ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 162
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Franie, не знам дали е оток, мускул, или просто си качила и малко мазно. Ако харесваш много фина визия, може би не ти харесва по-мускулесто бедро.
Аз имам да отмазнявам едни 5кг, но със сигурност съм качила и мускул.
Супер доволна съм от клековете например, но аз не клякам с тежко, защото тренирам в домашни условия.

# 241
  • София
Franie, не знам дали е оток, мускул, или просто си качила и малко мазно. Ако харесваш много фина визия, може би не ти харесва по-мускулесто бедро.
Аз имам да отмазнявам едни 5кг, но със сигурност съм качила и мускул.
Супер доволна съм от клековете например, но аз не клякам с тежко, защото тренирам в домашни условия.
Дези, не съм привърженик на грацилната визия в никакъв случай. Напротив. Харесвам умерено изразени мускули на бедра, щръкнало и стегнато дупе ( дори и да е малко по-голямо ) и оформени ръце. Не харесвам равни, слаби и клечави крака и плоски дупета. Само за корем правя изключение и не намирам за секси изразените плочки, но един хубав и плосък такъв е супер. Може и малко да съм се омазнила, но е наистина малко. Другото си е като подуване и мускул. Всеки ми се смее как нямало начин да правя мускули от 2 тренировки седмично, но аз си знам, че ги правя и то доста бързо. Към момента клековете са ми с 35 кг. Нападите с пудовки - 2 х 12 кг. Тягата - 40 кг. ( със зор още ).
Иначе пък съм "слаба" на лицеви например. И една не мога да направя без помощ с ластик или лост.

# 242
Друг ми беше плана, но тази обстановка в момента ме събаря.
Лъки,защо така?
Защото се притеснявам за мъжа ми, който не знам ще успее ли да се прибере с страната. Ако се прибере къде ще го карантинираме. Отделно, детето иска компания постоянно, не мога да и обясня че трябва да стоим у дома. То и аз не искам да стоя вързана...Отделно, като гледам народа как се запасява, като за последно...а аз няма как да се запася, за повече от 3 дни...изпадам с стрес, страх, параноя...

# 243
Лъки ,спокойно !!! Не се давай на паниката .Мъжът ти къде е ? Нямате ли някъде свободно малко жилище ,в краен случай една стая във вас .Не ти трябват запаси ,храна има .Аз също не се запасявам ,особено в момента с тея опашки по магазините .Децата са вирусоносители ,не боледуват .Всичко ще бъде наред Flowers Hibiscus

# 244
  • Мизия
Момичета, ето го и моят месечен отчет.

2-ри месец: свалени 1,300 кг.
Общо: 7, 300 кг.
Настоящи килограми: 57,400 кг.
Свалила съм и 2 см. от ханша.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 11:58 от Merilyn_90

# 245
Аз да се оплача ,вчера се наканих да се премеря ...батериите на кантара са дали фира .Ще се меря по-натам ,че в големи вериги не ми се ходи,особено за една батерии.

# 246
  • Мизия
Аз да се оплача ,вчера се наканих да се премеря ...батериите на кантара са дали фира .Ще се меря по-натам ,че в големи вериги не ми се ходи,особено за една батерии.
Vladiv93, с електронен кантар ли си? На колко време се сменят батериите? Аз го имам от миналата пролет и не съм сменяла батерии.

# 247
След два идеални дни съм +700гр. Няма как да не е мускулен оток. Ще спадне.
Клякам с 20кг в къщи, защото нямам клетка с лост вече. Преди кляках с 40 ( и 50кг, сега проверих). Но пък клякам с повече серии и повторения, и то дълбок клек. С 40 правех непълен (box squat).
Франи, качила си мускул със сигурност. Огледалото няма как да лъже.

Лъки, прегръдки от мен!

Аз съм в неплатен отпуск, и се опитвам да съм позитивна.
Ще се наспивам, ще тренирам, ще планирам менюта, и ще си чета. Е, и домашно училище сме организирали с баща им, като сме си разделили предметите.

Мarylin, браво на теб!

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 09:38 от Deziderata

# 248
Лъки ,спокойно !!! Не се давай на паниката .Мъжът ти къде е ? Нямате ли някъде свободно малко жилище ,в краен случай една стая във вас .Не ти трябват запаси ,храна има .Аз също не се запасявам ,особено в момента с тея опашки по магазините .Децата са вирусоносители ,не боледуват .Всичко ще бъде наред Flowers Hibiscus
На кораб в океана е, не им разрешават да акостират никъде. Сега ми се обади, не знае ще ги пуснат ли в Маями. Тръмп не ги иска. Няма и полети вече...

# 249
Да живеят спестяванията...които не са неизчерпаеми за съжаление Grinning
Да си призная, не обичам да се "помпам" със силови, правя ги почти винаги със собствено тегло. И...все ме избива на кардио елемент, първата ми и вечна любов. И обожавам многото повторения.
От гребането ли, от що ли, подгръдната ми обиколка се разшири, сутиените отесняха. Разредих значително гребането, да видим ще спихна ли.
Иначе и аз през 2019 качих трайно около 2 кг, но и аз някак подсъзнателно го исках Grinning Сега повече се харесвам, но искам пак да ги сваля.
Крайната цел е нищо, движението е всичко.

# 250

Крайната цел е нищо, движението е всичко.

Абсолютно съгласна!
Не тичам за да отслабвам, тичам, защото обичам. Purple Heart Но от тичането се огладнява сериозно.

В темата за Трансформиращите дневници/ тренировки ме бяха означили като Безрезултатна. Сигурно защото не поддържам 49кг целогодишно.
Това че станах сертифициран йога инструктор с пълна зала (2013), научих се нов спорт за последните 6 години (бокс), започнах да се чувствам в свои води със силовите, качих мускулна маса,  2018г стигнах до цели маратони, и дори подиуми в моята възрастова група. Това бе отразено като нула резултат. Дамммм. Дезидерата Безрезултатна.
А през 2001г лекарка ми беше забранила спорт заради дискова херния.
Не искам да ми се ръкопляска, но да ти напишат в лицето, че нямаш резултати е нелепо.

Визуалната разлика между мои снимки на 49кг 2018 и 50кг 2019 е сериозна. Интересно ми е как ще изглеждам това лято на 50кг. Надявам се още по-добре.

# 251
  • София
Дези, това си е чиста злоба и завист. Аз по друг начин не мога да си го обясня.
Явно, че са те засегнали трайно ама що им се връзваш изобщо!
Понеже съм световно известен мързел, винаги се възхищавам на такава воля!
А дали си 49 кг. или 60, в крайна сметка важното е ти и само ти как се чувстваш. Толкова е индивидулано това с ръст, структура, килограми, способност за правене на мускул и т.н.
Заедно почнахме с една мацка в залата. Ама тя супер, супер слабичка. Едни тънки ръчички и крачета. Вдига колкото мен, прави по 10 лицеви без помощни средства ( каквито аз не мога ), но за 2г. има нула релеф!
Дори вдигайки нещо тежко не се вижда и минимално мускулче да се напряга. Ся, да взема да й кажа, че е "Безрезултатна", защото аз пък съм на буца на места вече Grin

# 252
Според мен по-скоро говореха наизуст, и не ми четат постовете. Не че са длъжни, но след като даваш съвет или препоръка, не е зле да имаш поне някаква информация, за да дадеш адекватен съвет.  Точно след като писах за личен рекорд ми се написа за липса на резултати, защото нямах желаните килограми.
Мисля че за огромна част от женското население цифрата на кантара е всичко, а одобрението на мъжа- закон.

# 253
Според мен по-скоро говореха наизуст, и не ми четат постовете. Не че са длъжни, но след като даваш съвет или препоръка, не е зле да имаш поне някаква информация, за да дадеш адекватен съвет.  Точно след като писах за личен рекорд ми се написа за липса на резултати, защото нямах желаните килограми.
Мисля че за огромна част от женското население цифрата на кантара е всичко, а одобрението на мъжа- закон.
Явно имате доста различни критерии. И винаги се сещам за подобни сравнения:

# 254
За мене кантара е много важен, ежедневен от 11 години, така не се отпускаш. Като бях 49-50 кг през 2017-началото на 2019 имах леко мършав вид, съзнавах го и затова затворих очи и качих 2. Но...борбата е постоянна. Не трябва да се качва повече.
А ти, Dezi, си желязна откъм тренировки и хранене. Прекаляваше леко с ядки. Аз знам, че трябва да си спра виното и сладичкото, които макар и контролирани, ме спъват.

Общи условия

Активация на акаунт