👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 869
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
Ехо, привет на всички! Да се запиша и аз в клуба на юнските мами. В 24+4г.с съм. На 12.06 ми е термин, но да видим..

# 181
Новите момичета освен термин, моля давайте и пол на бебчето и град и години ако е възможно Simple Smile
Нека 1ва страничка ни е пълноценна и пълна

# 182
  • Варна
Scream нямате изчитанее!
Благодаря за дрешките, момичета! Не са кой знае какво, но всичко бебешко особено розовко ми е на сърце 😍
Добре дошли на новите мами, loveuu_m с теб сме с един термин Blush
Колана и на мен адски ми пречи, също понякога го държа с ръка, че ме притиска доста.
И аз като мистик, като чуех извара и направо бях 🤢, но последно време купувам често и правя различни комбинации. Взе да ми харесва. Аз не мога да заместя сиренето с нищо, най-уважавам на Елена, също и кашкавала им!
Млякото на Олимпус също ми е най-любимо, но не знаех за пистачото, ще го пробвам. Така и така сме на кулинарна вълна да си кажа и аз Grinning Онзи ден гледах 24Kitchen и там приготвиха едно пълнозърнесто хлебче, записах си рецептата и реших да го направя днес, ами какво да кажа, вкусотия!

# 183
Уигзии хлебчето изглежда невероятно. Ако искаш сподели рецепта. Ние си правим в машината за хляб, но точно твойто мисля че няма да стане в машина. Чудесно е 💗

# 184
Гет риъл, май си намерих съмишленик в любовта към Хари Потър ❤️❤️❤️ Като тийнейджър съм чела книгите на български, но сега си ги чета на английски и съм още повече прехласната по тази поредица. Даже съм харесала разни тематични бодита за бебка от Амазон... Ами така де, единствено с тези книги успявам да си отвлека мислите от страховете и притесненията свързани с бременността! Ааааа, чакай, аз съвсем изключих, но да са ти честити хубавите новини от ФМ и да си бременеем заедно поне до 37 седмица 🍀🥰🍀

Loveuu_m, добре дошла сред нас 😊

Уигзи, ама това хлебче изглежда много апетитно! 😍 Имаш ли рецептата?

# 185
Ау, ще си правим ли Хари Потър фен клуб? Обожавам го, чела съм книгите сто пъти. Сега зарибявам и детето ❤️
Аз си забъркай извара с печени чушки тази вечер. И още не съм изяла една торта, ама работата е почти сигурна.

# 186
Оооо чета книгите от първото им излизане а филмите съм гледала над 100 пъти. Обожавам го - това ми е начин да се отнеса в друг свят и всеки път чувството е толкова мило и носталгично 💗💗💗💗
Определено вече имам идея за име следващата тема хихи 😬

# 187
Ох, хора, сега с този Хари Потър ме изкушавате и аз да седна да препрочитам, а имам дисертация да пиша и гледам да не се разсейвам Joy Сега се виждам как преди да си легна ще се поддам на изкушението.

# 188
  • Plovdiv, Bulgaria
И аз бих искала рецепта за хляба, изглежда доста добре Simple Smile

# 189
  • Sofia, Bulgaria
Хари Потър е 🔝 за всички времена. Предлагам групово закупуване на тематични бодита, и после живот и здраве снимки с тях да гледаме Grinning Луда фенка съм и аз. Израснах с поредицата.
Дрийм липсва възрастта ми на първа страница- на 29 години съм, за прилежност не че държа да се запише:joy: .

# 190
Годините може и да не споменаваме 😬😬😬😘😘😘

# 191
Момичета,да ви покажа аз как приготвям бадемово мляко.Много по-евтино ще ви излезе и истинско естествено.Ако някоя се интересува ето рецептата от блога ми:
 https://mandjichkitenajolie.blogspot.com/2017/05/blog-post_17.html?m=1

Имам и раздел Здравословни и Смути,може нещо да ви допадне.
Преди бях доста активна в хобито си,но заради бременността спрях да снимам и да качвам рецепти,тъй като нямам това свободно време.
Надявам се след като бебчо се роди и започнем да се храним да си направя и раздел Бебешка и детска кухня Simple Smile

Забравих да ви кажа,че вчера си взех и една книжка "Мама за първи път" .Много е интересна и полезна Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 22:53 от Irina Jolie 616216

# 192
И аз съм от фенките на Хари потър! Чела съм книгите на английски, а филмите съм гледала безброй пъти 💥

# 193
Ех, момичета, ставаме все по-яка банда, пък сега се оказахме и Хари Потър фенки. Аз съм мнооого запалена 😍

Иначе днес бях на преглед, всичко е нормално, само дето ми изписаха Малтофер, който мразя 😄

В Лидл от днес има италианска седмица, има много готини неща. Нищо диетично 😄
Аз се сдобих с ньоки, сос за паста, десерти, маскарпоне... ужас

Добре дошли на всички нови мами и лека бременност!

# 194
  • Варна
Дриймче, аз също пека в машината обикновено, там също става трепач. Но днес реших да забъркам и това.
Момичета, ето рецептата:
3 яйца
1 с.л. кафява захар
300 гр. кис мляко
550 гр. пълнозърнесто брашно
1 с.л. хлебна сода
1 ч.л. сол
Щипка канела
слънчогледови семки, тиквени, сусам, маково семе /кой, каквото има и обича
100 мл. зехтин
1 пакетче суха мая
Мащерка по желание

1. В купа разбийте яйцата със захарта. Добавете млякото и разбъркайте.
2. В друга купа пресейте брашното, добавете содата и солта. Добавете щипка канела и семената, и разбъркайте с дървена лъжица.
3. В сух тиган запечете малко тиквените семки и сусама, и ги добавете при сухите съставки. След това добавете течните съставки, както зехтина и сухата мая. По желание добавете ситно нарязани мащерка или розмарин. Разбъркайте до хомогенност.
4. Намажете формата и изсипете сместа в нея. Тръснете формата в плота. С мокра ръка загладете сместа. Поръсете със семена. Оставете хляба да втаса за 15мин/ аз лично го оставих върху печката около 30мин и се беше надигнал./ Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса - 30/35 мин.
Дано ви се получи и хареса, ако решите да правите. Бон апети! 🙃

Общи условия

Активация на акаунт