👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 975
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Уигзи страхотна си ❣❣❣
Благодаря много. Задължително тези дни ще го пробваме. Ние сме любители на хляба, а твоя изглежда великолепно 😍😍😍

# 196
Роден_ентусиаст, аз имам също точно този колан на BeSafe. Blush
http://www.besafe.bg/Products/besafe-pregnant---predpazen-avtomo … kolan-za-bremenni
Аз пък ще се престраша да кажа, че изобщо не съм фен на филми тип Хари Потър, сори! GrinJoy Ама нищо - интересно ми е да ви чета, дори да пишете за това. JoyHugKissing Heart

# 197
Не мога да заспя и си щракнах една снимчица Simple Smile Живот и здраве колаж може да си направя за 25,30,35 и 40 седмица Simple Smile
Добре,че ММ спи в хола и ще става в 3 за работа.Ако ме чуе и влезе,тотално за луда ще ме сметне Grinning

# 198
  • София
Добро утро, сложете и мен в итбора Хари Потър. И ние сме фенове (отскоро и дъщеря ни Simple Smile ).
Бях мярнала в джордж едно комплектче за момченце с надпис на английски: “малък магьосник”, ако още го има като пазарувам, ще го взема сигурно Simple Smile

# 199
Добро утро и от мен ☺️
Добре дошли на новите мами!
Рецептите за палачинките, хляба и бадемовото мляко са супер! Много благодаря, че ги споделихте!
Ирина, много готино коремче 💗.
Чак фен на Хари Потър не съм, но съм изчела и изгледала всичко ☺️. И книгите и филмите са много хубави.
Тези хормони вчера ми изиграха отвратителен номер. Като цяло съм много спокоен човек и трудно "паля". Цял ден ми се събираха малки дразнители, като добавим преумората, недоспиването и в комбинация с вихрещите се хормони, побеснях и вдигнах кръвното 😞. Малката явно се стресна от емоциите ми и от обяд до вечерта не помръдваше. Ето тогава вече го ударих и на рев. ММ изпадна в тих ужас, защото нямаше идея защо съм толкова разстроена, а аз дори не успявах да обясня нещо логично. И него успях да изплаша. Успокоих се когато късно вечерта малката се раздвижи. Сега след като се наспах осъзнавам за какви тъпотии чак кръвното вдигнах и изплаших всички вкъщи, ама пусти хормони 😞

# 200
И аз съм станала много сприхава и зла. Според колегите на работа това е около 70% от времето. 🤷 Опитвам се да се овладявам, но понякога не се получава. Направо го усещам като една вълна и като по анимационните филмчета ми излиза пушек от ушите. 😄

# 201
  • Варна
Добро утро Simple Smile
От 28-ми до 1-ви март ще има 30% намаление в Комсед Wink Нападайте!

Редакция: Омче , ако не се лъжа днес беше твоята ФМ, така че успех и ще чакаме да кажеш после как е минала ❤

# 202
Peperudena, не се шегувам. Това е изпитано.
Рецептите са ви супер. Само да си остана вкъщи...ще ги пробвам.
Хубав ден!

# 203
Добро утро ☀️🥰☀️

Да, Лимонче, днес най-накрая ще видим бебка, защото аз не съм я виждала от цели 8 седмици, а ММ я е виждал само на първия преглед (едва в 7 г.с. когато още беше малка скаридка). Благодаря ти за положителната енергия! ❤️🤰🥰 Часът ми е чак за 13:10, а веднага след това ще пиша да кажа как е минало... Ох, дано само нямаме и ние проблеми и си ни прегледа Чавеева!

Голям мъгълски фен клуб си спретваме  😊 Ще свиркам като видя пак от Хари Потър бодитата 😘

Иринка, само какъв хубав блог си и имаш ти! А коремчето ти е още по-хубаво 🥰

Лози, същата като теб съм и аз - ядосвам се на пълни глупости, а после започвам да се стресирам, че съм се ядосала и плача, което още повече ме стресира, защото си мисля как това не е хубаво за бебка и така... Омагьосан кръг 😂 Казвам си, че всичко се дължи на хормоните и аз в крайна сметка съм човек, и колкото и да не го искам, то не мога да контролирам всичко. Гледам да си простя за тези малки изблици и да продължа напред, защото иначе ще задълбая още повече в това настроение и ще стане по-зле 😊 Даже в събота, като ме беше стегнала пак шапката, запалих колата и отидох до една нова сладкарничка със сурови торти, после ходих да си понапазарувам и така се разсеях от стресиращите мисли.

