ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 150
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Лъки, не е точно така, море и да има, няма да е в този си вариант, меден, месец на круиз на Карибите в този си вид, защото втори път такава сума не бихме се навили да изплащаме, ние и сега ги нямахме. За сватбата е същото, немалка част от парите ще изгорят, не знам какво ще стане още. Изчаквахме, че не ми се говори още с всеки, че отпада, но скоро трябва.

Разбира се, че здравето е най-важно, но... и другото ми беше важно, поне по-рано да се беше провалило.

# 271
И аз ударих през просото последните няколко дни. Ситуацията с корона вируса направо ме смазва. Умът ми е обсебен от  мисли за близките ни в България, както и за това как ще се развият нещата с нас самите тук в чужбина. Все пак планирам от утре да се стегна и да вляза отново в режим.

# 272
Лъки, не е точно така, море и да има, няма да е в този си вариант, меден, месец на круиз на Карибите в този си вид, защото втори път такава сума не бихме се навили да изплащаме, ние и сега ги нямахме. За сватбата е същото, немалка част от парите ще изгорят, не знам какво ще стане още. Изчаквахме, че не ми се говори още с всеки, че отпада, но скоро трябва.

Разбира се, че здравето е най-важно, но... и другото ми беше важно, поне по-рано да се беше провалило.
За круиза трябва да ви върнат парите, и като утихне всичко това пак ще отидете. Не се ядосвай.
За сватбата, разбирам, така е...много неприятно.

# 273
Niya ,съжалявам много за случилото се.Чак ми стана мега тъпо ,като прочетох.Знам от колко време говореше за това .
Прегръдки ,друго не знам какво да ти кажа Flowers Hibiscus

# 274
60.7 след фаст и малко семки снощи
днес не знам какво да подхващам, мислех за моно, но ми пада имунитета от него
с това седене вкъщи, само обикалям хладилника

# 275
Момичета ,повече плодове и зеленчуци ,няма да бъдат излишни в момента .Аз изкарах фаста ,но кантара не ми работи Grinning В голяма дилема със себе си съм ,да се запиша ли за доброволец...и апетита хич го няма тези дни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 276
Аз снощи след вечеря нападнах на детето курабиите..днес ме е страх да се претегля...

# 277
Аз нищо не правя. Мъжът ми и детето са вкъщи, всяка сутрин правя закуска - тиганички, мекици, палачинки... Нямам и движение,  излизаме рядко и за кратко. Бих се записала доброволец, но не мога да изложа на опасност близките си. Ако бях сама, най-малкото щях да поема изхвърлянето на боклука и пазаренето за възрастните от блока.
Опитвам се да се ограничавам поне с количествата храна, за да не напълнея още повече.

# 278
Аз днес съм 500гр нагоре..вчера тренирах у дома...е винаги след тренировка става така значи-кантара нагоре...скоро няма да ги сваля тея килограми както и не се движа много..какво да се прави....
Свършиха ми всички режимни храни -извара,скир,моцарела лайт,котидж,протеинови десерти и днес ще карам ММ да ходи до Лидъл ,опъва се малко,но аз какво ще правя,ще се нахвърля на тестените и хляба...имам яйца,риба тон..но не мога само това да ям..

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 09:57 от (Sana)

# 279
Използвам момента за въглехидратна вълна. Постепенно понижавах, вчера 7гр, днес пак ще е около толкова, утре и другиден 50, после 2х100, 2х150, и връщам обратно. 100-100-50-50-0-0.
И отново завъртане.
Ще видим как ще е резултата.

Определила съм си 70км за седмицата, + силови +йога.
Вчера за първи път направих 5 серии по 20 класически лицеви. Много съм доволна! С постоянство стават нещата.

За първи път от много месеци насам спя достатъчно.

# 280
  • Бургас

Прегръщам те. Знам какво е да отложиш сватба. Нашата се наложи да отложим седмица преди събитието, бях на 19 г. Не мога да опиша как го преживях. Направихме я след година и половина, не беше същото, един човек не беше там!
Живи сте, здрави сте, това е най-важното. Ще имате още много прекрасни моменти, които да споделите заедно! Приеми го като един от трудните моменти, част от общия ви житейски път.
Аз съм 59 кг. Всички сме в къщи, излизаме само до магазина и да платим сметките. Децата ще ме побъркат. Едното е 7 клас, другото на 4. Голямото не ще да учи, за НВО хич не и дреме, малкото от сутрин до вечер иска някой да се занимава с него. Нямам нито време, нито спокойствие да тренирам.
И аз се помпя от силови тренировки. Залагам на кардио. Така го чаках април, да започна да тичам навън. Но... Здраве да е.

# 281
о,благодаря tanya_79,ще залагам на кардио повече тогава.

Иии...новината Simple Smile -имам  вече скир,извара,моцарела,котидж и протеинови десерти Satisfied

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 13:12 от (Sana)

# 282
Ние сме "във война"
И за да не стане това
прилагам това
https://youtu.be/kqaNUjTR70A

# 283
  • София
Като излизах за работа видях доста хора да тичат днес. Спазваха сериозна дистанция. Мисля си, че не е проблем да се намери време за тичане сутрин или по-късно вечер, в парк или дори по улиците. Колите в София бяха супер малко и то в час пик. Замислям се да вадя колелото от мазето...До Южният парк съм точно и до стъмване все мога да навъртя един час.

# 284
Ние имаме право (това е точка 4 от атестацията за излизане), но в близост до местоживеенето и поединично. Парковете и алеите затвориха.

Общи условия

Активация на акаунт