му "В твоите очи съм един влюбен загубен".
Не съм доволна от отношението му към Рейхан - вярно, че е влюбен и много наранен, но цялата тирада как щяла да съжалява, че се е върнала в къщата, ми напомни много за думите на майка му към нея в началото "Всеки ден, в който останеш в тази къща, ще се превърне в ад". Каквато и болка да изпитва той, не може да се държи по този начин с жената, която доскоро е била негова съпруга, дори и тя се уплаши от думите му и въпреки всичко се примири с тях и пак се опита да го оправдае. Когато разбере истината, а това ще стане, не знам как ще я гледа в очите.
Въпреки това си пролича, че го заболя от думите, които изрече, когато тя излезе от кабинета, което само доказва, че просто говори, за да я заболи, а реално може би дори не мисли нещата, които казва в яда си.
Прекрасни сцени в болницата с Кемал и Нарин - и двамата вече започват все повече да се привързват един към друг.
И последно - Нигяр трябва по-честичко да прави от това хубавото кафе с каймак и да гощава с него госпожа Кобра и почетната й гостенка в имението, само то ще им остане за утеха.
Хубава вечер на всички!

# 613
Много ми харесват сцените с Нарин и Кемал, а също и как тя успява да намери път към Масал. Мога да кажа, че заради тях следя сериала Grinning
Рейхан и Емир не са ми интересни, за съжаление образите им са доста безлични и лишени от нормални човешки черти само защото сценаристката си е пестила труда да ги развива. Изобщо концепцията и при двамата е много сбъркана...

# 614
Рейхан и Емир не са ми интересни, за съжаление образите им са доста безлични и лишени от нормални човешки черти само защото сценаристката си е пестила труда да ги развива. Изобщо концепцията и при двамата е много сбъркана...
Както се казва "на вкус и цвет товарищ нет". Но по отношение на развитието на образите съм готова да споря, то присъства изключително активно и в двата образа. Погледнете Емир как се преобрази от разглезено мамино синче във всеотдаен любящ и отговорен съпруг на жена, която му е наложена, която не е негов личен избор. И, повярвайте ми, още ще се промени. Същото важи и за образа на Рейхан. От добро, но затворено в себе си дете, се превръща в млада влюбена жена, която в момента се бори за доброто на любимия си, но ще започне да се бори и за любовта си. И носят много чисто човешки черти двата образа, иначе нямаше да им обърнем внимание. Съгласна съм, че сценарият отстъпва по качества на актьорската игра, но за част от тези слабости си има обяснение. А Гьокберк Демирджи и Йозге Яъз са много добри в превъплъщенията си. И не защото аз го казвам. Тази година за първи път в номинациите за турските награди Златна пеперуда (еквивалент на американските Еми) попадат актьори от дневен сериал и това са именно те. Ако не бяха впечатлили с играта си, ако сериалът не беше изравнил със земята по рейтинг скъпи и лобирани седмичници, това нямаше как да се случи. Това са фактите, а иначе всеки има право на лични предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт