👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 37 011
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Дрийм, свещички Ева Кю са ми изписвани на мен.
Също и Лактулоза МИП, но от него не видях особена полза.

# 226
Супер, че ти помагат. Ще мина през плод и зеленчука и ще си купя да видим дали ще проработи... Адски е неприятно, особено сега като съм в офиса и ми е ужасно тежко и като влезна във WC нищо не се случва... Не съм предполагала, че желязото върши такива чудеса...

Момичета знам че е коментирано, ама не помня къде точно и не ми се връща назад... Какво пиете за запек. Това желязо направо ме съсипва и едвам едвам ходя до тоалетна и почти нищо не се получава :/

За топла вода знам, ама нещо не вървят нещата

Дрийм,изяж едно-две кивита или круша 🍐 и си готова Simple Smile Сушени сливи също помагат.Не се занимавай да пиеш разни изкуствени неща.Хем ще си хапнеш вкусно,хем ще те облекчи .Поне при мен винаги помагат Simple Smile При мен запека мога да кажа,че е единствения ми проблем до сега при бременността.Не е пак така зле положението,но понякога ни става доста тежко,като оня ден,когато бях писала.
Успех! Simple Smile

# 227
Ох Дриймче това ми е болна тма , всеки ден пия ЛАктулоза , иначе киви , круши , овесени ядки за закуска, или водата на сварените овесени ядки , активия и ги редувам , засега върнах баланса .

# 228
Кайлинче, взимам този, взимах го и с първата бременност, в една лъжица има 24гр протеин, докато в Прегнако-то има 19. Но те са на различен принцип, затова сутрин пия единия, вечер другия. Аз го поръчвам от Америка за два пъти по-малко пари, де

https://nowfoods.bg/now-whey-protein-isolate-unflavoured-2268-gr … AYASAAEgKZSvD_BwE

# 229
Благодаря момичета Hug Ще опитам всичко и се надявам да намеря и аз моя баланс

# 230
  • София
За коремчетата може и компот от сини сливи, ако имате домашен.

За тези като мен, които пият ПроКомбо Прегна, за жалост вече няма да го има на българския пазар, днес ми писаха от фирмата вносител...

За хремата, Виброцил става за бременни.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 16:08 от engruseva

# 231
Дрийм,получила си много добри съвети,пробвай наистина първо с естествени източници.Само ако не става с изкуствени,за да не привиква организма ти и да получиш синдрома на ленивите черва.

Омчето,да е жива и здрава,отвори пред мен необятните врати на натуралните продукти,семена и протеини😁😁Сега съм като луд с картечница,повечето жени с този хъс си купуват обувки,а аз хвърлям луди пари за полезни храни!😂
Благодарение на Мистик се сдобих днес с млякото на Олимпус с кашу и добавям снимка на последната ми находка-конопен протеин.Много ме грабна с високо съдържание на протеин,желязо и магнезий😊

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 16:28 от Peperudena

# 232
Между другото за протеините не е достатъчно само високото съдържание, а и механизмът на усвояване.

# 233
Аз да ви попитам, получавате ли случайно пронизващи болки я в ляво, я в дясно при ходене? Онзи ден големи обиколки правих и после ме боля ниско долу в дясно, което го разбирам, но днес и вчера ходя по-малко и веднага започва. От магазина, който е на 300 метра от нас 2 пъти трябваше да сядам. Какво пък е това чудо? На 3ти съм на преглед btw при нова лекарка. Коновалова. Дано се окаже по-читава. Та ще я питам, но дотогавааа....

# 234
  • Sofia, Bulgaria
Приключих със зъболекаря, не беше толкова страшно:joy: . Доволна! Мале като ви чета какви неща закусвате и въобще хапватe, откровено аз съм си прасе. Ям бял хляб, често закусвам намазани филийки със конфитюр, кифли с мармалад( много ги мразех преди, ама сега ми се струват божествени:joy:), кроасани, обядвам и вечерям готвено разни манджи, супи, яхнии, ей такива Blush . Такива шейкове, смутита и всевъзможни не ми понасят на вкусовите рецептори Grinning . Добре че имам добър ген , та съм слаба и висока, иначе с това плюскане 100 кила да съм станала.
 Отстъпката в Комсед, ако не завишат изкуствено цените е изгодна за комплект шишета. Ще поръчам най-вероятно комплекта на Томи Типи аз съм супер доволна от тях. С каката сменихме няколко вида Чико,Нук, Джъмбовски дори и не искаше да се храни с тях. Томи ги хареса от раз, затова ще заложа и сега на тях.

# 235
  • Варна
Дрийм, аз ям пресни сини сливи и ми помага. Уикенда мм прави кафенце ииии се случват нещата. Пробвай да пиеш хубаво кафе, може Пък да ти подейства. Но знай, че не си сама в тази битка Grinning Sparkling Heart
Ледена’кралица, аз също съм се спряла на шишетата на Томи Типи, Комсед не съм го отваряла да разгледам все още, но дано ми излезе късмет да хвана някоя промоция там🤞

# 236
За коремчетата може и компот от сини сливи, ако имате домашен.

За тези като мен, които пият ПроКомбо Прегна, за жалост вече няма да го има на българския пазар, днес ми писаха от фирмата вносител...

За хремата, Виброцил става за бременни.

Няма го да за съжаление. На мен добра работа ми вършеше, а и беше на добра цена. Сега го замених и аз с Омнибиотик панда - доволна съм също, но цената си е висока.
Момичета ние сме се впуснали в огромен ремонт - сменяме паркет, боядисваме, кухнята, после детска стая ... днес ходих до апартамента да видя как върви и по-разбит сигурно няма да го видя никога 😂 Ама дано после си заслужава разправията с майстори, много трудно се координират и всички са много заети.
После на връщане в една пекарна не издържах и изядох една гофрета със сладко от горски плодове. Беше божествена! - ама ми стана адски гузно, аз цял живот съм била слаба и сега ще се освиня сигурно - при майка ми така се е получило. После ще има зор да свалям ...
Аз също съм зле с Общия белтък и пия по 3 лъжици на ден Прегна Ко и ям предимно месо - да видим на 5ти март на контролата какво ще е.

# 237
Снежи, колко ти беше протеинът последно?

# 238
57 при долна граница 66 в резултатите от лабораторията. Като говорих с проследяващия, тя каза 3-4 лъжици Прегна Ко на ден. Аз 4ри обаче няма как да направя на ден, просто ми омръзва и не мога.
После четох на едно място, че реално долната граница за общия белтък за 2ри и 3ти триместър са по-ниски, та се надявам да не е толкова лошо положението, колкото изглежда. Иначе се чувствам супер, никакви признаци, че имам проблем ...

# 239
  • София
3 дози прегнако си е бая ....
Ибягвай да смесваш с прясно мляко ако можеш, защото 3 чаши мляко на ден бая ще качват кръвната захар.
Аз смесвам с неподсладени бадемово или кокосово мляко.

Сега в събота пускам и аз и ако не стои добре стойността вдигам на 2 дози и аз. Ще ми е адски трудно защото прегна ко, въпреки, че е със стевия ми вдига захарта малко, но достатъчно че да не мога да го комбинирам с храна, както и че има млечни в него, а аз пия и желязо ... просто ще се чудя как да го измисля с разстоянията между всички добавки ...

Пфу Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт