ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 142
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • Велико Търново
Покрай "еуфорията" със световната пандемия, съвсем се ОТплеснах и Оплесках Joy Някакво безконтролно ядене настана, запаси трупам и аз... Усещам се, че преяждам, но продължавам, това е малко прекалено дори за мен. За тренировки и дума да не става, нито вкъщи, нито навън. Та! Някой да ме освести, с добър пример или с шамар, че не се търпя вече Grinning

Ям много и тренирам, сега отивам да бягам по едни стълби и след това отивам на работа, но такава цифра ужасна на кантара не бях виждала от години. Чудя се и се мая къде по дяволите ми отиде мотивацията?!
Не мисля, че ми е добър примера, ама да знаеш, че не си сама.
Хубав ден, момичета!

# 301
Сиска, ти си моят пример за мотивация и сериозност! Знам те, как ставаш в тъмни зори и отиваш на тренировка и как си следиш макросите в храненето Hug Хайде днес отново в пътя, пожелавам на всички слънчев и диетичен четвъртък!

# 302
  • Велико Търново
Да, от днес наистина отново в пътя, защото вчера от 5 рокли, които поръчах, оставих само две. Всичко ми седи ужасно, наистина съм качила трайно, но от днес по режим.
Провали ни се  майската почивка и добре, че ходя на работа, че иначе ще откача тотално.

# 303
Покрай "еуфорията" със световната пандемия, съвсем се ОТплеснах и Оплесках Joy Някакво безконтролно ядене настана, запаси трупам и аз... Усещам се, че преяждам, но продължавам, това е малко прекалено дори за мен. За тренировки и дума да не става, нито вкъщи, нито навън. Та! Някой да ме освести, с добър пример
Скрит текст:
или с шамар, че не се търпя вече Grinning
Аз не спортувам точно, но не съм спирала да ходя.Всеки ден по поне 6-7-8 км.
Решила съм, че ще използвам максимално това време, за да се разделя с едни последни 1-2 кг.
Купувам си само храната, която ядем.Нямам запаси от брашна, захар, бисквити и прочие, с каквото гледам, че хората пълнят торбите.
Ядем месо, зеленчуци, яйца доста....засега има резултат.
Ще видим накрая....срока ми е до края на март.

# 304
Привет и от мен ! От една седмица си седя вкъщи и като цяло овсен да лежа цял ден пред телевизора и да си похапвам друго не правя. Днес ми светна лампичката, че така или иначе до 29ти все ще си седя в нас, може поне да почна да правя нещо . Таааа от утре започвам 8 дневна диета+ упражнения. Диетата се води, че за 8 дни се свалят 10 кг. Стискайте палци.  Успех и на вас !!!

# 305
Въх мъри майко, 10 кг за 8 дена! В тази диета не е включен ковид 19 нали?
Сега сериозно. Хубаво че искаш да слабееш, но гледай разумно. Свалят се от 1 до макс 2 килограма седмично с доказаните диети, и  движение.

Привет и от мен ! От една седмица си седя вкъщи и като цяло овсен да лежа цял ден пред телевизора и да си похапвам друго не правя. Днес ми светна лампичката, че така или иначе до 29ти все ще си седя в нас, може поне да почна да правя нещо . Таааа от утре започвам 8 дневна диета+ упражнения. Диетата се води, че за 8 дни се свалят 10 кг. Стискайте палци.  Успех и на вас !!!

# 306
  • Бургас
Таааа от утре започвам 8 дневна диета+ упражнения. Диетата се води, че за 8 дни се свалят 10 кг. Стискайте палци.  Успех и на вас !!!
Секс и чай?

# 307
То ,това е възможно само ,ако имаш да сваляш много кг .И пак ми е нереалистично де .Таня ,голям секс ще да пада 8 дни Grinning

# 308
  • София
Искам и аз да чуя за тази 8-дневна диета, сега едва ли бих я почнала, но като премине. Даже няма да съм толкова алчна, навита съм на 8 дни 5 кг. 😆

# 309
Ще е нещо прекалено рестриктивно ( да не казвам друга дума), и веднага ще се върне сваленото.

# 310
  • Бургас
Таня ,голям секс ще да пада 8 дни Grinning
Завиждаш ми се струва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 311
Ох, то било трол.Imp
И аз тръгнах да пиша, че за 8 дни няма как да се свалят 10 кг.

# 312
Нещо на вино наблягам.. А си падам по бирата. Нямам избор или вино или "на кълбо" според мъжО.
Отивам да търся идеи от Агата Кристи, О'Хенри и други.
Със спорт и храна нямам проблеми.

# 313
  • София
Само не търси идеи от Хемингуей, че там мноо се пие Joy

# 314
Хаха, това ми напомни, че навремето си бях купила всички книги на Дъглас Кенеди, където главният герой пие постоянно. Написах няколко думи по този повод, любезно, на сайта му. Коментарът ми не видя бял свят, а имаше немалко хвалебствени.

Общи условия

Активация на акаунт