Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

МОНОДИЕТА - тема 20

 • 12 491
 • 257
 •   2
Отговори
 • Мнения: 4 512
ДОБРЕ ДОШЛИ В НОВАТА ТЕМА!
ПОЖЕЛАВАМЕ СИ МНОГО СВАЛЕНИ КИЛОГРАМИ!
Събрали сме се да си помагаме, да се подкрепяме и с общи усилия да постигнем желаните резултати!


ПРОЛЕТ Е!МОНОДИЕТИ

Монодиета на Ваня Червенкова 6x2x2
2 дена картофи,
2 дена пиле,
2 дена салати,
2 дена риба,
2 дена плодове
2 дена кисело мляко
Диетата е 12 дена, като е добре да се повтори! Всяка сутрин се взема на гладно 1 аспирин и 1 вит. С. Вода се пие много, кафе и чай без захар! Независимо печено, пьржено или варено – важното е храните да не се смесват! Успех дами.


Диета от Дандулина
1 ден – 1 кг Картофи
2 ден - Плодове
3 ден - Сирене 500 гр
4 ден – Яйца - 6 бр
5 ден - Пилешко месо – 500 гр
6 ден - Зеленчуци - 1кг
7 ден -  Кисело мляко – 3 кофички
8 ден - Кашкавал – 500 гр
9 ден - Риба – 500 гр
10 ден - Вода на корем


Диета от Ясмина
1 ден - 1кг. картофи
 2 ден - 500гр. извара
 3 ден - 500гр. пилешко месо
 4 ден - 6бр. варени яйца
 5 ден - 500гр. печена риба
 6 ден - 1,5л. кисело мляко
 7 ден - 500гр. кашкавал
 8 ден - 500гр. шунка
 9 ден - 1кг. плодове по избор
10 ден - 1,5л минерална вода
Без сол!


Диета от galimira28
Предлагам ви една диета с която преди година и половина успях за десет дни да сваля 6 килограма и успях да ги задържа без никакви усилия докато забременея, преди 2 месеца я направих и свалих 9 кг.. Диетата е много лесна , не се изпитва почти никакъв глад и не изисква много средства, просто воля и желание да се избавите от излишните килограми. Диетата се спазва 10 последователни дни. А ето и самата диета:
1 ден: 2 кофички кисело мляко (ниска масленост)
2 ден: зеленчуци на корем (най-добре сурови)
3 ден: 5 твърдо сварени яйца (без сол)
4 ден: 5 варени картофа (без сол)
5 ден: 800 гр. варено месо (без тлъстини)
Тези 5 дни задължително се повтарят и се спазват много точно. Пие се поне 2л. течности на ден. При мен резултата започна да личи на третия ден. Тъй като обичам много плодове, позволявах си и да ям по 2-3 ябълки на ден.


Монодиета на Петър Димков
Първи ден - 1 кг варени картофи без сол
Втори ден - 2-3 кофички кисело мляко
Трети ден - 1.5 кг плодове и зеленчуци (обелени) – сурови или сварени
Четвърти ден - компот заедно с плодовете без захар и без хляб, може да се замени с варена или печена тиква;
Пети ден - 3 сварени яйца
Шести ден - 500 грама зеленчуци и плодове
Седми ден - 2-3 кофички кисело мляко без хляб (може да се замени с 300 грама варено пиле или с варена или печена тиква
Осми ден - 1.5 л минерална вода
За сваляне на повече килограми се прилага 4 седмици (може да не са последователни – през седмица или две). За задържане на килограми – по веднъж в месеца.


МОНОДИЕТИТЕ - "ЗА" и "ПРОТИВ"
Скрит текст:
Какво всъщност представляват те? Под монодиета се разбира всекидневно приемане на един вид храна в продължение на поне няколко дни. Монодиета може да се направи с всеки вид храна (без изключение) и тя винаги ще е резултатна. В зависимост от вида на избраната храна, обаче, скоростта на самото отслабване ще е различна. Най - разпространените монодиети са с продукти с високо съдържание на протеини (месо, риба, обезмаслено кисело мляко) или на прости захари (плодове, зеленчуци, зърнени храни). Но има монодиети, базирани и на доста калорични храни като шоколад, банани, солети и какво ли още не...
 "За" монодиетите: с монодиетите се постигат бързи резултати, количествата храна нямат значение, изборът на храна е неограничен, не се изисква приготвяне на различни ястия за трите основни хранения през деня,  не сте гладни, няма нужда да чакате определен час, в който да се храните,  подобрява се асимилацията на изядената храна.
"Против" монодиетите: получава се натрупване на едни и същи вещества в организма, храносмилането на всяка друга храна (освен избраната) се забавя прекомерно , резултатите са нетрайни, при преминаване към нормално хранене, без постепенно захранване, получава се дефицит на определени важни вещества (особено при неподходящ избор на позволената храна), неприложими за дълги периоди от време - може да предизвика депресия. Ако все пак някой реши да започне монодиета, най - добре да избере така наречените циклични монорежими. Те предствляват поредица от монодиети.

Монодиетите са достатъчно ефективен, бърз и удобен начин да се свалят няколко излишни килограма за тези хора, които не страдат от прекалено затлъстяване. Те са твърде приемливи и когато по празници сте си позволили да попрекалите с храната и искате по-бързо да възстановите обичайните си килограми.
Класическа монодиета е, когато се употребява един продукт в течение на определено време (обикновено не повече от три дни). Към този тип се отнасят и диети, при които времето е по-дълго, но продуктът се мени през периоди от 2-3 дни. Някои специалисти отнасят към монодиетите и такива, при които се консумират определени продукти в точно определено време без изменение. Видно е, че диетолозите не са достатъчно единодушни по въпроса какво точно трябва да се разбира под термина „монодиета”.
По принцип монодиетите са доста драстични. Отслабването е резултат от рязко ограничаване на калориите, за да принудите организма да  използва за енергия натрупаните мазнини. Както при всички диети, и тук има плюсове и минуси. Към  плюсовете може да се отнесе скоростта, с която можете да свалите килограми. Но това е плюс само ако става дума за килограм-два, в противен случай ще се получи бързо отслабване, гори се мускулна маса, кожата увисва, а са възможни и други неприятни последици за организма ви. Един от най-големите минуси на тези диети е бързото възвръщане на свалените килограми, ако си позволите лукса да поотпуснете контрола на апетита си. Не е изключено свалените чрез монодиета 1-2 килограма, да се удвоят, ако започнете да се храните след това с висококалорична храна.
Препоръчително е монодиетата да не е по-дълга от три дни, независимо, че понякога не ви е трудно да я спазвате. Не забравяйте, че не става дума за това дали сте гладни или не, а осигурявате ли на организма си това, което му е необходимо. Важно е да помните това правило, защото лятото предразполага към такива идеи – само на краставици, само на домати и т. н. Добре, но и само 3 дни, а понякога и два са достатъчни.
Важно е и какъв хранителен продукт ще изберете за своята монодиета.
От прекалена употреба на ориз могат да се образуват камъни в жлъчката. Освен това в ориза витамините са в по-ниски количества, а малкото  белтъчини могат да доведат до снижаване нивото на хемоглобина в кръвта; не са изключени изменения в дейността ендокринната система. Ако сте само на ябълки, също ще ви липсват белтъчини. Изварата е богата на белтъчини, но прекомерната й употреба може да доведе до нарушаване на калциевия обмен. Оттук могат да се направят два основни извода – да не се прекалява с монодиетите и да се потърси някакъв по-балансиран вариант.
Например, един ден употребявайте повече въглехидрати: картофи, овесена каша, зърна. На втория – плодове или зеленчуци, на третия — белтъчини: месо, риба, фасул. Когато си избирате продукти, съобразете, че ако правите ден с млечни продукти, той не трябва да е до деня с месо или риба. Затова предварително си изгответе план какви храни кога ще приемате, особено ако поемете риска и увеличите монодиетата по време.
Вода и чай можете да пиете, колкото искате, но не по-малко от 1,5 литра. Кафето не е забранено, но да е в по-ограничено количество. И без захар!
И още две правила: преди да почнете монодиета, се подгответе за нея, като предните 2-3 дни се храните с по-лека храна. След приключването на диетата, отново трябва да внимавате какво и по колко ядете. В противен случай ще стигнете до извода, че диетите са съвсем безполезни, макар че грешката ще е във вашите решения или неспособността да контролирате апетита си.


И още малко теоритично  Flutter
Ако наднорменото тегло не е в болезнен стадий и жената е практически здрава, тя може да прибегне до помощта на съществуващите популярни диети. Но избирайки диета, всеки трябва да се спазва основното правило: да консумира такива продукти, които могат да бъдат наречени традиционни, т.е. с които генетически е свикнал неговият организъм. Разбира се, не е нужно да се отказваме от екзотичните продукти - просто те трябва да са на втори план.
Думата “диета” в превод от гръцки не означава нищо повече от начин на живот. В широкия смисъл днес терминът може да бъде определен като начин/навици на хранене, а в по-тесния, който у нас най-често се подразбира – начин на хранене, водещ до намаляване на теглото.
За да изберем правилната диета, подходяща именно за нас, трябва да имаме представа от какво се състоят хранителните продукти, кои вещества в тях са полезни и кои вредни.

При избора си на монодиета трябва да отчетем личните си вкусови пристрастия. Необходимо е да се пробват няколко от най-вкусните диети и да се изберат от тях трите най-ефективни. Тези диети трябва да се редуват.
Ако нашата цел е да отслабнем по-бързо, диетата трябва да се спазва веднъж седмично.
Ако целта е оздравяване, трябва да се правят разтоварващи дни веднъж месечно. Специалистите препоръчват за тази цел ябълковата диета. В ябълките се съдържат много от веществата, необходими на нашия организъм, а освен това те са много полезни за профилактика на атеросклерозата. При тази диета трябва да се спазва едно много важно условие: през деня постепенно трябва да се изядат 1,5 кг ябълки без да се консумират никакви течности. Киселите ябълки предизвикват апетита, затова те не са подходящи за диета.
Много диети изискват 6-8 пъти хранене дневно. Практически това означава хранене в продължение на целия ден. Как се отслабва в този случай. За поддържането на теглото на определено ниво и за профилактика на заболяванията на стомашно-чревния тракт действително е необходимо хранене минимум 4 пъти дневно. Ако прекъсванията между храненията са по-големи, човек изпитва силен глад и не може да се контролира. Тогава той изяжда повече от необходимото.
Но честото хранене не означава, че трябва да се изяждат всеки път няколко неща. Това е допустимо само 3 пъти - на закуска, обяд и вечеря. В останалото време трябва да се консумират плодове, обезмаслена извара, зеленчукова салата, кисело мляко. Вечерята не трябва да бъде след 19 часа, за да може на следващата сутрин да се закуси добре. А приетото количество храна по време на закуска “изгаря” през първата половина от деня, когато обикновено активно работим.
• Ако възникне усещането, че сте се подмладили,
• ако се чувствате с повишена работоспособност и в чудесно настроение,
• раздразнителността и отпадналостта са изчезнали,
• ако максимално сте се приближили до своето идеално тегло,
 - значи диетата е успешна. Но ако нито един пункт от изброените не е налице, това означава, че диетата не е подходяща и трябва да търсите друго решение на проблема.
за тематичната корица благодарим на Биляна

СТАРИТЕ ТЕМИ

ДА ИЗБЯГВАМЕ ВРЕДНАТА ХРАНА И ДА ИЗГЛЕЖДАМЕ ТАКА!УСПЕХ, МОМИЧЕТА!

# 1
 • Мнения: 806
Благодаря за темата! 👍
Тук съм, снощи ми прималя от глад, нагънах едни бисквити, за жалост.
Но вече 24 часа съм само на вода, кафе пих сутринта и това е (лунувам).
Как сте, момичета?
Колко останахме, да се преброим?

# 2
 • Мнения: 143
Тук съм и аз. Започнах моното на ВЧ и днес съм на пиле. Този път се чувствам доста по-добре и се надявам да направя диетата докрай.

Благодаря за темата!

# 3
 • Мнения: 6
Здравейте, днес приключвам киното на ВЧ. Не съм се мерила и теглила за тези 12 дни, утре ще се отчета. Прегрешенията ми бяха- вечер чаша вино, на плодовите дни вечерях зелена салата овкусена с лимон и на тези млечни( то беше голямо изпитание на волята) вечерях няколко хапки сирене. Почивам 2 дена и мисля да повторя, но по един ден, че два дни риба и кисело мляко не е добре. Успех Simple Smile

# 4
 • Мнения: 6
Добро утро, отчитам- -3кг, - 7см от талия, - 3см от ханш, -1 см от бедра. Ами доволна съм! Почивам 2 дена и почвам пак. Grinning

# 5
 • Мнения: 806
Mishonka, невероятен резултат! От колко време си на диета?

# 6
 • Мнения: 6
От 12 дена, като последния даже не го броя, че така огладнях и следобяд си сварих две яйца, а за вечеря- омлет  от две яйца ( гледах да е протеин поне). Искам само още 3 кг и се надявам при следващата 12- ка  да ги постигна.

# 7
 • Мнения: 806
Преди около 12 години, бях на друг режим, но за 40 дни бях стопила около 8 килограма. Но бях млада.
Сега, от началото на годината, съм смъкнала по-малко от 6.
Радвайте се, че сте млади и отслабвате бързо!

# 8
 • София
 • Мнения: 330
Здравейте, записвам се да следя! Чудя се за диета, че качих и не е добре, но най важното е да задържим висок имунитета

# 9
 • Мнения: 143
Аз малко измених моното на ВЧ, бях 2 дни на картофи,1 ден на пилешко и 1 ден на плодове.Днес и утре съм на кисело мляко. Не карам последователно дните,но пък се радвам на резултата -  за 4 дни съм -1.300кг  (не е много,но в последно време трудно свалям).

# 10
 • Мнения: 806
При мен пък кантарчето показа точно 63 килограма тази сутрин, въпреки че във сряда изядох малко баница. ☺️ Защото ММ постоянно ми казва, че много съм отслабнала и се разпищолих. ☺️
Ходих да си купувам дънки, но се отказах, не ми харесва все още как ми стоят (размер 27 или 28 Sunglasses, закопчавам ги, но ми стоят грозно, с висока талия са, изглеждам като втасал козунак нагоре. Но като цяло, вече не съм тюлен, нали?
Въпреки че все още съм отвратително дебела!

# 11
 • Мнения: 143
При мен пък кантарчето показа точно 63 килограма тази сутрин, въпреки че във сряда изядох малко баница. ☺️ Защото ММ постоянно ми казва, че много съм отслабнала и се разпищолих. ☺️
Ходих да си купувам дънки, но се отказах, не ми харесва все още как ми стоят (размер 27 или 28 Sunglasses, закопчавам ги, но ми стоят грозно, с висока талия са, изглеждам като втасал козунак нагоре. Но като цяло, вече не съм тюлен, нали?
Въпреки че все още съм отвратително дебела!Страхотни резултати! Надявам се скоро да свалиш и останалите ненужни кг,за да се чувстваш още по-добре!

# 12
 • Мнения: 6
И аз съм 63 кг, боря се за 60кг. Нямам амбиции да съм 40, не че мога да ги докарам до там 😝 нещо скромно- все пак съм на 35г с три деца!!!

# 13
 • Мнения: 806
И аз съм 63 кг, боря се за 60кг. Нямам амбиции да съм 40, не че мога да ги докарам до там 😝 нещо скромно- все пак съм на 35г с три деца!!!
Боря се за 55 кг, на 41 съм, с две деца, едното бебе. Wink

# 14
 • Мнения: 6
И аз съм 63 кг, боря се за 60кг. Нямам амбиции да съм 40, не че мога да ги докарам до там 😝 нещо скромно- все пак съм на 35г с три деца!!!
Боря се за 55 кг, на 41 съм, с две деца, едното бебе. Wink

Успех 🙂

# 15
 • Мнения: 4 512
ник’в тюлен не си, на 58 ще си пърфект

# 16
 • Мнения: 806
Никой не пише тук.
Честит осми март! Наздраве! И нека килограмите ни започват с 5 Wink

# 17
 • Мнения: 845
Честит празник и от мене.Аз стартиран утре и се надявам този път да успея.

# 18
 • Мнения: 1
Добър вечер, имам доста килограми за сваляне, тъй че избрах диетата на Петър Димков. Утре ще ми е първия ден. Искам да влезна в размер м, л от ххл и се надявам с общи усилия да си помагаме и да споделяме резултати, свалени см и тъй.  Изпробвали ли сте диетата и как мислите смятам да направя 3 врътки последователни, дано постигна желания резултат. Моля споделете свое мнение, тъй като съм нова   и желая за други съмишленки, с които да споделяме и имаме обща цел, а именно постигане на отслабване. Ще се радвам, ако ми драснете някой ред, мили хора!

