Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) 3

• 82 033
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 540
Високочестотен пищене,свистене или нискочестотен - бучене ?

# 541
Високочестотен пищене,свистене или нискочестотен - бучене ?

Моят шум е бучене - като от електроуред.

# 542
А свързваш ли го с промяната на пулса ,кръвното ,защото и моят е бучене и изчезва при повишаване на пулса и кръвното.

П.С. Забелязала ли си при каране на кола ,возене дали ти се увеличава ?

# 543
А свързваш ли го с промяната на пулса ,кръвното ,защото и моят е бучене и изчезва при повишаване на пулса и кръвното.

П.С. Забелязала ли си при каране на кола ,возене дали ти се увеличава ?

Абсолютно НЕ го свързвам с кръвно и пулс. От година съм с високо кръвно и съм на хапчета. А шумът е от десет години...

Нито се увеличава, нито намалява от нещо.
Когато през деня има някакъв страничен шум, сравнително не му обръщам внимание. Най-много ме дразни вечер като си легна и е тихо.

Странното е, че като си накланям главата наляво-надясно и за стотни от секундата шумът изчезва. Може да се дължи на някой шип, но не съм проверявала, а и май няма какво да се направи в такъв случай.

# 544
Здравейте! Има ли някой при който се е появил хиперакузис? В едно с това навсякъде около мен нещо все едно вие. Колкото е по-шумно, толкова повече се усилва.

# 545
Здравейте , някой получавал ли е внезапен  шум в лявото ухо който трае около 1-2секунди  и ток по цялото  тялото?

# 546
С ток по тялото не, с леко замайване да.
Опиши "тока"

# 547
С ток по тялото не, с леко замайване да.
Опиши "тока"
Да има и замайване , нещо като
моментно изтръпване на главата  не мога точно да опиша

# 548
При мен не е изтръпване, а по-скоро като от високо кръвно когато се изправиш рязко.

# 549
# 550
Все си мисля че ако е от прешлените ще има промяна в шума при мърдане на главата.

# 551
При мен има малко увеличение на шума при вдигане главата на горе .Но на ЯМР и доплера нищо не ми откриха и 2-3 доктори ми казаха ,че няма как да е от врата .Ще има световъртеж и др симптоми ,а и ако е притиснато нещо не мисля ,че ще ми изчезва за няколко дена или няколко часа ,ще е монотонен и постоянен .

# 552
Здравейте! Има ли някой при който се е появил хиперакузис? В едно с това навсякъде около мен нещо все едно вие. Колкото е по-шумно, толкова повече се усилва.

Здрасти,

Аз имам хиперакузис и то доста сериозен. Започна преди три месеца и се усили до там, че трябва да съм с тапи за уши почти навсякъде. Звуците са в пъти по силни за мен, отколкото всъщност са и имам болка в ушите.

При теб как е?

# 553
При мен е в едното ухо и все едно ухото се опитва да компенсира загубата на слух. При нормални условия съм ок, както и в барове, но на лунапарк или до морето е много неприятно. Понякога ми пречи собствения ми глас, особено ако говоря, когато е по- шумно. Повече ме притеснява обаче този допълнителен звук, който чувам, все едно ме преследва навсякъде. Когато е тихо него го няма, когато има кола, музика, хладилник все едно има още един тон, който въврви с основния. Това дали е част от тинитуса или е някаква друга гадост? И да попитам, някой ходил ли е на диагностика в Турция?

# 554
Здравейте,някой пил ли е турският тебокан интенс? Еквивалент на нашият Форте.Пия по2 таблетки на ден. Така пише в упътването за шум в ушите.Преди това съм пила Селеногин.Не очаквам чудеса,но се надявам поне малко да намалее.Имам определени периоди,в които се засилва бученето.Студ,запушен нос и нз какви още фактори.Има ли някой доволен от Тебокан 😁

Общи условия

Активация на акаунт