👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 37 059
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте за мамитата с болнични , колко лв на ден се изплащат и за колко работни дни се равнява , ще се радвам ако ми отговорите. Благодаря Simple Smile

Здравей, Meldim
Пращам ти линк и можеш да си изчислиш майчинството също.

https://kik-info.com/trz/maichinstvo.php

# 256
  • София
Очммче, а колко време чакахте?

# 257
Супер Омче, особено за шийката. Мен това ми е най-голямото притеснение, че последния път беше 3.1см и не знам как ще е сега.
Честити хубави новини и сега само да се наслаждаваш ❣❣❣

# 258
Чудесна новина, Омче! Ние не можахме да направим хубави снимки на нашето бебе на ФМ. През цялото време ръчичката му беше на лицето и не го видях.. Надявам се на следващата ФМ след месец - два.
Аз не съм много доволна от моя доки. В 24 г.с съм и само веднъж са ми правени изследвания: ПКК + микробиология.
Следващата консултация ми е през 27 седмица

# 259
Благодаря ви, момичета! 😘
Ами не сме чакали особено много, някъде около 20 минути до половин час. Първоначално влезнах в кабинета с д-р Константиниду и тя ми каза, че ще започне прегледа и след това ще дойде д-р Чавеева, като това малко ме издразни, но тази докторка беше много мила и внимателна, обясняваше ни всичко и направи някои от снимките на бебка, а след това Чавеева прегледа основно сърчицето и личицето. Не знам дали е правилно, че нищо не казах, защото все пак си бях записала часа при Чавеева, но и Константиниду е специализирала в Англия, а и наистина беше много мила и си личеше, че се старае изключително много. А и две мнения са винаги по-добре само от едно, така че май това беше в мой плюс 😉

# 260
  • София
Мелдим, може да си го изчислиш и в сайта на НОИ.

Здравейте за мамитата с болнични , колко лв на ден се изплащат и за колко работни дни се равнява , ще се радвам ако ми отговорите. Благодаря Simple Smile

Здравей, Meldim
Пращам ти линк и можеш да си изчислиш майчинството също.

https://kik-info.com/trz/maichinstvo.php

# 261
Привет, момичета,

И моята ЖК мина днес 😊. Бебка е 850 грама и си отговаря на 25 г.с и 6 дни. Усещах, че е порастнала доста, последните дни риткаше толкова силно. Наистина бебета ни ще се окажат любовта от пръв поглед ❤.
Сладки сънища.

# 262
  • Sofia, Bulgaria
Момичета чудя се какъв комплект за изписване да купя. Искам да си харесам нещо и да го поръчам, ама не съм наясно как по точно трябва да е облечено лятно бебе. Мисля за боди потник/къс ръкав, цял гащеризон и тънка пелена. Макар че пак ми се струва бая дрехи за края на юни,да се надяваме че ще изкарам до термин. И друго ми е в мислите, шапчиците. За момичета има едни съвсем тънки (басмени им викаше баба ми, памучна материя като чаршаф Flushed ) на дупки тип английска бродерия, чудни за сезона, ама за момчета са само едни от мека памучна материя, но по плътна и по главичката. На мен ми се струват дебели.

Ето тези са момичешките който се опитвам да обясня Joy
ПП часът е 0:32... А аз какви неща мисля Joy

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 00:45 от Ledena`Kralica

# 263
  • Варна
Добро утро, мамчета Wink
Днес съм ранобудна от 6:00, но поне не съм будувала през ноща (ставането за пиш не се брои) 😀😊
Оммче, йееййй много се радвам, че всичко си ви е наред Simple Smile ❤  Много време си издържала без да я видиш твойта девойка. Ти си герой! 😂
Днес и аз съм на втора ФМ. Първата ми беше в 19-та седмица при моята АГ, а сега съм записала час при друг д-р. ММ ще бъде с мен днес и много се вълнува, понеже също не е виждал бебка от 7-ма седмица и му е много интересно Simple Smile И аз се вълнувам 😊