# 19
 • Мнения: 806
Anonyme, добре дошла!
Която и диета да избере човек, винаги има ефект, стига да я спазва достатъчно дълго и без да съгрешава. 😜
Успех!

# 20
 • Мнения: 6
Здравей Anonyme,  пожелавам ти успех. Аз правих ВЧ, но на втората врътка се отказах( аз не съм критерий, защото хич не ме бива в пазенето на диети😆), но с нея махнат едни 3 кг. Сега  броя калории! То е едно писане и смятане.... , но засега много ми допада, защото си хапвам от всичко- е вярно по малко! Не обичам да ми се казва какво да ям и какво - не ( ей такова магаре съм)!!!😝

# 21
 • Мнения: 5
Здравейте, момичета! Или всички сте се отказали или сте на други режими. Вече толкова пъти я започвах, че не мога да гледам картофи...от днес правя пореден опит, защото положението е трагично. Проблем ли е ако започна от пилето и оставя двата картофени дни за накрая? Как мислите?

# 22
 • София
 • Мнения: 5 624
Не, много хора прескачат картофите, аз също, тъй като не ми влияят добре.

# 23
 • Мнения: 806
Здравейте, стресирана съм и загубих дисциплината. Тъпча се със забранени неща.
Но няма да се откажа...

# 24
 • Мнения: 5
Niya, благодаря Ви за отговора. Аз ще си ги направя, но след киселото мляко:grinning:

# 25
 • Мнения: 5
Здравейте! И аз се включвам с ВЧ от утре. Днес ще пазаря и ще се подготвя психически. 😅 До сега не съм правила никакви диети, но съм упорита. От 1 месец избягвам сладко,бял хляб и газирано, като ям до 17часа и карам велоергометъра по 40 мин. През последните месеци започнах работа на бюро и това ми се отрази пагубно +10кг.😭 При 169 см сега съм 73кг, при постоянно тегло 62-63. Обмислям 2×12, но ще видя как ще го понеса. Късмет на всички и ще докладвам. 😊

# 26
 • Мнения: 81
Здраейте! И аз се включвам при вас на ВЧ. Най-вероятно ще поразменя дните, но ще се придържам към диетата без съгрешения!! От 55кг станах 62 за период от няколко месеца и в момента не се понасям така. Да не говорим, че всичките ми пролетни и летни дрехи няма да ми станат докато не стана поне 56кг..... Като цяло крайната ми цел е да стигна 52кг, но като за начало 55кг ще са супер. Започвам тренировки вкъщи (заради вируса, иначе се каних на фитнес да се записвам). Ще трнирам 5-6 пъти в седмицата. Ще се постарая да пиша редовно и да споделям как върви диетата.

# 27
 • Мнения: 5
Здравейте отново. Днес ми е 2 ден и не знам дали се залъгвам, но кантара ми показва 72.3 😮😮. Предполагам е вода, но се пак -700 лол! С това темпо съм супер позитивно настроена. 🎉🎉🎉

# 28
 • Мнения: 81
Здравейте отново. Днес ми е 2 ден и не знам дали се залъгвам, но кантара ми показва 72.3 😮😮. Предполагам е вода, но се пак -700 лол! С това темпо съм супер позитивно настроена. 🎉🎉🎉
Ее,супер си! Продължавай в същия дух. Действаш ми мотивиращо!
На мен ми е ден 1 на картофки. Направих ги печени и в по-голямо количество и за утре да има.
На килограми съм 62 и на всичкото отгоре днес ми е ден 1 от МЦ. Доста съм подута, чак лицето ми е "бухнало" Grinning Grinning
Корема и кръста ме болят и не знам дали ще направя тренировка днес...

# 29
 • Мнения: 24
Ехоо, девойки! Как я карате под карантина? Диетуващи няма ли други??

# 30
 • Мнения: 806
Ами как....днес зеленчуци, сготвих зеле, но ММ се прибра с три шоколада...☹️ Отиде по дяволите едноседмичен режим...

# 31
 • Мнения: 5
Ден 4 - пиле. Още -600. Вече съм 71.8 🎉🎉 Доста трудно ми е с пилето, тъй като изобщо не го обичам.

# 32
 • Мнения: 81
Здравейте! Днес съм на 4ти ден - пиле и вече съм ги заковала 61кг Grinning Grinning . Дано след още 3 дни да съм с още едно кило надолу.... Макар, че с тези зеленчуци не вярвам да е трудно  Grinning Вчера пак правих упражения за крака и дупе, мускулната треска от първия ден започна да изчезва.
Най-верочтно ще ви писне да ми четете отчетите всеки ден, но това много ми помага да съм постоянна и да се придържам към диетата.  При вас как върви? Имате ли още минуси?

