ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 154
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Много сериозно прекалявах с ядки даже, и ме беше страх от ориза. Оказа се, че нищо му няма.
Сега следя грамажа на  мазнини и въглехидрати (протеинът поне е ясен), и всичко ще си дойде на мястото. Само здраве да има, другото ще си го купим.

До морето ще съм идеална, ако изобщо отворят границите...Море на балкона.

Лъки, стискам палци мъжа ти да се прибере бързо и безопасно. Flowers Hibiscus

# 256
Момичета ,а за колко време се качва мускулна маса,примерно за два три месеца може ли /в тази връзка и храната като е по-протеинова/?

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 14:24 от (Sana)

# 257
И аз съм с 3-годишен хубавец ,вече се чудя какви занимания да му измислям ....
Лъки ,прегръдки от мен Hug

# 258
Лъки,ще се оправят нещата 🤗.ММ е тираджия,в момента е в Холандия (кара Холандия-Германия),но какво ще става за напред... Притеснявам се,ако се прибере къде ще стои две седмици сам,ако нямат курсове, съответно и заплата ,пак се притеснявам, защото започнахме преди месец да строим къща.За храна нямам опасения, защото живеем на село и си купувам яйца и мляко домашни,мога да меся,баща ми е зърнопроизводител,аз имам лешникова градина,по поляните вече има коприва🙂.Но тази ситуация няма да е вечна, важното е да сме здрави и живи.
По темата:снощи в 12 часа през нощта се донаплюсках с боб и бял хляб😭.Днес съм на пълен глад,но съм 88 ,как утре ще съм 85.....незнам.Движението ми е нулево, упражнения още не правя.

# 259
Благодаря ви момичета!
Днес съм 59,100кг, а снощи след вечеря изядох 3 (!) сурови био барчета от лидълските...нервност и напрежение...ядеше ми се джънк. И розето липсва половин бутилка...ужас.
Днес съм си режимна. Ще варя яйца след малко, да има нещо засищащо в хладилника.

# 260
  • Denmark
Момичета, някакви съвети е как да се отърва от задържана вода? Задържам от най-малкото и е много неприятно. Пия много вода повече от 2 л на ден + лимон в нея сутрин, но това не ми помага особено..

# 261
Ядеш ли въглехидрати ?

# 262
  • Denmark
Ядеш ли въглехидрати ?

Понеже съм бременна, ми се налага, но са само плодове и зеленчуци. Ако питате за хляб, паста и подобни от години съм се отказала, много рядко хапвам картофи, а ориз не обичам. Зърнени храни също не ям особено, зелен боб си приготвям често, понеже знам, че няма много въглехидрати и е богат на фибри. Преди бременността ядях страшно много сладки като шоколад и бисквити и никога не съм за държала от тях вода. Сега не ми се ядат и си "пазя" калориите за повече полезна за мен храна.
По-скоро мисля, че е от солта, но как е възможно да се храни човек без сол - салати, месо, яйца - не ми е вкусно без.

# 263
Ми не ,трябваше с това да започнеш.И аз задържах вода много ,при мен се оказа нисък белтък .Та консултирай се със специалист ,преди да отида при Сигридов ,останалите АГ твърдяха,че е нормално.

# 264
Ядеш ли въглехидрати ?

Понеже съм бременна, ми се налага, но са само плодове и зеленчуци. Ако питате за хляб, паста и подобни от години съм се отказала, много рядко хапвам картофи, а ориз не обичам. Зърнени храни също не ям особено, зелен боб си приготвям често, понеже знам, че няма много въглехидрати и е богат на фибри. Преди бременността ядях страшно много сладки като шоколад и бисквити и никога не съм за държала от тях вода. Сега не ми се ядат и си "пазя" калориите за повече полезна за мен храна.
По-скоро мисля, че е от солта, но как е възможно да се храни човек без сол - салати, месо, яйца - не ми е вкусно без.

