👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 37 047
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
Хахаха, не съм аз това - изнамерих снимка в нета за илюстрация:-)

Роден Ентусиаст супер, ще си поръчам един задължително!!! Я каква си лятна лятна пу-пу

Дриймче, коланът е удобен - реално има една подложка, върху която сядаш и 2 ремъка, които ти минават върху 2-те бедра (по-точно върху сгъвката между бедрата и таза) и се закопчава с колана от колата, който минава под корема. И това е.

Аз още от 6-7 седмица почнах да изпитвам страшен дискомфорт да ми се допира нещо до корема и да ме стяга.

# 241
Брайда,а защо не пробваш растителните протеини?В тях няма нито стевия,нито млечни и се усвояват много добре.Разнообразието е голямо,както и възможностите за консумация.

# 242
Brayda, пия две дози с бадемово мляко на Олимпус и само вечерната ми е с прясно мляко. Ама аз слагам до половината на чашата бадемово/ прясно мляко и допълвам с вода. Така по-лесно се разтваря а и не ми е толкова мазно на вкус. При разтварянето също съм забелязала, че разбъркваш, оставяш 5-10 мин почивка и пак разбъркваш и така няма бучки.

# 243
Здравейте за мамитата с болнични , колко лв на ден се изплащат и за колко работни дни се равнява , ще се радвам ако ми отговорите. Благодаря Simple Smile

# 244
  • София
Брайда,а защо не пробваш растителните протеини?В тях няма нито стевия,нито млечни и се усвояват много добре.Разнообразието е голямо,както и възможностите за консумация.

Повечето растителни са от растения които са бавни въглехидрати като:
- грах (бобови)
- ориз
- киноа
И тнт, всички те вдигат захарта

В момента едната доза прегна ко я пия за закуска + малко сирене, маслини и краставица.
Желязото пия към 16ч (минимум 3.5часа от млечно хранене).
Предполагам, че ще включа прегна ко в обяда си, който почти винаги е яйца и салата.
Вечер няма как да го сложа, защото кз сутринта няма да е ок.

Повечето въглехидрати гледам да са между 11 и 14ч

# 245
Meldim,зависи на колко си осигурена.Болничния е 80% от среднодневното ти заплащане за последните 18 месеца.Получава се една цифра,примерно 50лв и се умножава по броя работни дни за периода на болничния.

# 246
Благодаря ти

# 247
  • Варна
Adria1904, книгите са: ''Какво те чака, когато чакаш дете" на Хайди Мъркоф и Шарън Мейзъл (тази е подходяща за периода на бременността) и "Какво те чака през първата година на детето" на Хайди Мъркоф и Арлийн Айзенберг. Има и още една от тази поредица "Какво да ядеш, когато чакаш дете" , но аз не съм си я купувала, само в моя приятелка я разглеждах, доста интересна ми се стори и тя.  Wink
Кайлин имам изпит по социална психология в събота. Днес бях много щастлива,че успях да приключа навреме с тия теми, защото малко се бях притеснила, ама много ми помогна и това,че през ноща се събуждам и оползотворявах времето в разработка на темите Grinning #кукувица Grinning
engruseva, събота ходихме в Комсет и аз ги загледах бая тия дрешки на Китекате. Много качествени ми се сториха и мекички. Май и аз от това ще се възползвам на намалението Wink

# 248
Аз закусвам прегнако с кисело мляко, в 14ч желязо, в 18 протеин суроватъчен и в 22 второто желязо

# 249
  • София
Снежи, аз се свързах с представителите на фирмата вносител и утре ще ми пратят две опаковки за 26 лв. Ако искаш мога да ти дам email и телефон за връзка.

# 250
  • София
Аз закусвам прегнако с кисело мляко, в 14ч желязо, в 18 протеин суроватъчен и в 22 второто желязо

Така е ок ако не пиеш и магнезий, който трябва да е на отстояние от желязото поне 3-4 часа. И л-тироксин (за щж, който е хубаво да е на разстояние поне 8 часа)

Нооо ще ги оправим Simple Smile

# 251
  • София
Бързо включване за протеините - растителните се усвояват малко по-трудно, вдигат захарта малко повече и създават повечко газове. Но пък са много натурални.
Суроватъчният може да компенсира доста по-бързо белтъчни липси, но трябва да се внимава да няма захар или аспартам в него, както и някои гмо елементи.
Най-добър е с тройна преработка, но е ужасно скъп. Изолат в с двойна и е отлична опция.

За животинските не зная нищо Simple Smile

# 252
Снежи, аз се свързах с представителите на фирмата вносител и утре ще ми пратят две опаковки за 26 лв. Ако искаш мога да ти дам email и телефон за връзка.
Това за кой протеин става въпрос? Прегна Ко или друг? Давай контанктите Simple Smile
Като чета инфото за тези протеини и разбирам сега защо фитнес инструктура, при който ходех нон-стоп ги обсъжда с трениращите. Никак не са прости нещата.

# 253
  • София
Това за ПроКомбо Прегна ставаше въпрос 😊

[/url]
Това за кой протеин става въпрос? Прегна Ко или друг? Давай контанктите Simple Smile
Като чета инфото за тези протеини и разбирам сега защо фитнес инструктура, при който ходех нон-стоп ги обсъжда с трениращите. Никак не са прости нещата.

# 254
Юхууу, ей ме на и мен! 😊

Минахме днес ФМ и всичко ни е идеално ❤️ Нашето момиченце е 570 гр., малко срамежлива се оказа, защото трябваше два пъти да се разхождам по стълбите и да хапвам нещо сладко за да успеем да й видим личицето 😂 Абе, какво да кажа... Любов от пръв поглед! 🥰 Погледнахме също шийката и се оказа, че е 4.3 см., което доста ме успокои, защото си имам някакви менструално-подобни болки и понякога се разпростират към кръста. Сега вече мога и аз да си отдъхна и да се насладя на спокойствие! 😉 Прегледът го започна д-р Константиниду, но после дойде д-р Чавеева и го довърши. Много съм доволна и от двете, бяха страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт