👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 994
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Деси, според мене с месото не е толкова трудно, просто трябва да го приготвяш с максималко малко мазнина - на грил, печено, на скара, задушено, варено... Ако обичаш мааазнички пържолки и сланинка на скара с лук като мене ще ти е трудничко Grinning
Такааа днес момичета, ставам от лаптопа вкъщи, защото окончателно приключих с разработването на темите ми за изпита ми в събота (thanks god) и излизам да си пазаря женски неща! Мисля да взривя Златна рибка и ДМ в мола, защото вече положението е трагично. Много занемарих....
Обещавам си,че ще си купя фондьотен вече, щото не знам вие къв мъгълски фен клуб си спрятате тука, ама аз тия дни без фондьотен се чувствам като Ам гъл.(Властелина на пръстените) Grinning
Записах си най-после часове за понеделник за  педикюр и маникюр, че не съм ходила от ноемрви!!! Това никога не ми се е случвало!!!

# 211
Добро утро момичета! Много рецепти, много нещо 😁. Като уред какво ползвате, аз съм малко боса в тези теми. Иначе имам нутри булет, май ще свърши работа, а? 🤔 Лимонче, назад някъде беше писала за книга за бременността, заинтригува ме, обаче се изгубих в постовете и не можах да я открия. Би ли споделила, моля те,да се сдобия с някакво четиво. И относно багажа за родилното, кога смятате да го приготвите?Аз мисля в средата на седми месец като стана, да го стегна, което ще е края на март. Сигурно съм единствената, като ви чета, аз няма да кърмя този път. Взех това решение по редица причина и опит със сина, та ще набавям и ам и шишета за родилното, което води до следващия ми въпрос към вас. Купували ли сте, ползвали ли сте нагреватели за бутилки? Ще ми трябва такова нещо за болницата, но нямам опит нито за марка, нито за функционалст на тези джаджи. За  фм чакаме всички хубавите новини днес. 😊

# 212
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз си ползвам нутрибулета за почти всичко - смутита, крем супи, смес за палачинки, мелене на ядки и т.н
Нагревател имах на томи типи. Те мисля са на един принцип повечето, според мен няма кой знае какво значение. Повечето си стават и за други шишета също.

Ох, с тия глобули..голяма гнус. По цял ден ли изтичат тия неща. 10 дни ми се виждат дълъг период 😁

Успех на феталните и чакаме добри новини Simple Smile

# 213
Добро утро
и аз от феновете на Хари Потър , точно Януари , когато бях с малкия 20 дни у дома покрай грипната вълна , го зарибих и него и включвам и него в отборяа не феновете.

Иринка кефиш ме с тия снимки , редовно си правиш , и после ще са ти мил спомен.
Аз мисля напролет една фотосесия да си направим навън , дано да успеем да я осъществим.

Сега да ви питам трябва ли протеина да е задължително за бременни , че тук мой приятел ми предлага да си купя суроватъчен стандартен протеин, не изолат , който пак е без глутен и е със стевия , щял да ми върши същата работа и ще мие доста по - изгодно,

Рецептите ви са страхотни , аз не мога да препоръчам нищо , моята сила е в бисквитките , и сега ми хрумна да се разровя по американските сайтове , да видя някоя подходяща Simple Smile

Кайлин , теб те помня че си пкрай мен с термин и май днес си на ФМ , ако се реши да ходиш , чакаме те с новини от Стратиева.

# 214
  • София
Момичета, от Комсед преди съм взимала за други бебета дрешки KitiKate - органичен памук. Доста хубави материи и качествени неща - всички мами бяха доволни. Имат бодита, пижамки, шапчици, лигавничета, одеалца...  Мисля сега да взема и за нас Simple Smile

# 215
Дриймче, коланът е удобен - реално има една подложка, върху която сядаш и 2 ремъка, които ти минават върху 2-те бедра (по-точно върху сгъвката между бедрата и таза) и се закопчава с колана от колата, който минава под корема. И това е.

Аз още от 6-7 седмица почнах да изпитвам страшен дискомфорт да ми се допира нещо до корема и да ме стяга.

# 216
Не е нужно да е прегнако, аз си пия и суроватъчен изолат, стига да е без рзани добавки и със стевия, си е супер. Редувам ги аз

# 217
Роден Ентусиаст супер, ще си поръчам един задължително!!! Я каква си лятна лятна пу-пу

Дриймче, коланът е удобен - реално има една подложка, върху която сядаш и 2 ремъка, които ти минават върху 2-те бедра (по-точно върху сгъвката между бедрата и таза) и се закопчава с колана от колата, който минава под корема. И това е.

Аз още от 6-7 седмица почнах да изпитвам страшен дискомфорт да ми се допира нещо до корема и да ме стяга.

# 218
Моля, помагайте! От вчера съм с ужасна хрема и болки в гърлото. Гърлото горе-долу го овладях със спрей прополис и невей; мед, лукчета и т.н. Обаче хремата ми е голяма мъка.. слагах си едни капки на Викс, но не смея да прекалявам... Днес сигурно 50 пъти съм кихнала и 2 пакетчета с кърпички заминаха. Кажете нещо ефикасно за хрема! Чета за КОРИЗАЛИЯ- хомеопатично лекарство за настинка и хрема. пише, че става за бременни. Ползвали ли сте го?

# 219
Привет, момичета.
Пенка, правилно се сети за мен. Днес имах час за Стратиева, но го отмених. Реших, че 1 мнение ми е достатъчно. Ако имаше съмнение за нещо щях да ида де. Аз също отново се включвам към недоспалите, но мисля следобяд да си полегна.
Утре ще пусна още една кръвна захар, и ако пак е завишена, ще направя обременяването, пък каквото сабя покаже.
И аз съм с едни странни настроения напоследък. В 1 момент си казвам, че живота е супер и всичко ми е наред, после се сдухвам. Нещо се чувствам психически изтощена. Трябва ми малко да се refresh-на. Шопинг и разкрасителна процедура ми звучи добре.
Лимонче, по какво имаш изпит? Охх и аз баш на Смийгъл съм замязала, мързи ме да си измия косата. Е това не е било. Добре, че ми отива с вързана коса Joy
Оммче, успех на ФМ и чакаме да докладваш.
BundleOfLove, какъв протеин взимаш? На мен ми казаха суроватъчен изолат и ще гледам да поръчам някакъв, ама те са 1000 вида.
Успех и на другите с предстоящите прегледи! Heart Eyes

# 220
Кайлин правилно си решила  за прегледа .
За протеина - 
Ето това ми предложиха , американски , уж били добри
https://power-beauty.com/shop/api-whey-elite-5lb/
Разкрасителните процедури действат много добре , в Събота се възползвах и да ти кажа чудесно ми подейства. Време за пазар тия дни нямам, но мисля скоро и аз да се порадвам на това усещане  Simple Smile

# 221
Дими,бързо оздравяване .За съжаление аз съвет не знам какво да ти дам,за да ти мине,защото съм от хората,които търпят без лекарства,прахчета и т.н. ,просто докато се оправя.

Омче,успех днес на ФМ.Знам,че ще бъдеш много щастлива и бебенце ще е здравичко .Чакаме новини Simple Smile

Пенка,и аз искам да си направим напролет фотосесия.Сложно ще е с ММ ,защото хич не обича снимки ,а мен две ,три няма как да ме задоволят.Толкова идеи имам в главата си за снимки и постоянно гледам,но нека още мимпорястне корема и ще си ги осъществя.Тъй като си имам професионален фотоапарат,койтомпизлвах основно за блога ,сега ще го разуча как става номера със Самос имането,за да се щракам сама,защото на ММ не мога да разчитам.Как го намерих пък такъв,хем не обича да се снима,хем изобщо снимки не харесва хахахах Ама това да му е кусура.Ще почна да си ги вадя и на истински снимки,за да си направя нещо като пано за спомен и шенси го сложа в двтската стая.Ще си купя и някаква хубава рамка за снимката от 4D на бебчо Simple Smile
В четвъртък съм на ЖК,нямам търпение Simple Smile

# 222
  • София
Здравейте, момичета,
Ние се гледаме с дребния, но ви хвърлям по едно око.
Много успех на всички предстоящи прегледи.
Доста рецепти, някои от тях определено са в графата за проба Simple Smile
Хубав и слънчев ден !

# 223
Момичета знам че е коментирано, ама не помня къде точно и не ми се връща назад... Какво пиете за запек. Това желязо направо ме съсипва и едвам едвам ходя до тоалетна и почти нищо не се получава :/

За топла вода знам, ама нещо не вървят нещата

# 224
Момичета знам че е коментирано, ама не помня къде точно и не ми се връща назад... Какво пиете за запек. Това желязо направо ме съсипва и едвам едвам ходя до тоалетна и почти нищо не се получава :/

За топла вода знам, ама нещо не вървят нещата

Дрийм,изяж едно-две кивита или круша 🍐 и си готова Simple Smile Сушени сливи също помагат.Не се занимавай да пиеш разни изкуствени неща.Хем ще си хапнеш вкусно,хем ще те облекчи .Поне при мен винаги помагат Simple Smile При мен запека мога да кажа,че е единствения ми проблем до сега при бременността.Не е пак така зле положението,но понякога ни става доста тежко,като оня ден,когато бях писала.
Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт