Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Работа в Адор Трейд, гр.Бургас

  • 1 412
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Може ли да ми кажете мнение за Адор Трейд,гр.Бургас?

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 17:48 от Не се сърди, човече

# 1
  • Мнения: 1
Здравейте
Radoslawa RaiIkowa 607568, офисът им се намира в 5д киното, нов, добре оборудван, просторен.Естеството на работа е да говорите по цял ден с клиенти на различни компании според кампанията, абе който ги наеме(А1, теленор и т.н.).Но не ти ги набираш, а системата им и като седнеш от сутринта и захапеш слушалката до обедната почивка точно в 12ч. непрестанно говориш с клиенти по предварителен сценарий, ако поискаш да отидеш до тоалетна, вода или да си поемеш дъх,системата го отчита като неефективност в него време и после се обясняваш защо вчера си ходил до WC един път, а днес три пъти.Иначе работното време и почивките събота и неделя и празниците се спазват. Почваш на определена заплата и вземаш бонуси, ако успееш да продадеш таргетите.Всички разговори се записват и всичко се прослушва после.Лошото е че имат една, която е мениджър екип или нещо такова, която води обученията и се държи все едно си й роб.Даже когато ме обучаваха единия път бях отишла с рокля балон и ме подпита да не чакам бебе, което ми направи лошо впечатление.Едно друго момиче пък искаше да излезе да изпуши една цигара по време на обучението и не й даде да си вземе телефона с нея.Някакви такива глупости, отделно явно бяха наели нови момичета, защото с едната си колежка ги обсъждаха и им се подиграваха. Иначе там можеш да ходиш както си искаш облечен, няма изисквания за облекло, грим и т.н.

# 2
  • Мнения: 4
Какво е разивитието някой почнал? И има ли различно от това написаното?

# 3
  • Мнения: X
Здравейте. Обучават ви 1 месец, през който разигравате различни ситуации. След това провеждате тестови разговор, ако не успеете да го вземете продължавате обучението и имате втори тестови.След като вземете тестовия започвате работа с клиенти. Системата сама набира Кл. Целта на работата ви е да убедите клиента да сключи договор по телефона. Трябва да имате много търпение. Не знаете на какъв човек ще попаднете отсреща, дори и да ви нагруби или напсува нямате право да отвърнете. Разговорите постоянно се слушат, винаги намират за какво да ви направят забележка, никога не са доволни. В единия случай ви казват, че не спазвате стандарта, а в другия че прекалено стриктно го спазваш и трябва да вкараш нещо от себе си, да се пречупиш?! Ако не дай си боже ти се наложи да отидеш до тоалетна малко преди официалната почивка те гледат така сякаш си престъпник, но в другата крайност ако ти влезе разговор 2-3 мин преди края на работния ден и останеш 20-30 мин по-късно никой няма да го отчете.Дори и да са ти загубили времето. Заплащането е добро, но текучеството е огромно, постоянно назначават нови хора и още на етап обучение доста от тях не продължават напред, постоянни намеци че никой не е незаменим, не се цени личността и ако решат могат от днес за утре да ви освободят. Никаква сигурност. Помислете добре бихте ли търпели подобно отношение и напрежение!

# 4
  • Мнения: 11
Здравейте, нещо ново за тази фирма? Някой малко поне доволен?
Вчера ми се обадиха за интервю и се чудя дали изобщо да ходя?

Общи условия

Активация на акаунт