Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 463
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТОООО

От сьрце ти желая една лека и безпроблемна бременност и в далечен план едно здраво бебче.  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 241
zwezdi4ka , честито!!! Сега леко бременеене, спокойни дни и разбрани хора наоколо. thumbsup 

# 242
И от мен честито !!! Много се радвам за тебе.Лека бременност  bouquet  bouquet  bouquet

# 243
Звездичка, страхотна новина Grinning
Много се радвам за вас, и ти желая лека и безпроблемна бременност Grinning

# 244
  Звезди , душа , мнооооооооооооооооооого се радвам за теб!Да си жива и здрава ,много красиви емоции и лека бременост ти желая!
 Hug  Hug  Hug
  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
   bouquet   bouquet   bouquet

# 245
Момичета , благодаря ви за пожеланията! Hug  bouquet

Стопляте ми сърчицето!  bouquet

Аз днес ще съм на посещение при huisarts-а....и не знам какво да очаквам... Rolling Eyes...доколкото подразбрах, сега само ще си приказваме с нея... и ще ми назначи среща с акушерка за след 3-ия месец... Thinking...
 И тогава се минава през ехограф, ама не разбрах ще ми направят ли и кръвна картина newsm78
 Ще разправям като мине срещата Mr. Green

Лека и успешна седмица!  bouquet

# 246
  • северно море
Zdraveite,zvezdichka chestito i ot men.Kravna kartina niama da ti praviat.Shte ti naznachat exograf kato vlezesh v 3 tia mesec.Posle ste ti pysnat kravni izledvania,za grypa i za venericheski bolesti.Sledvashtoto exo pone na men mi naznachixa kogato vlezna v 20g.s.>Do togagava preslyshvaxa sardechnata deinost.Ami tova e ot men.Leka i bezproblemnna bremennost.  bouquet

# 247
Момичета знаете ли кога ще дават пак LOST по VERONIKA???

# 248
Зжезди4ка толкова много се радвам за теб,4ЕСТИТО!!!!
мимка кога се заварна от бг?как бе6е там?

# 249
Мили мами от Холандия,  здравейте и извинявайте за нахълтването ми в темата ви. Нуждая се от помощ при превеждането на три холандски думички. Става въпрос за програми на перална машина. Бихте ли били така добри да ми помогнете  bouquet Ето ги и тях Inweken, Vlekken, Stijven.
Благодаря ви предварително!

# 250
vilian,
Inweken - накисвам , разкисвам
Vlekken - петня, опетнявам
Stijven - колосвам, втъврдявам

И най- хубавото пране да излиза от тази пералнята Mr. Green

# 251
zwezdi4ka,   bouquet  bouquet  bouquet

Значи това са програми за накисване, за изпиране на много изцапани дрехи и колосване. Е, сега ми светна вече всичко!
Благодаря за пожеланието и отзивчивостта!

# 252
zwezdi4ka,   bouquet  bouquet  bouquet

Значи това са програми за накисване, за изпиране на много изцапани дрехи и колосване. Е, сега ми светна вече всичко!
Благодаря за пожеланието и отзивчивостта!

Ако ти трябват още разяснения казвай, колкото можем помагаме Hug

# 253
Благодаря, но останалото беше много близко до съответните думи на немски, а там се справям. Още не съм окепазила нищо Laughing
Приятна вечер,!

# 254
Аз да се похваля, че вече два пъти подред в басейна се запознаваме със сладки бебоци и си изкарваме весело. Бях се потчаяла, че всички ще са супер дръпнати.

Общи условия

Активация на акаунт