това е съвсем друго,храни се и не мисли сега за килограми,после ще ги сваляш....
яж и въглехидрати и хляб и всичко,сега бебето и ти сте най-важни,организма трябва да е здрав и нахранен за да пребориш сега болестите .....

# 265
Освен да махнеш солта, друго не може по време на бременност.

# 266
  • София
Лъки, и аз съм стресирана и си ям. Не смятам и че е време за гладуване, не бих си стресирала тялото сега. Разбира се, стрес би било и постоянно тъпчене.
Аз ще гледам да държа под 58 кг, няколко дни съм под 57 кг, но си ям. Днес правих палачинки.

То аз отслабвах за здраве, поске цел ми беше сватбата, сега сватба няма, бански няма да ми трябват, върви към отпадане и на медения месец.

# 267
[
Скрит текст:
quote author=Deziderata link=topic=1181797.msg40369636#msg40369636 date=1584223044]
Franie, не знам дали е оток, мускул, или просто си качила и малко мазно. Ако харесваш много фина визия, може би не ти харесва по-мускулесто бедро.
Аз имам да отмазнявам едни 5кг, но със сигурност съм качила и мускул.
Супер доволна съм от клековете например, но аз не клякам с тежко, защото тренирам в домашни услови
я.
Дези, не съм привърженик на грацилната визия в никакъв случай. Напротив. Харесвам умерено изразени мускули на бедра, щръкнало и стегнато дупе ( дори и да е малко по-голямо ) и оформени ръце. Не харесвам равни, слаби и клечави крака и плоски дупета. Само за корем правя изключение и не намирам за секси изразените плочки, но един хубав и плосък такъв е супер. Може и малко да съм се омазнила, но е наистина малко. Другото си е като подуване и мускул. Всеки ми се смее как нямало начин да правя мускули от 2 тренировки седмично, но аз си знам, че ги правя и то доста бързо. Към момента клековете са ми с 35 кг. Нападите с пудовки - 2 х 12 кг. Тягата - 40 кг. ( със зор още ).
Иначе пък съм "слаба" на лицеви например. И една не мога да направя без помощ с ластик или лост.
[/quote]

Аз харесвам оформено дупе,плосък корем,хубави рамена,немускулести ръце ,оформени крака,но не много мускулести.
Франи и аз като теб си мисля ,че ако се хвана сериозно да тренирам ще стана доста здрава и мускулеста.Такава ми е структурата.Баща ми е бил футболист и сигурно съм наследила някаква негова генетика.Не съм от тези фигури които са с грацилна структура,фини кости.В първи клас влязоха от някакво спортно дружество да избират деца за гребане кану каяк и ме посочиха мен и още няколко деца като подходящи да се запишем, защото съм с широки рамене.Не се записах на курсовете ,сигурно изпуснах хубава спортна кариера Simple Smile

Аз ям в рамките на 1000-1200 калории,не тренирам от понеделник последно,засега удържам положението.

# 268
Лъки, и аз съм стресирана и си ям. Не смятам и че е време за гладуване, не бих си стресирала тялото сега. Разбира се, стрес би било и постоянно тъпчене.
Аз ще гледам да държа под 58 кг, няколко дни съм под 57 кг, но си ям. Днес правих палачинки.

То аз отслабвах за здраве, поске цел ми беше сватбата, сега сватба няма, бански няма да ми трябват, върви към отпадане и на медения месец.
Важно е да сте живи и да сте здрави, а сватба ще има разбира се. И море ще има, но може да не е това лято.
Под 57кг е супер резултат.

# 269
  • Велико Търново
Аз от утре почвам стълби преди работа, а след като се върна ще "отворя врати" отново на домашния ми фитнес.
Вчера бях портиер на работа извънаредно, няма да изказвам никакво мнение. Ще пожелая на всички здраве само.

Храната ще трябва да я овладея, защото се надявам, че майската ни почивка няма да се провали.

Общи условия

Активация на акаунт