ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 099
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Ами то и защото са много кг-те,затова се смъкват лесно първоначално.Ама на мен пак ми е трудно 😁. Благодаря ви момичета 🤗,за подкрепата, лошото е,че ММ се прибира в събота сутринта и нз как ще продължа докато е в къщи 4 седмици.Но...все някак трябва да нагодя моя режим към ситуацията.Ясно ми е,че издънки ще има(основно от към алкохол,мезета и ядене вечер),но твърдо съм решила,да не се предавам повече.А незнам другите хора как са,но аз съм много добра в това да си измислям пред самата себе си оправдания защо трябва да хапна тази пица или да си сипя питие вечерта и т.н.

# 466
  • Мизия
Еййй, vladiv93 , как ще съм се разсърдила, глупостииии Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Онзи ден например за обяд ядох два сандвича, след това в 16ч. едно кисело мляко + морков. Вчера за обяд ядох две пилешки пържоли със салата от маруля и краставица малко, а в 16ч. половин кофичка кисело мляко, един чай + 6 парченца шоколад (Знам, че тук сгафих, ама нямаше как Sweat Smile ). Седя си на тия 57 кг. и ни надолу, ни нагоре Grinning

# 467
Рени, браво! 9кг са страшно много.
Ако започнеш да тренираш (правиш упражнения) вечер, няма да имаш време и възможност да се издънваш. 🙂
Пицата е храна за тийнове, алкохолът е за грамадни мъже които нямат за сваляне, аз не пия калории .....ето ти малко нови оправдания. 🙂

# 468
То упражнения ще трябва да започна да правя, защото всичката тази разтегната кожа ....не ми се мисли.Аз имам много голям корем,3 нормални и 1 секцио и никога не съм слагала колан,та стомаха ми си остана като на бременна.А знам че дори и 60 кг да стана ,не се ли стегна,няма да изглеждам много добре.Възхищавам се на волята ви,браво на всички!

# 469
Рени, най-накрая някой нормален човек, че с тия 50-60 килограмови диетички само Simple Smile хаха Simple Smile
Аз започнах януари 88 кг, до март някъде ги свалих 77-8 ииии след ИП крайййй Simple Smile
175 съм висока, искам под 70 да се докарам.
Дюкан съм правила преди 12 години, тогава слвд 1вата бременност от 90, свалих на 62 и си ги държах чаааак до следващия корем (5 години). Като родих дребното, почнах от около 85 с 90 дневната, свалих до към 68-70 и си стояха така едно 4-5 години докато нещо я от годинките, я от отпускане се докарах пак бая напред в цифрите Simple Smile
Никога не съм била под 60, може би към 4-5 клас, нямам и намерение. Обаче ако видя 69 ще съм много хепи.
Движение уж не ми липсва, поне веднъж на ден правя със щерката упражнения + гирички, а със синкото караме 20тина км колела.
Обаче 77-78 и толкоз. Плато ли е, кво е, ама един месец наникъде. Поне не се поддадох на празнични вдъхновености откъм храня, че освен Великден и 2 РД имахме... Фастове си правя 3 пъти седмично по 24 или 16 часа, ям предимно НВ + някой плод.
По дрехите вече доста си личи, успокоявам се с това поне Simple Smile
Сега съм решила една седмица да се лепна с фрешове, смутита и салати, да сменя тактиката, пък дано има ефект 😁

# 470
Пухи ,тея смутита и фрешове от плодове бих сменила с пържоли Sunglasses

# 471
Кой каза, че са от плодове... само заразават, зелен главно. Не личи ли от картинката? Спанак, краставици, ленено семе, чушка, бадемово мляко и вода.
И писах, че вече 3-4 месеца близо съм на НВ - нарочно искам да размърдам малко нещата с нещо по-различно за известно време.

# 472
  • Велико Търново
Кой каза, че са от плодове... само заразават, зелен главно. Не личи ли от картинката? Спанак, краставици, ленено семе, чушка, бадемово мляко и вода.
И писах, че вече 3-4 месеца близо съм на НВ - нарочно искам да размърдам малко нещата с нещо по-различно за известно време.

Дух, те не те познават и не знаят за твоята воля и мотивация!
Имам снимка с теб от май 2009 тогава вече беше слаба!
Поздрави!

Аз от днес за пореден път извадих режима от Юли, годините си казаха тежката дума и мотивацията ми вече никаква я няма. Сатурновата дупка допълнително ми влияе/тук се оправдавам/, но от понеделник отново започвам да тичам преди работа сутрен. Ще се насладя на многото спокойствие и свободно време, което ми даде извънаредното положение и ще се опитам да извлека всички позитиви от него.

Днес храната ми е по режима-сутринта правих палачинки на децата по нова рецепта и изядох една и половина уж да опитам, можеше и само половин да изям, но както и да е...след това тренирах и сега преди да вечерям ще направя още една тренировка/гърди и бицепс/.Вечерята ще е най-късно 18.30. Дроб със салата зелена.

# 473
Сис 😍
Ама годинките си казват думата хаха
Не е толкоз лесно вечееее 🙄

# 474
  • Велико Търново
Сис 😍
Ама годинките си казват думата хаха
Не е толкоз лесно вечееее 🙄

Другата неделя ставам на 41...

# 475
Има ли някой тук?
Аз от 16 април се тегля всеки ден и следя калории. Правя 18 часов фаст и тренировки вкъщи, главно кардио и стречинг. Установих, че качвам от бира и мезета, въпреки че ги побирам в дневния калориен прием. :/ Чудя се дали е възможно да се задържа вода от бирата? Ще я отказвам май, въпреки че пия бира 2-3 пъти месечно.

# 476
Мезета - задържаш от солта.

# 477
От бира не, но от мезета се задържа, да.
Аз съм в плато от 2 месеца и за това не пиша.

# 478
  • София
И аз не пиша заради плато от 2-3м., защото иначе ще ви мрънкам за едно и също Simple Smile
Какво кардио правите в домашни условия? На въже хич не ме бива. Иначе понякога се отдавам на бесни танци по час и нещо и определено го докарвам до кардио момент, но не е особено сериозно движение. По-скоро за настроение, но пък имах и мускулна треска няколко пъти и все е нещо.

# 479
И аз не пиша заради плато от 2-3м., защото иначе ще ви мрънкам за едно и също Simple Smile
Какво кардио правите в домашни условия? На въже хич не ме бива. Иначе понякога се отдавам на бесни танци по час и нещо и определено го докарвам до кардио момент, но не е особено сериозно движение. По-скоро за настроение, но пък имах и мускулна треска няколко пъти и все е нещо.
На пауза сме Grinning затуй якото плато Simple Smile
Кардио - карам колело когато ми върже синкото, че да поразмърдвам и него Simple Smile В събота направихме 20 км градско, още ме боли всичкоооооо... Довечера смятам пак.
(Пловдив, по велоалеите, след 19:30 е прекрасно)

Общи условия

Активация на акаунт