ДНЕВНИКЪТ Тема 101 Да отслабнем всички заедно!

• 34 591
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм 1,60 и като бях 49 наистина не се харесвах, не можех да повярвам, че го констатирах. Имах само нос на лицето. Сега на 51 много се харесвам. 2 кила, но променят визията.

# 691
Ден 3 на моно, кантарът се раздвижи, усещам разликата, по-леко ми е. - 1.3кг за двата дни. Със сигурност се надъхах и ще продължа с моното повече дни от предвиденото.

Какви монота правиш? Отдавна му се каня и аз да пробвам.

# 692
  • София
Нестле, аз съм правила различни, най-вече това на Галимира от темата за моното, така разбрах кои храни как ми влияят и вече правя само с тях, при всеки тези храни са различни. Избирам ги в ред, в който ми се ядат.
Сега правих ден плодове, ден пиле и днес съм на КМ овче, още не съм решила следващите, но ги виждам нещо като яйца, плодове, пиле.

# 693
Ами изтрих си мнението защото не исках да засегна някой с него, може да бъда разбрана неправилно.
А и май стана твърде лично,а  форума се чете от много хора.

Deziderata, благодаря ти за разяснението.Много ми хареса философията ти за живота.
Щом си си поставила такива цели,ще ги постигнеш,сигурна съм.Ти знаеш какво правиш със сиургност и аз се уча от всички вас.
Приятен и ползотворен ден!

# 694
Каmelia, разбирам позицията ти.

По никой начин не съм се засегнала от мнението ти. Споделих неща, които за мен е ОК да споделя в публичен форум, и имах желание да го направя. Не съм се чувствала провокирана. Това са нормални неща от живота, и според мен можем да говорим открито на тези теми.
🌺

Много жени (и мъже) пренебрегват желанията си и мечтите си от страх да не бъдат отхвърлени, дори подиграни.
Страхът е много лош съветник.

За да не е спам:
Днес направих страхотна елда с бамя, чушки, морков, лук и консерва домати. 👩‍🍳
Закуска: банан с боровинки.

# 695
аз пък изядох 20тина лешника за следобедна закуска ... след като МС ми спря тока колоездачно, че трябваше набързо да хвръкнем до училището му за нещо административно... Разбирайте 15тина км ме лепна с едно 20 км/ч средна скорост, въздухчето ми спря... Никво уважение към дРътите ми кокаляци... (обикновено около 15 средна из града си докарвам...)
Може да не изглежда много, ама ми дойде здраво нанаогорно да го следвам...

# 696
Дези,дай и рецептата де Grinning
Малкия също обича елда ,но аз не успявам нещо да я приготвя както трябва Confused
-1,200 съм още Blush

# 697
  • София
Хей!
Не съм писала в темата от сто години, но съм на вълна " откровение".
Качих доста килограми, на и без това наднорменото ми тегло, през последната една година, в следствие на ужасен стрес на работното място. Сега не съм там и помагам неимоверни усилия да ги сваля, но не и не. Постоянно си мисля дали да не зарежда всичко и да се приема такава каквото съм, дебеланка. После се оглеждам в някоя витрина и направо сълзи ми тръгват. Аз се мразя!!!!! Тогава си казвам, че няма да ям нищо повече, което естествено пак не е решение.. Просто не намирам решение. Правя някакви упражнения, които теглото ми позволява, но явно нищо не правя. Направо ме докарва до лудост невъзможността ми да се справя с този проблем

# 698
Момичета, в калориен дефицит ли съм ако съм надвишила 1 от макросите в случея днес с 10 грама мазнините?Като цяло съм спазила целият дневен калориен прием от 1200 кал, но съм надвишила мазнините.Хапнах и по-мазна риба и авокадо днес, не съм изненадана, но 🤷‍♀️

# 699
Хей!
Не съм писала в темата от сто години, но съм на вълна " откровение".
Качих доста килограми, на и без това наднорменото ми тегло, през последната една година, в следствие на ужасен стрес на работното място. Сега не съм там и помагам неимоверни усилия да ги сваля, но не и не. Постоянно си мисля дали да не зарежда всичко и да се приема такава каквото съм, дебеланка. После се оглеждам в някоя витрина и направо сълзи ми тръгват. Аз се мразя!!!!! Тогава си казвам, че няма да ям нищо повече, което естествено пак не е решение.. Просто не намирам решение. Правя някакви упражнения, които теглото ми позволява, но явно нищо не правя. Направо ме докарва до лудост невъзможността ми да се справя с този проблем
Здравей.  Аз бях в подобно положение преди години, когато работех в САЩ. Все не можех да се взема в ръце и да махна 15 кг,  които носех. Пробвах със хапчета, с шейкове, с посещение на джима, и все нещо прецаквах.
Само от теб зависи. Ставаш един ден и казваш, "Елена днес започваш ето този режим". Спазваш стриктно и ще видиш резултат. Колкото повече сваляш толкова по мотивиращо е. Само си подбери режим според твоето ежедневие, вкус, и навици. Всичко ще се нареди. Упорито и смело напред.

# 700
  • София
Може би най големия проблем е че не намирам "моето". Кетото ми е тежко за камъните в жлъчката, Зоната ми е непосилна за смятане, с 90 дневната не отслабвам......

# 701
Аз ти предлагам от всичко по малко- т.е. балансиран режим,има си всичко,без лишения.Аз съм на такъв и отслабвам.И най-добре поръчай си режим,не е нужно сама да изчисляваш всичко,има хора които това им е работа.Hug
Когато си на кето или моно или незнам си какво,все от нещо си лишен ,все от нещо си ограничен,това е лудост,не се идържа дълго време.За мен балансирания режим е най-добър и аз вярвам в него,защото съм имала резултати преди и сега Hug

# 702
Елена ,една ВХ ротация или балансирано хранене ще свършат чудеса Simple Smile

# 703
Когато си на кето-месо,месо и умираш за 1кг ягоди или 2кг череши,пък то може само 100гр примерно щото ще излезеш от кетозата.Когато си на моно-ядеш яйца,яйца и после не искаш да ги видиш 3 месеца.
Коагато си на 90 дневната - е може ли цял ден да ядеш картофи ,другите си угяждат сутрин обед и вечер,а ти картофи,като някаво гладно сомалийче.Незнам кой е бил този дето ги е измислил тези диети ,но  е бил много" умен "
Ям и макарони,и пържоли и картофи и ягоди и шоколад и яйца и хляб,да хляб ,защото се движа ,тренирам.И да спра ли движението и увелича папкането-спирам да остлабвам, че даже качвам.Няма пълно щастие -разумно хранене и движение-това е формулата момиче.

# 704
  • София
При мен с балансирано хранене нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт