Любимия ме заряза заради друга!

• 7 259
  • 152
  •   1
Отговори
# 90
Дарина, нормално е да си объркана.
Като за начало си дай време да осъзнаеш случилото се. Но недей да таиш надежди той да се върне. После вземи и се ориентира какво ще правиш. Човека ти е дал време. Можеш ли като за начало да идеш при родителите си.
Добре де пак ще те питам - майка му какво казва по въпроса или само те осведоми за решението му. Защо не отговаряш на този въпрос.

Не съм видяла въпроса.Аз казах на майка му, че го няма. Тя не знаеше.Каза,че му е казала, че не бил прав, да помислил. Каза ми, че и тя имала същите проблеми с нейния приятел Grinning. Обаче тя го държала много изкъсо..... Каза, че постъпва много грозно, но не искала да се меси и нищо не може да направи. Той не й е казал, че има друга, и все още твърди пред нея, че спи в приятели. Като цяло ние не сме много близки с нея.

# 91
Е голям проблем е било,че не иска деца?? Нали си имаш 2?

# 92
Grinning

Сега сте финансово добре, или?

# 93

Аз мисля, че той заслужава да има деца....

# 94
Благодаря за отговора. Ти от къде разбра за новата. Ако е от подслушва тегля какво друго чу. И дали чутото не ти дава фалшиви надежди.

# 95
Благодаря за отговора. Ти от къде разбра за новата. Ако е от подслушва тегля какво друго чу. И дали чутото не ти дава фалшиви надежди.

Възможно е.... Да ми дава фълшиви надежди.Нищо особено не чух... Момичето само говореше почти.... Какъв Роувър била карала, как тренирала, какво и кога ядяла, за работата си... Нищо особено като цяло..

# 96
Лимонче, може и от съжаление да не я разкарал по-рано. Сама с деца, родителите продали имуществото (също странно, имаш дъщеря и внуци, и продаваш къщата?).

Но заплахата за самоубийството нищо не е за мен. Такива приказки изобщо не ме учудват. По-често жени ги използват обаче.

Майка ми и баща ми продадоха имуществото, когато се разведоха... Бях на 15 години тогава.Баща ми живее сам в стая под наем... Майка ми почина преди 7 години.

# 97
А моите се разведоха и нищо не продадоха и не възнамеряват. Твоите са безотговорни.

Що се отнася до мъжа - филми не гледаш ли поне? Мъж зарязва жена и отива при готина любовница. Нищо объркващо няма!

# 98
Според мен, вместо да се терзаеш защо го е направил и, недай си боже, да таиш някакви надежди за връщане, по-добре мисли как ще организираш живота си по-нататък. Лошо е, че няма да имаш подкрепата на родители, а баби, дядовци някакви нямаш ли? Щом е казал да вземаш каквото искаш, възползвай се, ще имаш нужда, а и децата. И ще се оправиш, просто си длъжна заради дечицата. Пък и както казват, жив ли е човек, намира му колая.

# 99
Хайде сега да заклеймим и родителите, че продавали имоти при развода. Това си е тяхна работа. Ако е едно жилище, как да си го разделят иначе?

# 100
Чудно! Продаваш единственото жилище, глупости. Така продават старите...

# 101
Кое е глупости? Как си представяш разведени хора да живеят пак заедно? Или ако единият няма пари, и си иска частта?

# 102

Аз мисля, че той заслужава да има деца....
Ти мислиш, че той заслужава деца и за това го напускаш, но той не иска деца 🤪 🤣
Сега последно, кои иска и кой не иска деца. Аз не схващам логиката. Все повече се затвърждава първоначално ми мнение.

# 103
Кое е глупости? Как си представяш разведени хора да живеят пак заедно? Или ако единият няма пари, и си иска частта?
Майка ми се върна при майка си и й се разказа играта, но на квартира няма шанс, стои си.
Но защо ме питаш?

# 104
Ако и на него така категорично си заявила,че "заслужава деца",човека може да се е уплашил..
Аз например се плаша от хора които знаят по-добре от мен самата какво заслужавам и какво не,и гледам да бягам с любезна усмивка и отиграна благодарност за "загрижеността" им.

Общи условия

Активация на акаунт