ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 141
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Франи, това е за да видят дали излизаш за нещо належащо.

# 361
  • София
Разбирам, но кой може да каже кое ми е належащо! Може да ми е психически важно да си вдигам серотонина ( за да не се гръмна ) с вино, шоколад и цигари и да не искам  да меся хляб и да пека картофи...Е, ако има само хляб, тя работата ясна. За първи път чувам за списъци...Сори! Идва ми прекалено! Щото пък дали излизам за едно или друго, рискът е един и същ.

# 362
Списъците за "неща от първа необходимост " в случай на природна катастрофа или някаква криза съществуват от много време и има специфични неща за всяка държава. Удобни са, защото се подготвят предварително по вкус на всеки и само се подменят нещата, на които изтича срока. Удобни са, защото е премислено и има неща за които човек не мисли, например кибрит, свещи, лампа, спиртник и др.
Ето един примерен списък за французите
https://www-cnews-fr.cdn.ampproject.org/v/s/www.cnews.fr/france/ … hez-soi-en-cas-de

# 363
  • София
Съгласна съм, че в този си смисъл наистина са полезни. Подсети ме, че все забравям да се подсигуря с къмпингарско газово котлонче с малките "бомбички" за зареждане.

# 364
Всеки си допълва списъка по вкус. Мярнах някъде, че американците имали пуканки и други неща "без които не могат".
Има и алкохол, но се разбира твърд: уиски, водка....тъй като убиват бактериите в не съвсем чиста вода.
При нас сега водата мирише на белина. И за кафето използвам бутилирана.
Закусих кашкавал с масло, обядвах пържола с гъби и десерт ябълков крем карамел с малко квасена сметана. Фаст 20 часа. Ходене 20 мин с Лесли, гирички, приклякания, вакуум.
Почивка и след това италиански език.

# 365
И аз си направих фаста -40 ч.,нещо го няма апетита .

# 366
Все се чудя когато някой каже, че няма апетит. Такова чудо не помня. Дори когато имам настинка/хрема/кашлица - много рядко - апетита ми е змейски Grinning Наистина нямам апетит при стрес - пак много рядко - но докато не седна на масата. Там автоматически се разяждам подобаващо.

# 367
Ми болна съм,ама и бира не ми се пие..това повече ме притесни Grinning Имах болки в гърдите през нощта ,правя инхалации на 1-2 часа .

# 368
Здравейте, и аз се включвам в темата, висока съм 170 см., 64-65 кг., Искам 58 кг.,имам две деца, доста съм отпусната, но от скоро правя упражнения и се вижда леко разликата..Както може би на повечето стоенето в къщи доста зле ми се отразява, основно готвим и ядем.Поне вечер успявам да изкарам на салата, ракийца:relieved: и някой плод.Имам големи планове за Април , но да видим ....иска ми се да направя нещо по удърно(сали, месо и яйца) и да се отърва от колкото може повече кила и корем:rage:Ще пиша как се справям, какво ям и редовна ли съм с упражненията, успех на всички.

# 369
Може ли да ми препоръчате човек, който изготвя добри хранителни режими?

Благодаря предварително! Hug

# 370
  • София
Тук някои момичета имат по някоко платени режими и могат да сравнят, но дай някакви насоки какво търсиш, спортуваш ли, с какви храни очакваш да е режимът, фитнес или не и тн.

# 371
  • Велико Търново
Може ли да ми препоръчате човек, който изготвя добри хранителни режими?

Благодаря предварително! Hug
Така общо никой не може да ти отговори. Поне аз не се наемам, а не е като да нямам поне 6-7 платени режима.

# 372
Питам общо казано от кого сте доволни.

Иначе - спортувам - ходя на фитнес, съчетано с тичане по около 8 км, въпреки че напоследък фитнеса го занемарих, с вируса съвсем.
55кг съм, 170см
Целта ми е да сваля още 3-4 килограма, като изчистя мазнините.
Дано не изпускам нещо важно.

# 373
уелкам, tofi Simple Smile
и да не отслабнем, ще сме на дзън- дзън Simple Smile 🍸
вечер без плодове, салатите да са малки
ти и сега си добре, но може да пробваш вечерята да е само протеини (месо), без зеленчуци
теставам на Лъки модела без закуска, със сълзички в очите ще кажа, че работи Sad
Влади, нема!!!! да пиеш бира като си болна.... лягаш си, потиш се и оздравяваш.... после с нови сили Simple Smile ❤️

# 374
  • Велико Търново
Аз харесвам Юли от залата на Юли.

Херц, и със закуска се слабее, ама ако се спазва всичко като калории и макроси.

Общи условия

Активация на акаунт