Знае ли някой лек за ТИНИТУС (Шум в ушите) 3

• 81 905
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 510
Някой ,който е пил съдоразширяващи Кавингтон и Ноотропил да имал проблем с ерекцията ?Защото от когато ги почнах не се чувствам в силата си изобщо .

Аз не съм, защото съм жена... но ги спирайте веднага. /Кавинтона не ми е помогнал/
Няма да ви помогнат за шума, поне си запазете ерекцията....Innocent

# 511
Спрях абсолютно всички хапчета и след 1 седмица нещата си дойдеха на място .Няма смисъл само да се тровим с тези съдоразширяващи ,ефект от тях няма .

# 512
Спрях абсолютно всички хапчета и след 1 седмица нещата си дойдеха на място .Няма смисъл само да се тровим с тези съдоразширяващи ,ефект от тях няма .

ianiovski, пробвай със сух глад 36-48 часа. Сух глад означава без вода и храна. Прочети как става и внимавай, ако имаш някакви други здравословни проблеми.

След това минаваш на постене 16-8, тоест 8 часа в денонощието може да се храниш, в останалите -- не.

Успех

# 513
Благодаря ,но не ми се правят такива експерименти .Вече попадам на 2-ра публикация в групата във Фейса , дете на 10-12 години с шум в ушите,не знам какво де случва ,но народа започна мн да страда от тази напаст .Единственото нещо,което забелязвам е че като започна системно да пия кафе и шума се увеличава .

# 514
При мен започна в период, в който пиех много кафе. Денонощно. Да ме пита човек за какво - заради четене за изпити 😰
Само ако знаех, че ще си навлека това!

Сега се случва понякога, когато синът ми се прибере след цял ден на училище, а аз го натискам да учи, изпитвам го, карам го да помни разни неща…. и той да каже, че ушите му започват да пищят 😨.

Той не знае за моето страдание, не съм му казвала. Ужасявам се да не се предава генетично, ужасно е 😓.

# 515
Аз да ви кажа генетична предразположеност има. И баба ми и майка ми са със слухови апарати, баща ми и брат ми имат шум в ушите също.

# 516
Ами в нашата рода никой няма с шум в ушите, освен аз .

# 517
Здравейте! Аз имам същия проблем. Бучи и се не трае. Понякога изчезва за няколко дни и после пак. Та искам да попитам някой опитвал ли е с успокоителни? На мен последния лекар ми изписа клонарекс - да подтисне някакви центрове в мозъка, но се страхувам да ги започна. Ако някой е опитвал, моля да сподели!

# 518
  • в кукувиче гнездо
Тази сутрин, докато спях, в лявото ми ухо сякаш някой завъртя копче и намали звука, като на радиото. И започна едно яко свирене. Така се стреснах, скочи и след няколко секунди се оправи. Голям кошмар.

# 519
  • София/Испания
Клонарекс е лекарство ,което се дава за епилепсия и има много странични ефекти.

# 520
Здравейте! Аз имам същия проблем. Бучи и се не трае. Понякога изчезва за няколко дни и после пак. Та искам да попитам някой опитвал ли е с успокоителни? На мен последния лекар ми изписа клонарекс - да подтисне някакви центрове в мозъка, но се страхувам да ги започна. Ако някой е опитвал, моля да сподели!

Същата работа е и при мен ,изкачвам стълбите до 5 етаж и като се прибера го нямам  ,след макс 5 мин започва да бучи .Нещо е от кръвообръщението бученето според мен .

# 521
janetaes, имате ли представа какви са страничните ефекти на клонарекса. И искам да попитам, дайте съвети за заспиване, особено от тези, които имат бучене. А какво мислите за транскраниалната магнитна стимулация? Стана много, но съм нова, уча се, боря се, че направо не ми се живее.

# 522
  • In the land of Never Never
janetaes, имате ли представа какви са страничните ефекти на клонарекса. И искам да попитам, дайте съвети за заспиване, особено от тези, които имат бучене. А какво мислите за транскраниалната магнитна стимулация? Стана много, но съм нова, уча се, боря се, че направо не ми се живее.
Напиши в ютюб wtite noise и ще ти излязат записи на шумове, които може да си ги пуснеш на лаптопа цяла нощ, според това което ти е приятно. Аз харесвам тези със щурци:
 https://www.youtube.com/watch?v=5-UWXylsgag&list=PLowbgsYAlz … index=2&t=44s
Също напоследък си пускам и тази космическа музика, която е дванайсет часа, след няколко минути екранът става черен, унася ме:
https://www.youtube.com/watch?v=bjaE9iawdY4&list=PLowbgsYAlz … x=25&t=32611s
Хубаво е че реклами има само при започването на клиповете. Ще намериш много с подобна музика.
Ако знаеш английски, има също много клипове с т.н. sleep talk. Най-много има от Lawren Ostrowski, с различен фокус, това е жена с много приятен глас, говори около час и половина, после е успокояваща музика.

# 523
А някой от вас опитвал ли е с вливания на съдоразширяващи или кортикостероиди? Защото при мен понякога го няма за няколко дни, при дълго пътуване или събиране с приятели, където има повече алкохол, което ме навежда на миълта, че алкохола действа съдоразширяващо или пътуването също влияе някак на налягането. та се чудех дали да не направя няколко вливания. Моля, ако някой с такова периодично изчезващо бучене е опитвал вливания да сподели. Благодаря!

# 524
И при мен при същите неща ми изчезва .След секс също или яки тренировки.Обмислям да отида на съдов хирург ,някой да е ходил по тази тема ?

Общи условия

Активация на акаунт