ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 142
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Искам и аз да чуя за тази 8-дневна диета, сега едва ли бих я почнала, но като премине. Даже няма да съм толкова алчна, навита съм на 8 дни 5 кг. 😆

Ден 1: 1 кг варени картофи;

Ден 2: 3 кофички кисело мляко, нискомаслено;

Ден 3: Килограм и половина плодове и зеленчуци;

Ден 4: Варена тиква в неограничени количества;

Ден 5: 3 броя варени яйца;

Ден 6: Половин килограм плодове и зеленчуци;

Ден 7: 300 г сварено бяло пилешко месо (може да се замени с варена тиква);

Ден 8: 2 л вода.

Мисля, че 5ти и 8ми ден са по-гаднички. Далеч съм от мисълта, че ще сваля 10кг, но поне 6-7 мисля, че поне за мен е напълно възможно. Simple Smile

# 316
Таня, не се дебелее от бирата, не го слушай твоя мъж 🍻
пие се без мезета Simple Smile

# 317
  • София
И аз правя такива диети, сваляла съм по 3 кг за 9 дни, но е вода, така че единият се връща веднага, другите 2 ги задържам. 10 кг - абсурд, освен ако не говорим за човек, който е 100 кг, пие кола ежедневно и се храни с макдоналдс.

# 318
На Ден 9 пада пердето и изяждаш съседа. Poultry Leg

# 319
Аз още на 5 ден не се виждам с тези 3 яйца, ако ще и XXL да са! По-добре нищо да не ям Dizzy Face

# 320
аз на 4ти ден още бих изяла на котето тоалетната. Мразя тиква.

# 321
Правих подобна монодиета, скоро писах тук, споменах и нея. За 10 дни свалих 4 килограма. През следващите 20 дни ги върнах, въпреки че се храних доста ограничено, а през следващия месец качих и още 3, та реално след диетата бях плюс 3 килограма.
Някои момичета обаче успяват да свалят трайно с моно. Явно е въпрос и на метаболизъм. Моето тяло обаче го приема за гладуване и след това се презапасява за всеки случай.

# 322
За мен не е проблем моното, а по-скоро силно ограниченото количество. Всъщност има начин да се нахраня с 3 яйца, ако са щраусови Yum

# 323
Аааа, аз търся друга идея в криминалните истории.
То пиенето лесно, но след 3 дни карантина се чудя как живея с този тип 35 години. Нещо имам някакви спомени за прочетени истории за карантина, а и не само.
А наздраве!
Иначе съм си по както си се храня: НВВМ закуска и обяд, фаст 19 часа. Дори успявам и да се раздвижвам/спортувам.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 21:09 от tania6

# 324
3-та чаша пино гриджо със сирена...Карантина, мамицата му...
Утре кантара ще крещи, силно Trollface

# 325
няяяяма, Лъки, лимонада пиеш Simple Smile
Таняяяя Laughing
мазе нямате ли Simple Smile

# 326
Започва първия карантинен уикенд, рано се пречупих. Отворих шоколад и бутилка вино подарък за Валентин 2017та, защото не пия.🤣
Айде наздраве! 🍫🍷
#ПослеШаРИвем 😘

# 327
Момичета, сигурна съм, че никоя от вас няма да умре от корона вируса, така че вземете се в ръце и не си разваляйте телата! Ако ви липсват тлъстинките, не се бутайте, ще дам на всички, имам пре-достатъчно (около 27 кг към момента) Blush

# 328
Абсурд да си разваля тялото, епизодично шоколад и вино няма да обърнат каруцата. 💪

Закусих 3 варени яйца
Обяд леща белуга
Вечеря риба със зеленчуци

Днес ми е ден за крака. Вчера почивах.
Имам МТ на трицепсите, а нямам Аспирин Ц. В аптеката свършил, моля ви се.

# 329

Режимна съм аз още ,ама днес ще си отворя един шоколад ,дето си го пазя от 5-6 месеца Grinning

Общи условия

Активация на акаунт