👶Готините мамчета на месец юни, учат се от 4 да са ранобудни! 2020 - 🌞Тема 10

• 36 746
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
И ние се записахме в Комсед и така приключихме с големите покупки. Взехме кошара, вана със стойка и две светещи в тъмното биби между другото . Платихме 140 вместо 200 лв, така че съм доволна.
Ваната е анатомична, та се чудя трябва ли ми някаква друга подложка? Но май ще е твърдо само на пластмасата да лежи 🤔
Остава да вземем дрешки, памперси, козметика и други дреболии, и чакаме буболечката Heart

# 496
Здравейте, момичета. Вчера пусках кръв за изследвания и резултата е нисък B12 и нисък витамин D. За витамин D лекарката ми каза да си взема на капки, но за витамин B12 ми каза ампули мускулно Sad каза, ако мога да намеря от Германия депо форма, ако не от тук на Софарма. Та да питам някоя от вас имала ли е същата ситуациа с B12? Сама едва ли ще мога да си бия мускулни инжекции. Много ми се иска да ги избегна, но лекарката ми е категорична, че това е единтсвения вариант докато се покачи.

# 497
  • София
Blagi, преди много години изкарах една дъъълга серия Б12 мускулно. Не боли повече от обикновена инжекция. Но май ще
трябва да се уговориш с някоя сестра да ти ги бие. Попитай дали нямаш съседка сестра, доста хора познавам, които се оправят “по съседски” с такъв тип проблематика. Че иначе сложно да търсиш къде да ходиш. Пък и сега в тов грипен сезон е по-добре далече от здравни заведения.

# 498
Get_real, вдъхна ми малко смелост. Благодаря ти! Hug
А витамин D, лекарката ми каза по 5 капки на ден. Пише, че може директно на езика или във вода. Чудя се как да го приемам, може би в съвсем малко вода. Някоя от вас приема ли витамин D на капки да даде съвет?

# 499
Get_real, вдъхна ми малко смелост. Благодаря ти! Hug
А витамин D, лекарката ми каза по 5 капки на ден. Пише, че може директно на езика или във вода. Чудя се как да го приемам, може би в съвсем малко вода. Някоя от вас приема ли витамин D на капки да даде съвет?

Витамин Д е мастноразтворим витамин и няма как да бъде усвоен добре с прием на вода.Най-добре по време на прием на мазна храна,примерно салата със зехтин или всичко,което съдържа мазнина,каквото се сетиш.Също е добре да го приемаш сутрин.
Относно дозата няма да коментирам,тя се основава най-вече на дефицита ти и на мнението на лекаря ти.

# 500
Аз го приемам с авокадо, зехтинче, гледам да е с нещо мазно. По десет капки на ден, но моят е доста под долната граница. Сега съм взела на джеймисън, но Брайда мисля беше казала за един друг, с който мисля да го сменя.

# 501
Момичета с енергията как сте? Аз съм ужасно уморена нещо и ми се спи нон стоп. Може и от лудото време да е, но очаквах 2рия триместър един пауър, едно чудо, а то... Sleeping

# 502
  • София
Момичета с енергията как сте? Аз съм ужасно уморена нещо и ми се спи нон стоп. Може и от лудото време да е, но очаквах 2рия триместър един пауър, едно чудо, а то... Sleeping
Мисля, че има и елемент на пролетна умора. И като добавим лудите хормони и промени в телата ни... но аз също понякога вечер просто припадам върху възглавницата.
И днес следобяд заспах на дивана като отрязана.
Имам още 7 седмици сериозно много работа и откровено се чудя как ще стане! Хаха. Но поне 5 да избутам, че съм обещала. После ще го мисля. Ако те минат ок, после дори няма нужда да излизам в болнични, ще имам по 1-2 часа на ден хоум офис, защото ще съм предала всичко съвестно и както трябва. Но след изминалата седмица направо се чудя от къде ще начеря сили за още поне 5. Добре, че идващата ще е много по-лека Simple Smile В понеделник и вторник всички ще са извън София, после 3 дни се понасят.