# 33
 • Мнения: 845
Аз смятам,че момента не е подходящ за диета заради ситуацията в която се намираме.Сега организма има нужда от засилване и една диета само би могла да отслаби имунната система.

# 34
 • Мнения: 4 512
съгласна с Тери ✌️
от моното винаги ми пада имунитетът

# 35
 • Мнения: 14
Здравейте 💐 Преди години правих ВЧ ,имах страхотни резултати тогава ... Но след като родих дъщеря ми месо НЕ ПОГЛЕЖДАМ тааа рибата и пилето с какво да ги заместя?

# 36
 • Мнения: 184
Аз също бях около месец на свое моно или по скоро протеин със зеленчуци,но заради пандемията проговори разума в мен и включих плодове за закуска.

# 37
 • Мнения: 5
Ден 6 при мен - рибка. -1кг 70.8
Вечерта ядох зеленчуци. Не знам дали е грешка, но в повече ми дойде и рибата. Утре ще разбера. Прегреших с една шок. бонбона преди 2 дена 😅😬

# 38
 • Мнения: 5
Здравейте, отслабващи дами Simple Smile Приемате ли нови ентусиасти?
май в момента няма чак много активни но моралната подкрепа в началото винаги е добре дошла.. реших и аз да започна с монодиетата, но от другиден, защото утре е лунната наред и реших,че ден на "прочистване" ще е добър старт Simple Smile
Кой от вас на какво дередже е? Grinning Някой друг стартиращ от утре? Grinning

Поздрави! Simple Smile

# 39
 • Мнения: 8 866
И аз ще дойда при вас. Реших да пробвам моното на ВЧ, защото в тая карантина се яде безразборно в нас. Не гоня кг, по-скоро сантиметри. Включила съм домашни упражнения. Рибата съм я заменила с яйца, защото повръщам от прекомерен прием на риба. Та днес ми е първи ден яйца. Решила съм да направя двете врътки. Вечер пия по една чаша червено вино. Това ми е резултата
.

# 40
 • Мнения: 184
JoyJoyJoy Ако това , че си се снимала точно тук те е накарало да се почувстваш по-добре,ок -няма проблем.                                                                       Аз съм не точно на моно. Ям сутрин плодове,чувствам се добре и пак има ефект,но разбира се по-бавен.Като минат тези болни времена живот и здраве ще повторя със сигурност някое моно. Бъдете здрави Blush

# 41
 • Мнения: 8 866
Ако коментара е към мен, нещо не те разбрах. Нали тук показваме резултати от монодиета, иначе какъв е смисъла на темата?

# 42
 • Мнения: 226
Ако коментара е към мен, нещо не те разбрах. Нали тук показваме резултати от монодиета, иначе какъв е смисъла на темата?
Според мен резултата ти е чудесен.Напред и успех

# 43
 • Мнения: 184
Но ако се показват резултати , не само за да поздравим някой, а и за да се стимулираме взаимно все пак си мисля,че е добре да се снима -преди започването на диетата и съответно-след. Предполагам как са се почувствали повечето хора,който посещават тази тема и си помислих,че тази снимка е меко казано излишна. Ако бяхме видяли градацията щеше да е страхотно.

# 44
 • Мнения: 8 866
Аааа това ли било? Ще пробвам да из намеря нещо от фейса. Даже ще гледам да е след раждането за да може да се почувстваш удовлетворена.

Изпълнила съм всички изисквания на темата. Споменала съм на коя конкретно, от колко време, какво резултат гоня, дори кое с какво съм заменила. Но няма проблем щом е толкова важно за теб да ме видиш дебела ще изпълня желанието ти.

# 45
 • Мнения: 184
Глупости. Не се заяждам ,но на всеки е ясно ,че стягането на тялото не може да се получи от няколко дни моно,а от спорт. Разбира се всичко трябва да е комплексно. Не ме интересуват разни снимки от преди време. Просто от поста ти изглеждаше ,че резултатът ти на тази снимка е от няколко дни моно и упражнения. Стори ми се излишно.Вече съжалявам,че изразих мнение и се извинявам на всички останали за раздуването на нещо толкова банално и вече безинтересно за темата. Хубав ден и бъдете здрави Blush

# 46
 • Мнения: 8 866
А аз може би не споменах, че правя упражнения. Днес ми е 6-ти ден от моното на ВЧ, а не от моно като цяло. Но си мислех, че тези неща ги споменаваме, докато се опознаваме.