# 264
Лимонче добро утро. Аз също в 6 станах, но около час бодувах и през нощта 😁 яко ми се спи...
Стискам палци днесссс, много готин ден е щом ще си видиш бебчето 😍😍😍 особено ММ както не я е виждал, днес ще е в шок хаха
Моя ММ има желание да идва на прегледи, даже ме беше питал преди няколко месеца защо не го викам 😁 Горкия... аз му казах, че не е казал и затова. Големи са сладури 💗
Айде момичета, особено тези които вече ходите след 23-24гс вече може да видите и личицето и физиономията на бебковците. Аз нямам търпение вече и ще помоля за едно 3д, че нещо моята АГ не ми прави снимки за спомен 🎊
Хубав ден на всички с едно тирамису, което правих снощи 🙈💗
Скрит текст:

# 265
  • Варна
Хм... Смутита, протеинови палачинки, пълнозърнести хлябове и т.н... 😏 Истината е, че пред тирамисуто всички сме равни! 😍 Браво, Дрийм! 🤗

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 08:28 от Lemons

# 266
Привет, мацки и добро утро от мен!
Вчера цял ден бях навън и не ми остана време да чета. После бях толкова изтощена, че уж седнах да гледам телевизия и съм заспала (както си стоя облегната на възглавницата, хахаха Joy). Днес сядам да ви чета.
Омче, чудесни новини! Heart Eyes Добре си расте принцесата. Май бебчетата усещат натиска върху корема и се крият, но все пак сте успели да я видите Heart. Оо, шийката ти е идеална. Моята на ФМ беше 3.5 см, а аз също от време на време получавам менструалоподобни болки - в повечето случаи като стоя или лежа.
Дриймче, твоята шийка е подобна на моята. Казаха ли ти да се пазиш примерно? На мен нищо не са ме съветвали, освен да си продължа нормалния начин на живот.
loveuu_m, наистина за този срок от бременността са ти направени много малко изследвания. Аз нямам идея дали и здравната каса не покрива само този минимум. Моят АГ на мен ми пуска доста неща, но много от тях се заплащат на частно.
Еъргърл и при теб има хубави новини. Браво! Simple Smile Вчера като прекарах целия ден навън и за пръв път усетих бебето да ми натежава. И дори някакво доста странно чувство, все едно коремът ми се втвърдява, но се оказа, че не е това, а гръбчето на беба, която ми се обляга и я усещах с ръката как се движи.
Хахаха, Ледена кралица, аз също съм в такава чуденка... Само дето, моят термин е за началото на юни и навсякъде казват бебето да се облича само с един кат повече дрехи от нас самите.
Лимонче,стискам палци! Ще бъде много вълнуващо за ТМ. Ще остане доста изненадан сега като види едно добре оформено бебенце Heart

# 267
  • София
Добро утро, момичета 😊
Браво за хубавите новини на Омчето и airgirl. Важното е накрая на прегледа да излезем от кабинета с усмивка ❤️
Успех на предстоящите прегледи днес 🌞
ММ всеки път е с мен на прегледите, без значение колко работа има. Получаваме и снимки, но освен на ФМ, всичките са "скелетни".
За изписването и аз се чудих за дрешките. Мислех си има ли смисъл порт бебе или обикновена пелена върши работа?

# 268
  • Plovdiv, Bulgaria
За изписването мисля да е с боди с дълъг ръкав и панталонки + пелена. Порт бебе ми е излишно на мен. Взех и една тънка шапка, но като за всеки случай.
Това с боди и отгоре ромпър ми се вижда много за лятото. Аз така обличах сина ми, а той е зимно бебе. 
Претоплянето на бебето е по-опасно, от това да е с по-малко дрехи. Винаги може да метнете още една пеленка или нещо за завиване, ако чак толкова студено ви се види. Все пак всеки си преценява де - важно е и какъв е климата. При нас от ранно лято си е жега.

# 269
  • Варна
Добро утро, мамчета!
Много хубави новини от ФМ вчера, дай Боже и днес такива! Heart
Аз имам като идея за изписването да е облечена в носия, а ние с таткото с бели ризи с шевици. Снимката е ориентировъчна, може и тя да е само с бяла риза и лента на главичката, но да присъства народния мотив, ще видим, а и е само идея към момента Grinning някак ми е много вълнуващо, народно и на сърце.

Общи условия

Активация на акаунт