ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 35 047
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Божеее, а аз се радвам, че тичам 3км. за 32 мин Joy
Под 1500 калории аз не мога да живея. Камо ли да спортувам нещо.

Аз тъкмо щях да пиша да питам кога тренирате преди или след закуска или обяд.Ако тренирам на гладно на 2 пъти ми падна ужасно кръвното и ми стана лошо.Ако хапна трябва да изчакам съответно 1-2 часа след храненето, но пак си огладнявам уж закусвам яйца извара и  1/2 филийка пълнозърнест хляб всичко около 280-290 кал.

# 616

Можеш, и още как. 🙂
Стратегически подбраните храни нямат много калории, но засищат.

Аз за себе си знам, че ми трябва протеин на всяко кранене +пудра след силова.

З-Омлет 2яйца +4 белтъка =24гр
О- Пилешки гърди 150гр = 49гр
В- риба тон 110гр =23гр
Протеин пудра- 26гр.

Дотук само 700кал, протеин 122гр.
Пре-уъркаут- ябълка 225гр вгх25гр
С обяда ориз (примерно), аз ям 140гр, тук ще закръгля на 150 за броенето 45гр вгх
1035 кал
Имаш място за зеленчуци с рибата тон,
място за ядки....

С двуразови тренировки въглехидратите
са гориво. И са 100гр.

# 617
Аз на гладно имам най-много сила и съм концентрирана ...хапна ли преди тренировка съм скандална Grinning
Дези ,чакам си добавките тея дни ,дано върху МТ има ефект ,че последните седмици си я влача непрекъснато Grinning

# 618
Влади, сигурна съм, че ще си във възторг от Глутамина.

На гладно за мен означава в 9:00-10:00 сутринта, като съм вечеряла предния ден в 18-19.
2 часа след хранене ми е идеално.

# 619
Уф, тренирам като имам време и муза ☺️
Днес 18 км кололо, 35 градуса навънка, изтекох...
Ядене
Закуска: 2 яйца, 100 гр шунка, едно малко авокадо
Обяд: кисело мляко една кофичка с шепа боровинки
Вечеря: пастърва на фурна, може би около 200 гр и толкоз краставица

# 620
Аз отчитам за един месец минус 4,5 кг. Знам, че можеше и повече, но съм доволна, защото месеца обхвана Великден и други, семейни празници и не съм била чак толкова стриктна с храната. Извън празниците най-често бях на фаст 18-6 и 3 пъти 24 часов, като не съм ограничавала конкретна храна или хранителна група, а само общо калориите.
Забелязвам, че един ден да пропусна тренировка и на следващия си търся причини отново да я пропусна. Grinning Иначе, когато я правя всеки ден, се чувствам по-мотивирана.

# 621
ХаПсурд да тичам толкоз Simple Smile
Колело по 30 на ден мога, ама ми се получава само уикендите, иначе нямам време за толкова.
Обаче с тичането съм много скарана - винаги ме заболява далака и блокирам още на 1-2 км... мноу зле Disappointed Relieved
Ако са под 1000 почва да ми се вие свят и тогава трябва да са нула, че да стабилизиирам... Или ако устискам 1-2 дни свалям, после малко да вдигна и пак разко си го връщам. То до безкрай няма как да падат - на 500-600 тва не си е работа

Абе няма оправия, ще си тъпча в платото, белким някой ден се мръдне по-стабилно кантарчето.

Духи и аз съм в плато от два месеца и няма излизане,Размърдах кантара в началото на Май с 1кг,и сега МЦ и пак ще играят цифрите сумати време.Иначе се посвивам,но ми се иска и кантара да мърда.

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 17:58 от kamelia_83

# 622
Днес отчитам малко минусче.
Ще си повторя менюто от вчера, че дано се затвърди 🙄🍽️🚲

# 623
Духи ,ако махнеш и киселото мляко ,според мен още по-бързо ще падат грамчета Hug
От миналата събота до днес имам 6 фаста по 24 и 27-28 часа с ВХ ротация и съм -1 кг .За следващата ще имам и поне един 36 + часа .

# 624
Ем и аз планирах нула млечни, ама засега махнах прясното 😎

# 625
Духи ,ако толкова ги обичаш постепенно ги намали .То не да не ги консумираш никога ,просто временно ги ограничи Blush
Днес направих 12 км разходка ,та кардио днес няма да имам категорично .
Вчера прекалих с марулята и днес се събудих цялата изрината Confused

# 626
  • София
Малък минус и от мен след два дни почти само на варени яйца. Пия и по 1л. чай джоджен, че съм пред МЦ.
Днес З и О - варени яйца, но довечера съм на "долна" кръчма за първи път от близо 3м. Намислила съм си шкембе на саханче, шопска салата и ракийка Relieved За цялата седмица единственото ми млечно са общо 2 кисели млека, защото си забравих храната за работа и това имах изостанало в хладилника.
Марули и зелени кисна винаги възможно най-дълго във вода. С айсберг нямам този проблем с изриване или подуване от нитрати.

Урааа, сега прочетох, че залата ми отваря от понеделник! Малко ме притеснява дали е време все още да се ходи ама повече ми се тренира Blue HeartBlue Heart

Последна редакция: сб, 16 май 2020, 14:21 от Franie

# 627
  • Бургас

Аз тъкмо щях да пиша да питам кога тренирате преди или след закуска или обяд.Ако тренирам на гладно на 2 пъти ми падна ужасно кръвното и ми стана лошо.Ако хапна трябва да изчакам съответно 1-2 часа след храненето, но пак си огладнявам уж закусвам яйца извара и  1/2 филийка пълнозърнест хляб всичко около 280-290 кал.
И аз съм така. Не знам дали заради ниското кръвно, но силова на гладно, абсурд.  Прилошава ми, а и сила нямам. С бягането е друго.
Тренирам силово към обяд, поне 2 часа след ядене. Закусвам овесени ядки с масло и сирене или овесена палачинка с овче сирене. Тичам последната седмица сутрин след кафе, преди закуска. Идеално ми е.
 Тренирала съм и следобед, но поне 3 часа след обяда. Определено сутрин ми е по-добре. С бягането следобед не ми е комфортно. Колкото и време да е след обяда, все ми е кофти на стомаха.

# 628

И аз съм така. Не знам дали заради ниското кръвно, но силова на гладно, абсурд.  Прилошава ми, а и сила нямам. С бягането е друго.
Тренирам силово към обяд, поне 2 часа след ядене. Закусвам овесени ядки с масло и сирене или овесена палачинка с овче сирене. Тичам последната седмица сутрин след кафе, преди закуска. Идеално ми е.
 Тренирала съм и следобед, но поне 3 часа след обяда. Определено сутрин ми е по-добре. С бягането следобед не ми е комфортно. Колкото и време да е след обяда, все ми е кофти на стомаха.

Точно и аз съм така с тичането.Сутрин на гладно след 1 кафе нямам проблем да тичам, но с тренировката вкъщи 2 пъти едва не паднах докато бързах да си направя за хапване след това.

# 629
Днеска 15км колело, даже с дребната карахме двете Simple Smile
Закуска - 2 яйца варени, 1 малко авокадо, реен краставица и 50гр ементал
Обяд - печено бутче с таратор
Вечеря - котидж сирене с домат с маслини и една ябълка

Общи условия

Активация на акаунт