Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) 3

• 81 936
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 525
Аз ходих, направи ми доплер, каза че артериите са добре и че не съм за нея. A сега се върнах от една невроложка, според която щом изчезва понякога - това не е тинитус. Каза, че ми е разбутана вегетативната нервна система, Предписа ми лекарства за успокояване на нервите и вливане на бром и ноотропил три дни. Та да видим.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 16:48 от galaiva11

# 526
Хмм аз съм ходил на доплер на врата и аз нямах проблеми.

# 527
Пия за отпускане на артериите за високото кръвно. Не знам дали се водят съдоразширяващи, ама не ми помагат за шума

# 528
ianiovski, като че ли сме само двамата с теб, на които ни изчезва и появява понякога, при другите май е постоянно.

# 529
Май при всички хора с бучене е така изчезва появява се .Усилва -намалява .Петър Дънов пише това :

Цитат
БУЧЕНЕ НА УШИТЕ

То е от кръвообращението. Дължи се на тревоги. Човек да остави тревогите. Който има пищене на ушите, да пие 6 чаши гореща вода на ден: по две чаши сутрин, на обед и вечер. Десет дена да пие по една кафяна чашка от дребната лайка сутринта. После 10 дена почивка, пак 10 дена да пие и т.н. Да пие три пъти по 10 дена.

# 530
ianiovski, като че ли сме само двамата с теб, на които ни изчезва и появява понякога, при другите май е постоянно.

И при мен изчезва и се появява. Макар, че с времето все повече са моментите на шум.

# 531
При мен изчезна за около 4-5 месеца, онзи ден пак пропищя същото ухо което ме тормозеше и преди. Пак има шум, обаче на мен много отдавна ми писна да го мисля и да се тормозя. Бях в страшна депресия как ще си живея с това, след яка обиколка по доктори. Е... Все ми е тая, бях писала и преди, след прекаран Ковид изчезна напълно, но преди няколко дни. При мен е само в едното ухо. Сега докато пиша си го чувам ясно и изразено, ама въобще не ми пука вече, плаках, тормозих се, чак баба идваше да ми гледа детето, бях в някаква безумна психическа дупка.
Да си шуми, не го мисля и не се тормозя.
За справка, февруари месец ще станат две години от както започна при мен.

# 532
neznae6ta , при теб какъв е шума - нискочестотен бумтящ или високочестотен свистящ?

# 533
При мен изчезна за около 4-5 месеца, онзи ден пак пропищя същото ухо което ме тормозеше и преди. Пак има шум, обаче на мен много отдавна ми писна да го мисля и да се тормозя. Бях в страшна депресия как ще си живея с това, след яка обиколка по доктори. Е... Все ми е тая, бях писала и преди, след прекаран Ковид изчезна напълно, но преди няколко дни. При мен е само в едното ухо. Сега докато пиша си го чувам ясно и изразено, ама въобще не ми пука вече, плаках, тормозих се, чак баба идваше да ми гледа детето, бях в някаква безумна психическа дупка.

Значи има някакво лечение ама никой не го знае.
Как изкара короната и пи ли някакви лекарства за него?
Кога точно ти изчезна шума?

# 534

Значи има някакво лечение ама никой не го знае.
Как изкара короната и пи ли някакви лекарства за него?
Кога точно ти изчезна шума?

Писала съм какво пих няколко страници назад. Леко го изкарах сравнително, с повече имуностимуланти и витамини.

# 535
neznae6ta , при теб какъв е шума - нискочестотен бумтящ или високочестотен свистящ?
[/quote
При мен е по скоро бумтящ. Вече стана година и три месеца от както е част от живота ми

# 536
А някой опитвал ли е кортикостероиди, вливане на съдоразширяващи, иглотерапия? Пиете ли успокоителни. Ще полудея. Как да живея? С пущенето свикнах, но с тази вибрация и бумтене… Как успявате да работите? Аз цялата треперя.

# 537
Аз имам подозрение че от инхалация с кортикостероиди си докарах шума.
Малко съм позабравил подробностите, ама при настинка си правих инхалации на дъщеря ми с кортизона или кортизол (не съм 100% сигурен) и капки с прополис и домашна ракия.
Вярвам че капките го отключиха.
Кортизона е кортикостероид.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 13:58 от IvanGeorgiew

# 538
  • София/Испания
janetaes, имате ли представа какви са страничните ефекти на клонарекса. И искам да попитам, дайте съвети за заспиване, особено от тези, които имат бучене. А какво мислите за транскраниалната магнитна стимулация? Стана много, но съм нова, уча се, боря се, че направо не ми се живее.
Страничните ефекти от Клонарекс са много,можете да ги прочетете като напишете ,,Странични ефекти на Клонарекс''.Аз също съм с шум в ушите повече от година,след прекаран грип,но вече почти свикнах с него.

# 539
Ох, много ме дразни и мен този шум.
Появи се преди десет години, че и повече. Имало е моменти, в които е изчезвал за някакъв период, но не го свързвам с нищо.
Моят шум е само в едното ухо. Монотонен, като от включен електроуред. И докато спя го чувам и ме дразни.

Приемам лекарства за високо кръвно. Никакъв ефект по отношение на шума.

Преди години ми откриха малка дискова херния на шийни прешлени. Изследвах се поради изтръпване на ръцете нощно време. Не знам дали е възможно да има връзка с тоя шум.

За шума не съм ходила по лекари. Преди години пих Селеногин без ефект.

Видях, че пишете за кафето - аз не пия кафе. Само 3 в 1 и то рядко.

Общи условия

Активация на акаунт