Любимия ме заряза заради друга!

• 7 275
  • 152
  •   1
Отговори
# 75
Явно човека на 31 вече осъзнат е поискал свое дете. Но наистина му е трудно да се справи с  3.И решава да създаде нова връзка с евентуално бъдеще и евентуално общо дете. Жалко е и низко поведението му спрямо авторката, но явно има нещо което го е накарало да я напусне. Не вярвам да е станало от днес за утре.
Сега и циганка ме изкарахте.Аз просто потърсих съвет и мнение.Видях повече нападки.Не мога да разкажа живота си в 5 или 10 реда за последните 15 години.Благодаря на всички все пак за отговорите... Simple Smile
Не, никой не твърди че си Циганка. Но с тази информация която даваш наистина звучи като история от етноса.

# 76
излезе, целуна ме и ме прегърна и не се върна повече.Не ми вдига телефона, блокира ме във вайбър. Казал на майка си, че иска просто да се разделим без никакво обяснение защо.

Кви са тия сцени от нискобюджетни филми?

Хич недей се занимава. Обидата ще ти остане, но поне няма да живееш с... филмар. Най-много ми допада частта, че маминка ти подава инфо - какво искал, какво казал, какво очаквал... Без думи.

+1

Не знам дали съм права, но този начин на избягване на разговора говори повече за връзката им, комуникация та между тях, ако я е имало, за авторката дори и чак тогава за него.

# 77
  • София
Мноого го нападнахте човека!
Жалък плъх,ама 13 години е гледал двете и деца,живели са в дома му..
Не знаем подробности за живота им
Че е постъпил недостойно по начинът по който и е известил раздялата,така е.
Но има и други фактори,които пък му правят чест.
Например,не и дърпа куклите и парцалите,казва и да вземе всичко.Също така,не я гони от днес за вчера,а и дава срок от няколко месеца.Имам позната,която мъжът и се залюби с една ученичка и я изгони посред зима на квартира,бременна с второто им дете(синът им бе на 9) и заяви,тя да си взема децата,щото вече не били негови,той щял да си направи нови..
Този човек,дори не е баща на децата и,а 13 години не са малко време.Може пък любовницата му да е забременяла..  
п.п.Каквата о да е причината,да,постъпката му е путьовска,трябвало е да говори с нея очи в очи.Но това не обезценява миналото им и неговата помощ

От пръв прочит съм склонна да се съглася с вас, но помислете все пак, че никой не го е карал насила да приеме децата за свои и да се грижи за тях, нали? Когато са се запознавали с авторката, тя е била с бебета и той съвсем доброволно се е съгласил да е част от тяхното семейство. Предложил е дом и издръжка. Да, чудесно е, похвално е. Но говорим все пак за живи същества, за човешки души, не за някакви бездушни вещи! Говорим за деца в пубертета, за които ще е голям удар да преживеят това предателство. Не може да омаеш главата на млада жена, да ѝ обещаеш сигурност, любов и закрила, да приемеш миналото ѝ и изведнъж от вчера за днес да си решил, че вече не ги искаш. Това не са предмети, това са хора и не се постъпва така, дявол да го вземе!

# 78
Че е гадно, гадно е, но той едва ли го е решил от вчера за днес. Няма как да знаем какво е в главата на човек, нещата се променят, чувства се появяват, никой не се влюбва нарочно, осъзнаваш, че не това искаш за себе си, а нещо друго, всичко е възможно. Но по много инфантилен начин е решил да се разделя, все пак не е на 18 години в момента.

# 79
Мноого го нападнахте човека!
Жалък плъх,ама 13 години е гледал двете и деца,живели са в дома му..
Не знаем подробности за живота им
Че е постъпил недостойно по начинът по който и е известил раздялата,така е.
Но има и други фактори,които пък му правят чест.
Например,не и дърпа куклите и парцалите,казва и да вземе всичко.Също така,не я гони от днес за вчера,а и дава срок от няколко месеца.Имам позната,която мъжът и се залюби с една ученичка и я изгони посред зима на квартира,бременна с второто им дете(синът им бе на 9) и заяви,тя да си взема децата,щото вече не били негови,той щял да си направи нови..
Този човек,дори не е баща на децата и,а 13 години не са малко време.Може пък любовницата му да е забременяла..  
п.п.Каквата о да е причината,да,постъпката му е путьовска,трябвало е да говори с нея очи в очи.Но това не обезценява миналото им и неговата помощ

От пръв прочит съм склонна да се съглася с вас, но помислете все пак, че никой не го е карал насила да приеме децата за свои и да се грижи за тях, нали? Когато са се запознавали с авторката, тя е била с бебета и той съвсем доброволно се е съгласил да е част от тяхното семейство. Предложил е дом и издръжка. Да, чудесно е, похвално е. Но говорим все пак за живи същества, за човешки души, не за някакви бездушни вещи! Говорим за деца в пубертета, за които ще е голям удар да преживеят това предателство. Не може да омаеш главата на млада жена, да ѝ обещаеш сигурност, любов и закрила, да приемеш миналото ѝ и изведнъж от вчера за днес да си решил, че вече не ги искаш. Това не са предмети, това са хора и не се постъпва така, дявол да го вземе!
Кво да мисля,гледам,наблюдавам около себе си,чета и този форум тук(Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile)
Масово билогияни бащи си зарязват децата,вие сте седнали да осъждате един млад и неуравновесе мъж,че изоставил децата които не са негови..
А може да омаеш жена да и направиш деца и да я зарежеш?М?
После,обаче,сакън,пастрока няма правото да си вдигне чукалата?
Малко се осъзнайте кви ги пишете..

