Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 463
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Ами аз парното съм го пуснала още откак пристигнахме Embarassed Ако на тва му викат лято.... хммм аз имам дълбоко грешна представа за годишните времена  Crazy
А иначе тои мъжа ми си е по тениска маи целогодишно де.

# 226
  • Там,където се събуждам щастлива.
 Naughty Днес си беше живо лято при нас. Бях по къс ръкав и с летен панталон. Е, не видях много от слунцето, че трябваше да работя и на лекции да ходя. Обаче, нямам никакви забележки към времето.  Wink

Звездичка, де да бяха 2  месеца.....Годината тук е разделена на 4 периода, които са по 7 седмици и всеки период с 2 седмици изпити. 1 и 4 период имаме лекции, 2 имам стаж в училище и е почти работа, защото ще ми връчат няколко класа и 3 месежа само аз ще им преподавам, а 3 е за работа по Master Project, както и ходене на лекции в Америка или Англия за 6 седмици.

kariluis, наслаждавай се сега на възможността да си в България, защото,като тръгне детето на училище ваканциите са по 6 седмици.

# 227
Само това остана...ама все си мисля че доникъде няма да стигне тая партия ако ще и на ръце да ходят Sick
Ами каквото разбрах от новините тия дни: съдът е решил, че имат право да си направят партия и в момента събират подписи, за да я регистрират. Ако някой е разбрал друго нека каже, че аз съм ей така  Shocked Като съобщиха за пръв път (мисля, че  беше през май) все си мислех, че има механизми за решаване на такива идиотски ситуации...

# 228
Предлагам ротердамки и околностите,да си направим другата седмица една срещичка....Миме (А.А.Белев)каде се покри????

# 229
Предлагам ротердамки и околностите,да си направим другата седмица една срещичка....Миме (А.А.Белев)каде се покри????
Меган да ти е живо и здраво детенце  bouquetМного радост вкъщи Grinning
Ами уж съм тук, но все нямам време да пиша-сега точно  ме е прихванало и не ми се спи, та отворих форума да поразгледам GrinningМай ще трябва да хващам учебника с холандска граматика LaughingДо 23 съм тук (смятам да празнуваме Рожден ден в България), та можем да измислим нещо Simple Smile
Иначе като говорите за времето днес беше страхотно-дано се задържи повечко, но и малко ме е яд, защото си купих страхотни ботуши на Риплей и ще трябва да ги прибера за по- натам Crossing Arms
Ааа, забравих да честитя и годишнината на Звездичка  bouquet
Много радост и положителни емоции ви желая   bouquet

# 230
Моми4ета,за6то не доидете към Амстердам на 16 септември 6те има бг парти?!надявам се да е готино тъи като нйма да има фолк певица.(обикновенна дискоте4ка)
Меган ти каде живее6,?
звезди4ка весело изкарване в бг!

оранжево небе до каде стигна с по4истването?
Калинка-които у4и 6те сполу4и! Laughing
Усмихнат ден мили моми4ета от мен и Дани

# 231
Моми4ета,за6то не доидете към Амстердам на 16 септември 6те има бг парти?!надявам се да е готино тъи като нйма да има фолк певица.(обикновенна дискоте4ка)
Меган ти каде живее6,?

Дани аз сам в Ротердам...
А на бг парти и да бях там едва ли щях да доида...чувала сьм доста лоши отзиви за тях.

# 232
Здравейте  bouquet
Тъкмо всичко влезе в ритъм и взехме че се разболяхме аз и малкия.Пак се почва-от първия ден в градината-болен.Още ми е пресен споменът от миналия път като го държа 3 месеца,дано не се повтори и сега.Аз карам майка ми да ми праща тривитаминол за маската за коса....ааааа,другия път да ми прати една аптечка-сиропчета за кашлица,капки за уши и нос и други.Да си имам под ръка.А аз не знам от какво се разболях,май от климатика в магазина.
Малкия беше цяла седмица на градина,всичко е наред,свиква.Намерихме едно момиче което го взима от детската градина и ми го води за 5 евро.Та и този проблем се реши.Поуспокоиха се и бурите в къщи.
Налегнал ме е обаче мързел и днес нищо не съм правила-сили нямам.
Да се похваля,че имам вече колело,с детско столче даже...по холандски ще се придвижвам вече Laughing Laughing Laughing

Оранжево небето,в Алмере е страхотно.Аз винаги съм го харесвала като град-светъл,нов ипредимно с млади хора.Нашите приятели живеят там и ние често ходим.Може някой път да се видим с теб в Алмере ако искаш.Ние също си търсим къща и искахме там,защото са по евтини,нови и големи...но сега с тая работа и без шофъорска книжка е невъзможно и търсим нещо в околноста.

Поздрави на всички Heart Eyes

# 233
Абе какво е това нещо. Напоследък попадам на дебилно необщителни майки. Поздравиш ги, гледат все едно им говоря на китайски...и в басейна същото. По дяволите, накиснали сме се 10 на 10м и те не могат едно здрасти да кажат. Или поне да се усмихнат. Добре че тези с кучетата и пенсионерите са готини, та Борил да се порадва. То сега толкова са му интересни хората...Ааа, бащите също се оказаха по-разговорливи, но майките тук... ooooh!
А Боре, като види деца и започне да им говори, ръкохама с ръце, ухилва се до уши...въобще щастие гоялмо.Сега замислям дали да не го водя на плувне в съседното градче. Там една холандка разправя, че много весело си изкарват. Rolling Eyes

# 234
Да ви се похваля - днес овършахме Амстердам. Красиво, вярно, ама какви цени има при вас  #Crazy Направо се замаях от 3,80 на час за паркинг и други подобни  Rolling Eyes

И толкова велосипедисти  #Crazy #Crazy #Crazy И толкова нахални, само дрънкат със звънците си и от мен се очаква някакси да се изпаря от улицата, за да минат те  Close От стрес повече се оглеждах да внимавам с тях, отколкото да разглеждам наоколо. И цените в магазините ли са толкова убийствени или дерат само туристите?  Grinning

Иначе е красиво  Heart Eyes

# 235
Блонди, това с велосипедистите си е нормално. Добре си направила да се оглеждаш, че като едното нищо да те отнесат и после и бой да изядеш. Wink А ицените не са само за туристите. Grinning

# 236
  • Там,където се събуждам щастлива.
Блонди,

Ти защо не питаш къде да спираш? Щеше да ти излезе много поооооооооо-евтино.

Цените на какво ти се видяха скъпи?

# 237
Блонди,

Ти защо не питаш къде да спираш? Щеше да ти излезе много поооооооооо-евтино.

Цените на какво ти се видяха скъпи?

Да питам, ама не знаех, че е така. Следващият път  Peace

Ами на сувенирите, на книжките с картинки за Холандия - намерих си за 18 евро. Обикалях, намерих за 15. После за 13, 12 и накрая за 10. Колкото е нормално да бъде. Бирата - 6 евро за една чаша  Shocked
План за града, най-обикновена прегъната брошурка - 5 евро.

Иначе има при вас Бургер Конг, където беше супер - много по-готино от Макдоналдс, страхотно, жалко, че няма и при нас.

Мадам Тюсо - жестоко  Peace Снимките на излизане много по-евтини отколкото на други места.

# 238
Мда, цените на тези неща са ги понадули наистина. Другия път се обади наистина да ти кажем за паркинг.

# 239
Момичета,
прибрах се от БГ, но съм болна някакав вирус ме тресна  ( ) и не мога да напусна леглото за повече от броени минутки,
но идвам да ви кажа най- радостната за мен новина, че в се присъединявам към отбора на бременеещите , макар и скомно за сега с моите 6 г.с.

Отивам пак да навестя леглото, че ми свършиха силичките вече Sick Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт