Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 474
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Дани, какво красиво бебче си имаш..... много  Hug Само радост да ви носи  bouquet

# 211
Дани,честит празник!
Пожелавам ти да си много обичана, здрава и щастлива.Нека малкия "разбойник" расте безгрижен и лесен за отглеждане.Нека всичките ти големи и важни мечти се сбьднат!Поздрави и наздраве(в момента си пия биричка за твое здраве)

# 212
Оранжево небе ,много благодаря!!!как е новото жили6те?да не ни забрави6 като не си в Амстердам?надявам се скоро пак да ходим на кафе?
зжезди4ка ти за6то не идва6 кам Амстердам?
Меган79 как бе6е  в БГ?малката принцеса как е?1
Ели хиляди благодарности за разбирането и помо6та (ти знае6 за какво става дума).как мина първия у4ебен ден на Алекси?
Лека седми4ка мили моми4ета!!!!!!

# 213
Оранжево небе ,много благодаря!!!как е новото жили6те?да не ни забрави6 като не си в Амстердам?надявам се скоро пак да ходим на кафе?

Ами супер е наоколо-зеленина, спокойствие,паркове и релакс.Идеално е за велосипедстване.Новия дом е хубав, но хазяйката не го е поддьржала и навсякьде има паяжини, прах и гадости.Още има много за чистене Close
Няма да Ви забравя и ще се виждаме да си приказваме и да си пием кафенцето Hug
Поздрави на бебчо и целувки Grinning

# 214
  • Там,където се събуждам щастлива.
Здравейте и от мен. Първо да честитя на всички, които са празнували всякакви хубави събития.
За мен учебната година днес започна. Чакаме доста учене, защото изведнъж са решили, че за 7 седмици трябва да научим неща, които можеха да предадат през изминалите 2 години. Имам да правя н-брой упражнения за н-брой проекти. Не се оплаквам, ама се виждам след 7 седмици  Tired и както съм зле с планировката...Въобще трябва да се стягам. Ще гледам и максимално да работя, че малко трудно се комбинират пътувания и финанси за БЪлгария.

Видяхте ли, че ни чака 1 лятна седмица? Вие се радвайте и заради мен, че нашата сграда е клаустрофобична и 80 % от стаите нямат прозорци.

През декември ще ни местят, защото са решили да правят подобрения. Аз, обаче, няма да ги заваря....

Вчера бях на мюзикъл в Утрехт и гледах

Страшни ефекти имаше, но....музиката не ми допадна много. Тук може да чуете най-известната песен: http://www.musicals.nl/jetp/musicals/index_268.htm

Вие на какви развлечения ходите?

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 22:53 от Kalinka

# 215
Дани в Бг изкарахме добре,като изключим нечовешките жеги,стигаше до 40 градуса(в Варна имам впредвид).Ходихме само веднаж на плаж,за което наи много сажелявам защото аз обичам морето.Но нямаше как с беба.Не я оставям и на маика ми защото кьрмя и ако ревне само цицката помага.Само веднаж се разделих с нея за 2 часа(ходихме до Метро а там не пускат с деца),и непрестанах да е мисля как е,и 100 пьти звьнях на маика ми.Надявам се догодина като си ходим се справя с този проблем,защото все пак и аз имам нужда от почивка.Не че ни пречеше ,защото с татокото си е взимахме навсякаде вечер по ресторанти и т.н.,но не можахме да отразим поне веднаж дискотечка.
Калинка да ти кажа ние не сме много по колтурните изяви ,и нашите развлечения наи вече са-Грьцки и Китаиски ресторант....И някои парк през почивните дни(и гости на свекрава ми почти всяка неделя)скукаааа

# 216
danidobrinova , някой ден и домъкването към А'дам-а ще стане.... Hug

Оранжево небето, аз пак съм изпуснала....кога успяхте да се сдобиете с новата къща... Честито  bouquet
Иначе това с чистенето си е гадна работа Sick...ама веднъж да се направи после е по-лесно Hug

Kalinka , стягай се щом трябва...все пак само два месеца и после почивка, нали? Hug
Мииии- лятна седмица -  аз ще си ходя към БГ и тук ще пекне Слънчо, което значи , че в Бг няма да е хубаво времето....но може и да имам късмет Mr. Green
Иначе за развлечение дай ни с мъжО кино и може цял ден да не излезем оттам... Mr. Green

megan79
,
това за морето много жалко и аз страшно си го обичам Heart Eyes
Щом се разбирате със свекървата и се виждате толкова често лошо няма... Wink Ама то сега с бебчо пътя ви към културните изяви не може да е много отворен , нали? Hug

мими23 , как върви съчетаването на работа и детската градина...одобрихте ли момичето ? newsm78

7of9
И сега какво...педофилската партия да не вземат да я регистрират... Imp
Само това остана...ама все си мисля че доникъде няма да стигне тая партия ако ще и на ръце да ходят Sick

Все ще те питам какво означава никът ти? newsm78

eddita
,
 липсваш ни вече тук...разписвай се от време на време  -  иначе ще се пишат отсъствия Mr. Green Joy
Дали ще можем преди да тръгна да се чуем на скайп Heart Eyes Hug  bouquet

Хайде момичета лек и успешен ден ви желая   bouquet

# 217
Добриутро моми4ета  Hug

Незнам дали е от времето ама аз се 4уствам направо скапана, с подпухнали о4и и  Tired

И аз ве4е 4акам да стане събота и да си летим за БГ 4е ве4е ми залипсваха кръ4ми4ките и бири4ките и разни други работи. А и този път един кратък месец и после циаааала зима сигурно ниама да мърдам от ниските земи.

Звезди ти сигурно направо на Ваарна заминава6. а?

# 218
И то след по малко от 2 дена Party
 Мама каза, че щяло да бъде към 28 градуса Party Party Mr. Green

# 219
И аз искаааам. Омръзна ми тоз дъжд тука и студ.

# 220
Какво ти стана с яйцето....що ми се стори, че някои са си излюпили кубчета на 1-ви септември? newsm78

# 221
ми на мен ми се е излюпило не6то като синя патка Wink

# 222
Аз пък виждам само яйце newsm78 #Crazy

# 223
 Някои беше писал,че щяло 1 седмица да баде лято...е каде е това сланце,на мен ми е много студено,може и да сьм настинала нещо.....пуснала сьм си даже парното

# 224
Някои беше писал,че щяло 1 седмица да баде лято...е каде е това сланце,на мен ми е много студено,може и да сьм настинала нещо.....пуснала сьм си даже парното

Тук в офиса всичко живо по ризи, че и по къс ръкав има...а аз с фанелка с дълъг ръкав и жилета Crazy

Общи условия

Активация на акаунт