ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 070
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Vladiv, радвам се, че ти харесва протокола. Едно доуточнение, което ми беше убягнало- мазнини 0,7 на кг чисто тегло, за не по-дълго от 8 седмици. Ако се закучат нещата, мазнините се вдигат до 60гр.
С жив инструктор е по-добре, имат опит, и сменят вълната всяка седмица според показателите. Михал обаче струва 200 евро, и ще се въздържа.😊
Моят прозорец скоро свършва, и ще се огранича с 2х седмично на 50 гр вгх, и ще видя как ще го бъде. Според мен, идеално.

# 541
Толкова ,около 30-40 Мин.Понякога повече ,че и малкия скача с мен от време на време .На едно завъртане на въжето имам 2 скока .
От следващата седмица ще ставам по-рано,че да мога да тичам .
График нямам ,кардиото ми е след силовата ,иначе нямам сили .
Силовата днес :
Кръгова - долна част (5 кръга):
клек 5х50
тяга 3х60
напади с дъмбели 10х2х15 кг на крак
С 30 сек почивка м/у кръговете.
Дези ,в някакъв момент и аз ще ги орежа ВХ ,то това е ясно Grinning Ама засега ми е екстра ,то и с хранене на минимум 24 часа се надявам ,че ще има резултат .

# 542
Отвориха ли залите в България?
Бодна ме в сърцето, така закопнях за тези килограми!

# 543
В гаража на брат ми тренирам Grinning
Зала ще е по-натам ,засега и при него се получават нещата ,макар и само със свободни тежести .

# 544
Свободните тежести са супер, защото правят чудеса с коремния пояс и дълбоките стабилизиращи мускули.

Машините са плюс от друга страна, защото щадят гърба.
Така че комбинация от двете е вече идеално. И аз искам брат с гараж, ама нямам. 😊
В стария апартамент имах "клетка" (squat rack) с олимпийска щанга и пейка. Там започнах, а сега ми липсва. Много полезна покупка беше.

# 545
Момичета ,къде зачезнахте ?
Кантара ми е + 2...а съм свалила см .Ама все пак се депресирах Grinning

# 546
  • София
Тук съм аз, чета ви, но изпуснах нещата. От четвъртък почнах пак стриктно, имам малко минусче, но трябва да направя нещо да раздвижа повече кантара.

# 547
Аз си правих експеримент с братовчедка ми Grinning
Така ,понеже не стигнахме с нея до съгласие да не яде от време на време ,редуваше ден на плодове ,последван от ден на протеин + салати.Тя главно извара ядеше ,че не е много по месото .Днес точно 30 дни от “режима” е -7,6 кг .Почвам да се замислям ,дали плодовите дни ,не са еднакво резултатни с пълния глад .

# 548
Момичета ,къде зачезнахте ?
Кантара ми е + 2...а съм свалила см .Ама все пак се депресирах Grinning

Мускулите задържат вода след яки силови, докато регенерират мускулните влакна. +2кг е ок, ще паднат. Следи сантиметъра. 💪

# 549
  • София
Аз си правих експеримент с братовчедка ми Grinning
Така ,понеже не стигнахме с нея до съгласие да не яде от време на време ,редуваше ден на плодове ,последван от ден на протеин + салати.Тя главно извара ядеше ,че не е много по месото .Днес точно 30 дни от “режима” е -7,6 кг .Почвам да се замислям ,дали плодовите дни ,не са еднакво резултатни с пълния глад .
Зависи от организма, някои много огладняват от плодове или задържат вода от някои. Аз съм от свалящите с плодове, лятото така свалих най-много. Обаче само някои плодове ми действат така, череши, ягоди, праскови, кайсии, пъпеши, круши, малко банан до 2 на ден. Ябълките и портокалите водят при мен до страшен глад.

# 550
Съгласна съм ,Ния .Аз предпочитам без плодове ,свалям с тях много бързо,обаче съм по-гладна .Без храна ми е по-лесно .
Дези,и аз на това се надявам ,че е от тренировките .Ще се меря на кантара по-рядко ,че да не се депресирам Grinning
Понаучих се скачам вече ,обаче ме изморява повече от тичането Cold Sweat

# 551
Тук съм, но няма с какво да се хваля.
Дъня ягоди и салати, но и вино си позволявам + млечни. Няма минуси. За сега.

# 552
  • София
Не само, че кантарът почти не помръдва, ами и съм качила 4 см. на паласки Cold Sweat И на хаш са +3.
Извадих летните дрехи и всичко с подчертана талия ми седи мега злекс! Депресирах се жестоко!
Как можах баш пред лято да ги трупна изобщо не разбрах! От седмици съм основно на яйца, месо, извара, някой и др. домат и краставица. Нищо не разбирам вече. Хормони ли са, какво ли, но явно трябва да сменя обичайната концепция, когато за някой и друг ден на протеин свалях. Писала съм, че не мога да гладувам заради гастрит, но може да пробвам и аз плодов ден. Знам ли...Тези дни спирам и млечните и ще пробвам да махна вечерните питиета, което ми е единственото прегрешение, но преди и с тях си отслабвах или задържах.

# 553
Франи, много неприятно...
Вината може да е в намаления енергоразход заради ИП.
Моят спадна наполовина, откакто съм в хоум офис. 😱 Ако съм в ден без тичане, крачките ми са жално малко.

Правиш ли кардио? Имаш ли възможност за дълги разходки (8-10км) с бързо ходене, табата, HIIT в къщи? Тялото обича изненадите.

Алкохолът предизвиква метаболитен отговор и разбутва хормоните. Ако можеш, го махни изцяло. Ти си с ИР, нали?

# 554
  • Бургас
Започнах млечните и за нула време качих 1 кг. Не е много, ама на обиколки бая си личи. Едва се нацибрих в екипа за тичане онзи ден, изглежда като наденичка на пластове Joy
Открих сезона на бягането, миналата седмица тичах 3 пъти. Ограничавам млечните. Това ще е борбата за сега.
Мен плодовете много ме разяждат. Ако са за десерт, нямам проблем. Ябълка с шепа ядки за следобедна закуска също ми е ОК. От банани дебелея.

Общи условия

Активация на акаунт