# 47
 • Мнения: 4 512
Белла Донна, пускай снимки, всички се радваме на тях
а и изглеждаш много добре Simple Smile

# 48
 • Мнения: 5
░Б░е░л░л░а░ ░Д░о░н░а░ , ако е за твое удовлетворение от постигнатото - поствай си, каквото искаш!! - не знаем, как е било преди това, но сега изглеждаш страхотно и ти се радваме Wink
При мен засега върви също добре, погладувах си, но пък не е като да не съм затворена и аз вкъщи, та не изразходвам и много..  Grinning  от упражненията имах 3 дена мускулна треска, но предвид малкото белтъчини, е логично.. ще гледам да ги правя в дните, в които хапвам и пиле/яйца.
Пия около 3л чай на ден, но модифицирах сериозно диетата / правя по 1, вместо 2 дена, хапвам само следобед 2-3 пъти, вместо салата си направих задушено зеле, не махам и солта, просто пия повече течности.. засега съм 2кг надолу на кантара,като един ден бях и на пълен глад, надявам се да не се топи много мускулна маса :О
Успех на всички!
А аз може би не споменах, че правя упражнения. Днес ми е 6-ти ден от моното на ВЧ, а не от моно като цяло. Но си мислех, че тези неща ги споменаваме, докато се опознаваме.
А колко си успяла да свалиш с моно от началото?

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 09:32 от AnMary

# 49
 • Мнения: 14
Привет и от мен!
От доста време не се бях теглила на онова животно (кантарът Angry ) Но си купих нов - уж анализатор (мазнини, кг, мускули). Както и да е..., та, шокирах се! След изяждането на всякакви сладки, чипсове, хляб, газирано и т.н. резултатът е 53 кг., на ръст 155 см. Sweat Обикновено вървя в кг 49-50.
Та, няма нужда да казвам колко бързо опрях отново до диетата на ВЧ Rolling Eyes Днес съм втори ден на картофи и започнах отново упражненията. Целта ми е да сваля 6-7 кг и да достигна до желаните 46-47.
За един ден на картофи съм +0,1. Бях 52,9, днес 53.00. Чудо! Но няма да се откажа, олях се вече.
Ще споделям резултати! До скоро! И успех на всички!

# 50
 • Мнения: 8 866
А аз може би не споменах, че правя упражнения. Днес ми е 6-ти ден от моното на ВЧ, а не от моно като цяло. Но си мислех, че тези неща ги споменаваме, докато се опознаваме.

А колко си успяла да свалиш с моно от началото?

6кг. Сега имам и -2 от ВЧ. Целта ми е 12.

# 51
 • Мнения: 5
ScreamScream
А аз може би не споменах, че правя упражнения. Днес ми е 6-ти ден от моното на ВЧ, а не от моно като цяло. Но си мислех, че тези неща ги споменаваме, докато се опознаваме.

А колко си успяла да свалиш с моно от началото?

6кг. Сега имам и -2 от ВЧ. Целта ми е 12.

Супер!!! А колко време си на диетата? И откъде искаш да ги свалиш още тия килограми!? Scream
Успех и докладвай Wink

# 52
 • Мнения: 8 866
  ScreamScream
  А аз може би не споменах, че правя упражнения. Днес ми е 6-ти ден от моното на ВЧ, а не от моно като цяло. Но си мислех, че тези неща ги споменаваме, докато се опознаваме.

  А колко си успяла да свалиш с моно от началото?

  6кг. Сега имам и -2 от ВЧ. Целта ми е 12.

  Супер!!! А колко време си на диетата? И откъде искаш да ги свалиш още тия килограми!? Scream
  Успех и докладвай Wink

  2 месеца вече. Но имам още два дни и цяла врътка от диетата на ВЧ.

