ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 145
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
Така го правят в Банско сега, понеже ги слагат под карантина. И в Испания е така моя приятелка.

# 286
Добър ден!
Отчитам се с 35мин ,домашна тренировка на Джаки Уорнър,кръгова.

Къде сте ,обядвате ли?Simple Smile Гледайте само да е режимно! Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 13:20 от (Sana)

# 287
Днес съм на една разкошна супа с всякакви зелении-лук,чесън(пресни),девесил,джоджен,спанак,лопуш,коприва, мерудия.Всичко от градината.А и овесени ядки и сложих и застройка.Ама аз като цяло не съм много по месото.В тази връзка да ви питам:ям често боб ,леща,нахут,добре ли е за набавяне на нужните протеини?А и млечни много ям.

# 288
Добре са, но и въглехидратите са много в тях.От млечените избягвай кашкавала и сиренето защото освен белтъчините ти набавят и много мазнини и ти вдигат калориите.Предпочитай -извара, от по модерните -котидж сирене лайт,скир,моцарела лайт-набавят ти протеин и само малко мазнина и въглехидрат.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 14:44 от (Sana)

# 289
Благодаря,това ми е едно от най-трудните неща-да не ям сирене, истинско,аз почти всичко мога да си овкуся с него.Изварата, особено обезмаслената,ми е толкова безвкусна...Но няма как,жертви са нужни,за да се постигне целта.

# 290
  • София
Ти нали сега отслабваш и с това си хранене? Ако не си попаднала в плато, а си сваляш с добро темпо, може и да не правиш промени. Не може цял ден на супа от зелении да караш, не смятам, че е такъв проблем да ядеш и по малко сирене, особено домашно.

# 291
Ти нали сега отслабваш и с това си хранене? Ако не си попаднала в плато, а си сваляш с добро темпо, може и да не правиш промени. Не може цял ден на супа от зелении да караш, не смятам, че е такъв проблем да ядеш и по малко сирене, особено домашно.
Да,всяка седмица 0,5 до 1 кг смъквам.И млечни, най-вече сирене присъства всеки ден,ок.30 гр.Само коронавируса да не ми обърка плановете:ако се прибере ММ отива хранителния режим на кино ,но ще трябва да свикна дори и той да е в къщи да си спазвам.

# 292
Рени аз казах да го избягваш ако искаш,а не да го спреш.И да ти си с повечко килограми и може да си го хапваш.
Еми жертви да...няма как.

# 293
  • София
Имам режим от Румяна Илиева и в него е разрешено сирене ежедневно, нямам го под ръка, но беше нещо такова като количество като твоето, така че не бих го махала на твое място, тъй като целите в момента са ти да свалиш, а не да чистиш мазнини, така че стига да не ядеш боклуци може да не изпадаш толкова в броене на макронутриентите, докато действа режимът ти. По-важно е да ти е вкусно, за да не се откажеш.

# 294
Рени,няма никакъв проблем в сиренето и кашкавала.Особено щом не ядеш месо,хапвай повече млечни.Спирането на млечни е за хора ,които чистят само мазнини,имащи да свалят още 2-3 кг .

# 295
Имам режим от Румяна Илиева и в него е разрешено сирене ежедневно, нямам го под ръка, но беше нещо такова като количество като твоето, така че не бих го махала на твое място, тъй като целите в момента са ти да свалиш, а не да чистиш мазнини, така че стига да не ядеш боклуци може да не изпадаш толкова в броене на макронутриентите, докато действа режимът ти. По-важно е да ти е вкусно, за да не се откажеш.

и аз имам от Руми,при мен мисля че беше даже 100гр,и кашкавал имах да,и хляб пълнозърнест който си ядях и станах 53кг но..тук никой не иска да я отказва.Тя ако си има мотивация ще отслабне.Просто помагаме с някакви съвети,тя си е достатъчно разумна за да прецени,има толкова информация за четене в интернет.

# 296
30 гр сирене е нищо, яж си спокойно.
Аз съм забелязала, че ако ям обезсолено сирене и до 200 гр няма проблем.
Кашкавала е по "опасен".

# 297
Рени,няма никакъв проблем в сиренето и кашкавала.Особено щом не ядеш месо,хапвай повече млечни.Спирането на млечни е за хора ,които чистят само мазнини,имащи да свалят още 2-3 кг .
😁аз докато стигна до тези кг....
Благодаря за отговорите.Аз така или иначе за себе си бях решила,че от сиренето няма да се откажа.А иначе засега не броя калории,макронутриенти,защото съм на по-различен режим.😁
Днес вече след 8 се виждаше цифричката 5 на кантара.Знам,че когато смъкна тези 12 кг и стана 80,реално няма да се чувствам кой знае колко по-слаба,но вече усещам как се навеждам по-лесно.Много съм мотивирана като цяло,дано не се подхлъзна,че вляза ли в кофти серия на тъпчене, много трудно излизам.Сякаш се променят вкусовите ми рецептори😁

# 298
Покрай "еуфорията" със световната пандемия, съвсем се ОТплеснах и Оплесках Joy Някакво безконтролно ядене настана, запаси трупам и аз... Усещам се, че преяждам, но продължавам, това е малко прекалено дори за мен. За тренировки и дума да не става, нито вкъщи, нито навън. Та! Някой да ме освести, с добър пример или с шамар, че не се търпя вече Grinning

# 299
Не само внимавам какво ям, ами и тренирам всеки ден вкъщи заедно с децата (на тях им е скучно и имат енергия в излишък). На всичкото отгоре напоръчвах още екипировка за домашния фитнес - в момента Декатлон имат безплатна доставка и за поръчки под 100 лв., та очаквам с нетърпение доставката.
Резултати разбира се нямам, но и не очаквам такива при новите дози изпити хормони. И все пак отбелязвам + по-стегнато тяло и задържани кг, което за мен си е истинско чудо (миналата седмица бях в болница и за 6 дни качих 6 кг, добре че успях да стопирам качването и да задържа процеса...)

Общи условия

Активация на акаунт