ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 449
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Ако е период, добре. Но ако е начин на живот, не е за завиждане.

# 166
Влади, хубав глутеус се заформя. Продължавай!

Ако е период, добре. Но ако е начин на живот, не е за завиждане.
Колко време може да изкара с този начин на живот?  Най- накрая или ще се освЕсти, или ще се разболее и ще й се наложи да се освЕсти. Период е, пък макар да може и от по- дългите да е.

# 167
Здравейте.
 Аз започнах да ходя на фитнес преди един месец. Тренирам четири пъти в седмицата:
Понеделник - крака
Сряда - ръце
Събота - дупе
Неделя - корем и 40 минути кардио. През другите дни по 2 км.
с 12 км./час след силовите упражнения.
Свалих от 62 на 58кг. Февруари месец беше за разузнаване какво да ям, правилно изпълнение на упражнения. Този месец съм се решила да почна да се храня по здравословно, защото често прегрешавах, но пък тренирането ме мотивираше. След тренировка като си помислиш да ядеш нещо калорично... Просто няма как да стане. Някой, ако иска мога да изпратя точно какво тренирам. Такъв срам беше в началото с този фитнес, а сега даже ми е приятно като направя една добра тренировка.
Но храненето ми е проблемното място. Та от една седмица спрях да закусвам. Като това ми дава повече калории за останалите часове от деня. В момента съм на 1400 калории в нетринировъчни дни. В тренировчни закусвам, защото не мога да направя добра тренировка без енергия. От една страна не искам  да падам под 53-54 кг., но пък искам да ги махна тези паласки вече. Нямам търпение. Grinning
Успех! Правим го за нас! Надявам се, ако някоя дама от трениращи мисли, че някъде правя грешка, да ми пише, че аз съм нова от към тази тема.

# 168
Здравей Katherinaa,добре дошла,мога ли да попита колко си висока?
Браво за резултатите!
И аз съм много доволна откакто не закусвам.

# 169
Здравей Katherinaa,добре дошла,мога ли да попита колко си висока?
Браво за резултатите!
Привет. Висока съм 170см.

# 170
Katherinaa,гръб защо не тренираш ? Трябва да си опишеш тренировките ,ако искаш да се коментират .

# 171
Katherinaa,гръб защо не тренираш ? Трябва да си опишеш тренировките ,ако искаш да се коментират .
Здравей, Влади. Често казано в деня за ръце по принцип е повече гръб. Grinning

# 172
Включвам се съвсем официално тук, за да имам стимул да отслабна. Grinning
Преди две години родих. Няколко месеца преди да забременея качих 10 килограма от тестени закуски по време на семестъра. През бременността качих много - 26 килограма, от които 6 оставих в родилното. 10 килограма свалих за около година след раждането, но след това спрях да свалям. Не се ограничавах много с яденето, защото кърмех. Когато разредих много кърменето, направих все пак едно моно и свалих 4 килограма, които обаче после си върнах, въпреки че бях ограничила тестените и сладкото, а после качих и още 3 отгоре. Януари детето ми стана на 2 годинки и го отбих и тъкмо смятах вече сериозно да се заема с килограмите, когато забременях отново. Преди две седмици обаче направих спонтанен аборт и вчера се разбра, че всичко се е изчистило от само себе си и не се налага намеса. Трябва да сваля излишните килограми преди следващо забременяване, защото предишния път бях с преекламспия и се стигна до спешно секцио и малко, недоносено осмаче, а килограмите и бързото наддаване разбрах, че са предпоставка за прееклампсията.
Та започвам от 73 килограма при ръст 160 см. Не знам още дали да следвам някоя диета или да огранича напълно тестените и сладкото. То аз сладко по принцип и не ям много. Обичам млечни и не мога да се лиша съвсем от тях. Не мога да ходя на фитнес, но имам време вкъщи да правя някакви тренировки. Преди години много добре ми повлия тае-бо. Проблемът ми е мързел - като се изморя няколко дни с тренировки и все гледам да си намеря причина да ги прескоча или намаля. Та затова съм в темата - нужна ми е воля, а за да я вложа, трябва да се притесня да не се изложа. Simple Smile

# 173
Vladiv, браво на теб! Поздравления!
Аз влизам в пролетен режим вече. Цяла зима тренирам силово, но занемарих тичането. Студът и тъмното много ми пречат.
Сега се обнадеждих с мечти за пролет.
Броя калории, следя макроси, и свалих 1кг. Остават още 3-4. Искам да ги махна до май.

# 174
Добре,нали уж по принцип трябва да се закусва,за да се раздвижи метаболизма? Честно вече се обърквам,като че ли различните диетолози имат различни виждания и къде е истината?Аз започнах да закусвам,а по принцип не обичам и ми е трудно.И откакто закусвам и то към десет,два три часа по-късно съм вече зверски гладна и не мога да си обясня защо,нали уж закуската държи сит стомаха по-дълго време (овесени ядки с кисело мляко или прясно ми е закуската.)

# 175
  • София
И аз съм гладна цял ден ако закуся с въглехидрати, но когато ядях омлет с 3 жълтъка, 5 белтъка, извара, пушен кашкавал и масло после не се сещах до 14ч. за храна. Но тогава ставах по-късно и ми се ядеше. Последните години няма как да помисля за подобна бомба в 6ч....Пробвай друга закуска и виж кое те държи сита, но няма да стане с В.

# 176
Добре,нали уж по принцип трябва да се закусва,за да се раздвижи метаболизма? Честно вече се обърквам,като че ли различните диетолози имат различни виждания и къде е истината?Аз започнах да закусвам,а по принцип не обичам и ми е трудно.И откакто закусвам и то към десет,два три часа по-късно съм вече зверски гладна и не мога да си обясня защо,нали уж закуската държи сит стомаха по-дълго време (овесени ядки с кисело мляко или прясно ми е закуската.)
Няма такова "раздвижване на метаболизма" със закуска.
Отчитам, че при всеки е индивидуално, но при мен е така: ако ям от сутринта, цял ден ще ми се яде. "Моите" диетолози всички отричат закуската. Склонна съм да вярвам, че до 12ч организма се чисти. Така, че за мен без закуска е много, много по ефективно.

# 177
Ако не ви се закусва, не се насилвайте. Чета различни мнения по този въпрос, но според мен всеки трябва да слуша тялото си. Аз ставам гладна и ако не ям, после ми става зле. Сега закусвам с овесени трици, направени по рецептата за палачинка на Дюкан. После кафета с малко мляко, обядвам към 12 и вечерям към 18. На мен ми е добре така, но насилие върху организма, защото еди кой си казал еди какво си, няма смисъл.

# 178
  • Велико Търново
Аз пак да си кажа, че всеки режим е с целите си. Няма как с натоварено ежедневие и с таков апо-лежерно храната да е една и съща. Няма как аз, която ставам в 5 и не сядам поне до 18 часа и тренирам да се сравнявам с жената Х, която не ходи на работа или пък седи в офиса на един стол 8 часа.
Всеки е за себе се, хващате един режим и следвате, всичко друго ще е загуба на време и празни приказки.
Аз изключително много харесвам режима на доктор Папе, който казва, че за закуска трябва да се яде само въглехидрат, но до 75 грама и мазнина до 20 грама, която е животинска, или тахан, или ядки, но до 20 грама. Никакво междинно и минимум 5 часа от хранене до хранене. Вечеря чисти протеини, а ако е и течна вечерята най-добре. Ей сега ще ви пусна една снимка от периода, когато се хранех така. Отново всичките ми плочки по корема се виждаха ясно. Винаги, когато съм спазвала режим по правилата съм била идеална. От доста време, обаче само теорията и тренировките са ми силни.

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 21:14 от siska79

# 179
Сисе, много си готина. И не ти трябват цици, да знаеш. Омекват, увисват,гадна работа.

Общи условия

Активация на акаунт