Единственото за което може да обвинен,е за това,че не е съобщил и провел честен разговор с авторката,а защо не и всички заедно с децата..Но,както виждаме,мъжът е с лабилна психика и бяга от ситуацията на стрес..Няма топки за това..
Но всичко останало за което го обвинявате, е плод  фалшив и сополив морал
Щото да не подкараме на същия принцип и майката,а?Тя не мисли достатъчно за тях,вие искате чуждия мъж да го прави?
Начи аз с две деца,ще остана да живея с потенциален самоубиец?Акъла да не ми го е изпила чавка?Още тогава да съм го зарязала,ко ще да се беси,квото ще да прави..Майчинския ми инстинкт е над всичко друго,включително мъжки сълзи,кризи и чувството ми за благодарност,че ,някой ми помага да си отлгеждам детето(за любов въобще и не говоря,тя винаги е била след майчинското му чувство)..

# 80
Не стана ли ясно, че темата е "пързалка"?

# 81
Като знам какви панаири за раздяла съм гледала и в какви съм участвала, оценявам неговия начин. Само съседите печелят.

Няма нервички за панаири, толкоз!

# 82
Не стана ли ясно, че темата е "пързалка"?
И сега какво?
Пречи ти,че се пързаляме ли?Simple Smile

# 83
Не мен нещо ми е много съмнително. Женската ми интуицията подсказва, че авторката послъгва. Или темата е пързалка или мъжът се е опитвал години наред да се отърве от авторката, но тя го е задържала с драми. Няма да се учудя, ако не той, а тя е заплашвала с рязане на вени. За да избегне драмите, той е решил да се измъкне тихомълком. Да, мишкарско, но не знаем какво го е провокирало да го направи. Самият факт, че е правил опити за бебе само след натиск, не говори за човек, които е лудо влюбен и чак вените си реже заради авторката. Също така, ако авторката наистина е искала да се раздели с него и се е върнала заради заплахите му за самоубийство, сега не би се чудила дали той ще се върне, че и да го послушва. Всичко в историята говори, че авторката е психически нестабилният човек в тяхната връзка, но умело изкривява фактите.

# 84
Не мен нещо ми е много съмнително. Женската ми интуицията подсказва, че авторката послъгва. Или темата е пързалка или мъжът се е опитвал години наред да се отърве от авторката, но тя го е задържала с драми. Няма да се учудя, ако не той, а тя е заплашвала с рязане на вени. За да избегне драмите, той е решил да се измъкне тихомълком. Да, мишкарско, но не знаем какво го е провокирало да го направи. Самият факт, че е правил опити за бебе само след натиск, не говори за човек, които е лудо влюбен и чак вените си реже заради авторката. Също така, ако авторката наистина е искала да се раздели с него и се е върнала заради заплахите му за самоубийство, сега не би се чудила дали той ще се върне, че и да го послушва. Всичко в историята говори, че авторката е психически нестабилният човек в тяхната връзка, но умело изкривява фактите.

Ние имахме чудесна връзка първите 7,8 години.Не съм нестабилна.Вече казах, че съм объркана.А не знам за вас, но не Ви пожелавам да сте сама с 2 деца и без жилище.Имала съм сигурност в него. Нима другите двойки не са имали проблеми? Това ли е начина? Драми? Няма драми от моя страна.... Просто търся отговор. И, Да! В момента съм объркана. А относно децата ми-Повярвайте аз съм винаги За Тях, Зад Тях, И с Тях.

# 85
Щом ви е била чудесна връзката, кое те е накарало да го напуснеш предишният път? И защо не искаше деца от теб?

# 86

Ние имахме чудесна връзка първите 7,8 години.Не съм нестабилна.Вече казах, че съм объркана.А не знам за вас, но не Ви пожелавам да сте сама с 2 деца и без жилище.Имала съм сигурност в него. Нима другите двойки не са имали проблеми? Това ли е начина? Драми? Няма драми от моя страна.... Просто търся отговор. И, Да! В момента съм объркана. А относно децата ми-Повярвайте аз съм винаги За Тях, Зад Тях, И с Тях.
Аз предположих,че това е основната причина да го "съжалиш",при опита му за самоубийство(макар,че аз съм от хората,които по-скоро ще го питат,има ли нужда от пари да си купи въже),както и ,че финансово жилищния въпрос е причината и сега да искаш да му "простиш"..Лошо няма,майка с две деца си,трябва да оцеляваш.Въпросът е каква цена плащаш за това оцеляване и какви са позитивите и негативите предимно за децата ти,не за теб.

# 87
Дарина, нормално е да си объркана.
Като за начало си дай време да осъзнаеш случилото се. Но недей да таиш надежди той да се върне. После вземи и се ориентира какво ще правиш. Човека ти е дал време. Можеш ли като за начало да идеш при родителите си.
Добре де пак ще те питам - майка му какво казва по въпроса или само те осведоми за решението му. Защо не отговаряш на този въпрос.

# 88
Лимонче, може и от съжаление да не я разкарал по-рано. Сама с деца, родителите продали имуществото (също странно, имаш дъщеря и внуци, и продаваш къщата?).

Но заплахата за самоубийството нищо не е за мен. Такива приказки изобщо не ме учудват. По-често жени ги използват обаче.

# 89
Щом ви е била чудесна връзката, кое те е накарало да го напуснеш предишният път? И защо не искаше деца от теб?

Разделих се с него, защото не искаше деца, защото беше материално без отговорен тогава.... Аз имах стабилна работа.... Можех всички да издържам, но в един момент започна да ми прави сцени на малоценност, и в крайна сметка се изморих да издържам всички. Накрая реших да не сме заедно. След като се върнах отново при него, твърдеше, че не иска, защото той няма да се справи сам с толкова члена(може би се е чувствал нестабилен). Но наистина не знам със сигурност, каква е причината.

Общи условия

Активация на акаунт