# 503
  • София
Аз с енергията вчера ви казах как съм - вечно уморена гъска 😆

Аз си биех в началото на бремеността Б12 мускулно, но не смеех нито сама, нито ММ да ми го бие. Търсех си мед лице, за всеки случай... после влязох в болницата и ми го биеха заедно с другите инжекции...
Благи, ти най-вероятно имаш само няколко ампули и после ще минеш на друг вариант за Б12...може да ти го бие и ЛЛ 😊

Днес имахме баба на гости и заедно с ММ се поразходихме. Взехме първите малки нещица за бебчо. Няколко бодита от Next и чаршафчета от English Home - имат 60% намаление и са доста симпатични 😊

# 504
На мен мъжът ми ми биеше б12, смелчага е той 😃

Иначе за енергията точно това си мислех вчера. Цяла седмица на работа, след това вкъщи с детето и в петък вече съм неадекватна от умора. Не се и наспивам дори уикенда, че малката е ранобудна и се движа на автопилот. Днес не съм правила нищо и пак едвам гледам

# 505
Здравейте, момичета. Вчера пусках кръв за изследвания и резултата е нисък B12 и нисък витамин D. За витамин D лекарката ми каза да си взема на капки, но за витамин B12 ми каза ампули мускулно Sad каза, ако мога да намеря от Германия депо форма, ако не от тук на Софарма. Та да питам някоя от вас имала ли е същата ситуациа с B12? Сама едва ли ще мога да си бия мускулни инжекции. Много ми се иска да ги избегна, но лекарката ми е категорична, че това е единтсвения вариант докато се покачи.

Благи, какви са ти стойностите на Б12 и D?

# 506
Здравейте, мимичета 🙂,

Май само аз днес не съм се “разписала” в Комсед. 😁 Но пък тренирах, разходих се добре, пих кафенце и взех три дрешки на бебка 🥰.
Имам въпрос за витамин В12, моя също е доста нисък 161 и АГ ми изписа Smart Hit B12. Не мога да го намеря обаче никъде. 🙁 Някои от вас споменаха, че също го използват, може ли да споделите от къде го намерихте?

# 507
Влизам да дам отчет Grinning
Ходих до Комсед днес. Взех си раница за количката на Чиполино, имаше и на Cangaroo. И двете ми изглеждат абсолютно същите като от Алиекспрес. Излезе 30 лв с намалението, което е супер евтино и обезсмисля поръчването от Китай, чакането и накрая не знаеш какво ще дойде. Взех още хавлийка, пеленки, четки за шишета, биберони и малки лъжички. За кошара така и не ввземхе решение.

# 508
  • София
Airgirl, не знам дали някоя аптека ги поддържа налични. Аз нещата на Smart Hits си ги поръчвам в Аптеки Медея. Днес поръчвам, на другият ден ми звънят, че са налични. Даже днес ми звъняха, че ми е пристигнало желязото 😊

Здравейте, мимичета 🙂,

Май само аз днес не съм се “разписала” в Комсед. 😁 Но пък тренирах, разходих се добре, пих кафенце и взех три дрешки на бебка 🥰.
Имам въпрос за витамин В12, моя също е доста нисък 161 и АГ ми изписа Smart Hit B12. Не мога да го намеря обаче никъде. 🙁 Някои от вас споменаха, че също го използват, може ли да споделите от къде го намерихте?

# 509
  • Варна
Ариел, на мен АГ ми го подари Смарт Хита и не знам от къде със сигурност можеш да го намериш, но провери в някоя от аптеките Санита. Тази на пощата примерно е доста заредена, мисля си, че ще го има там.
Мистик, днеска и аз ги гледах раниците, много харесах този модел,  но нещо не ми пасват като цветове. Иначе си права, не си струва да се поръчва, дори и 40 лева да е. Ще видя по-нататъка, май започна да ми се иска да е черна раницата, а днес в Комсед нямаше точно черна.

Общи условия

Активация на акаунт