# 204
Добро утрооо 🥰
Хляба ще се пробва и протеиновоте палачинки също! Само другата седмица да си остана вкъщи и аз влизам в отбора на готвещите! 😁
И аз се паля лесно и лесно почвам да плача.. Не съм била така преди. И най-тъпото наистина е, че няма логична причина, когато ММ ме пита защо.. и тогава ме обвземат едни мисли затова как ме търпи такава. Абе, чудо става в главата ми докато се успокоя 😁
Омм, чакаме новини от ФМ. Всичко ще е наред!
За намалението в Комсед, гледайте и сравнявайте цените преди да купувате, че предния път ги излових, че им е малко фейк намалението.. 🤨
Снощи пак не спах и сутринта се събудих като бита. Обаче пих едно смути ала Омм и направо ми светна!🥤

# 205
  • София
Здравейте 🌞
Чета по диагонал тези дни поради семейно щастие и ангажименти.

Омммче, стискам палци! Ще ви е мнооого приятно да я видите. А след 7 седмица разликата ще му се види като от земята до небето! Чакаме новини Simple Smile

Ние сме при Чавеева в петък, надявам се да не чакаме повече от 2 часа. Нали ходя при двама. Не зная необходимо ли е, но във всички случаи не вреди. И при нас, след прегледа вчера, най-вече се радвам, че той ще я види, защото с тия пътувания последно преди месец я видя, а тогава беше пък за първи път. А сега вече ще има и 3Д и е по-оформена Simple Smile

Да ви кажа, че освен книгите за Хари Потър (филмите не толкова), страшно много харесвам филмите за Фантастични животни. Чакам с нетърпение следващия, в който действието ще се развива и в Рио де Жанейро.

Прекрасен слънчев ден ви пожелавам! 🌞💐🎉😁

# 206
По темата за изварата малко по-назад – аз лично обичам и си я хапвам всякак, но особено ако не ви харесва толкова, силно препоръчвам да пробвате да я смесите с лютеница! Става най-хубаво с по-стандартната извара (например тази на Olympus или Маджаров; не Лидълската, че тя е твърде кремава) и едросмляна лютеница. Смесвате по една лъжица от всяко и слагате върху филийка пълнозърнест хляб. Божествено ми е, почти всяка сутрин това закусвам + филийка с яйце. Малко сол и черен пипер върху всичко и до обяд съм щастлива! Hands Ok Hand

# 207
Омче представям си какво вълнение те тресе днес. Стискам ти много палци и да ни заредиш със слънчеви новини малко по-късно! Yellow Heart

Риъл и твоята ФМ наближава... ох толкова обичам да ходя на прегледи ... по-скоро обичам чувството, когато минат и ми кажат всичко е наред и бебчо е добре Gift Heart

Аз си правя смути с кисело мляко, замразените горски плодове от лидл, пресни ягоди, банан, чия и ленено семе. Направо си облизвам пръстите всеки път.

Лози аз пък се притеснявам, че мен не ме тресе хормона и съм си все същата. Винаги съм била притеснителна и сега не е по-различно. Мислех, че ще съм постоянно ухилена, щастлива и обляна от енергия, но това е явно само по филмите. Тези притеснения ще ни съсипят, но се опитвам всеки ден да се боря с негативното и да съм максимално на положителната вълна. Така че стискай зъби и мечтай Revolving Hearts

Ирина супер шкембаче, голяма гордост си е и се вижда от всички, за което аз толкова страдам хаха

Роден Ентусиаст
удобни ли са тези BeSafe колани... видях, че ги има в ОLX за по 30-40 лева втора ръка и се чудя дали да не си поръчам?

ПС: Мерси, че изчетохте големия ми ферман хаха Satisfied

# 208
Добро утро! Така и така сте на вълна рецепти, дайте идеи за вкусна и здравословна вечеря с месо. Колкото се може по-лесно Joy Писна ми да се чудя какво да готвим.

# 209
Добро утро! Така и така сте на вълна рецепти, дайте идеи за вкусна и здравословна вечеря с месо. Колкото се може по-лесно Joy Писна ми да се чудя какво да готвим.

Деси,привет!😊

И на мен ми писна да измислям,а иначе много обичам да готвя.Онзи ден взех от Била свински шницели от бут-тънки са и без никакви тлъстини,което е супер.На всеки шницел правя с нож леки разрези напречно по повърхността,слагам сол и черен пипер и ги начуквам с чук за пържоли да станат още по тънки.В една тава слагам фолио на дъното,леко намазвам шницелите с олио,съвсем мъничко вода и го покривам отгоре пак с фолио.Мятам в умерена фурна за час,час и нещо.Стават много крехки.По същия начин можеш да направиш и свински котлети(пак не са мазни като вратните) и да добавиш и гъбки на филийки,да се задушават под фолиото.Така правя и пъстърва,слагам лимон и става за макс 30 мин.
За гарнитура можеш да импровизираш всякак-задушени зеленчуци,ориз със зеленчуци или каквото обичате вкъщи.Аз лично обожавам задушени моркови с масло😊

Общи условия

Активация на акаунт