  # 53
  • Мнения: 14
  Добро утро, момичета.
  Трети ден на диетата и съм 0,5 кг надолу - 52, 5 кг. Мотивирана съм, т.като картофените дни са ми доста сладки и засищащи и обикновено от пилешкия ден почвам да свалям по-сериозно. Дано и сега да е така. От днес ще имам и повече движение. Искрено се надявам с първата врътка да смъкна поне 3-4 кг. Иначе имам за сваляне около 7.
  Как си приготвяте пилешкото? Аз го приготвих на хапки и го запекох в кукърчето с малко подправки.
  Успех и днес на всички отслабващи!

  # 54
  • Мнения: 845
  Аз откакто родих не знам какво стана с мене не смъквам и грам. Нещо метаболизма ми зацикли.

  # 55
  • Мнения: 5
  Аз приключих, вчера беше последния ден и честно да си кажа съм доста разочарована. Отначалото всичко вървеше добре и свалих доста 2.6 кг до рибния ден. От там нататък всичко спря на зеленчуците +1, на плодовете -1. Не знам дали е заради МЦ, но не съм доволна. Очаквах поне 4кг да сваля. Мисля че няма смисъл да правя втора врътка за 2 кг. 😢😢😢

  # 56
  • Мнения: 14
  Аз приключих, вчера беше последния ден и честно да си кажа съм доста разочарована. Отначалото всичко вървеше добре и свалих доста 2.6 кг до рибния ден. От там нататък всичко спря на зеленчуците +1, на плодовете -1. Не знам дали е заради МЦ, но не съм доволна. Очаквах поне 4кг да сваля. Мисля че няма смисъл да правя втора врътка за 2 кг. 😢😢😢

  Може би нямаш чак толкова за сваляне, колкото си мислиш. Щом сваляш, значи диетата си е ок. Отделно, съдейки по себе си, като очаквам МЦ съм като тиква и съм засичала на кантара как ме е изкарвало и 2 кг отгоре, а когато дойде, падат от раз. Да не говорим, че всички знаем, че по-бавното сваляне на кг е по-добрият вариант. Почти 3 кг за 12 дни мисля, че е ок. Не се отчайвай, моят съвет е, хем е минал МЦ и направи още една врътка Innocent Успех ти желая!

  И аз вече имам някакво раздвижване в кг. На ден четвърти се изтеглих и съм -1,1 кг.

  # 57
  • Мнения: 8 866
  Аз никога не се тегля два дни преди, по време и два след цикъл, защото едни 2 кг ми играят.

  Последен ден от диетата съм. Странно, но последните два дни, които са на кисело мляко бяха най-лесни от всички 12. От утре завъртам и ще дам пак инфо, но към средата на врътката, защото си имам правило да се тегля веднъж в седмицата.

  # 58
  • Мнения: 5
  Много Ви се радвам, Стриктни момичета. Успешни бъдете. Видях, че има противоречиви мнения за снимката, аз й се радвам и се чудя БЕЛЛА ДОНА какво повече искаш да сваляш. Ако изглеждах така....🙆🙆🙆. Аз съм днес на риба, ужасно ми е, изядох една ципура, тренирах и сега ще мъча един тон от консерва. Аз съм от лошите момичета с по чаша бяло вино, две и я правя по един ден. При мен резултатите са до рибата, после качвам при плодовете и млякото..правя я за втори път..първия от 72, свалих четири и от двете врътки, тогава бях стриктна много. Сега започнах от 68.8:whale2:Animal Whale2Animal Whale2

  # 59
  • Мнения: 8 866
  И аз ще се пробвам сега на втората врътка с риба. Тон от консерва не идва ли тежко? Аз за салата го ползвам. Мисля да пробвам с веяна скумрия.

  # 60
  • Мнения: 5
  Здравейте, момичета Simple Smile Аз пък изкарах седмица на моно + лунна диета в началото и в края, днес гладувам. Не съм се лишавала от сол, просто умерено, но пък се наливам здраво с чайове. Не си пийвам и винцето вечер Sad
  Затова пък кантарът сочи -3 - 3,5 (от общо 10, които искам да сваля), като е ясно,че няма как да е само от резервите, а е и вода.
  Правя отвреме навреме силови упражнения, за да губя колкото се може по-малко мускули, но не прекалявам, защото съм в калориен дефицит.
  Засега съм доволна, дано задържа килограмите, просто исках да споделя Grinning
  Като цяло - гладуването изобщо не било лошо! Simple Smile Друг изпитан съвет, понеже заместих плодовете със задушено прясно зеле - засища супер и може да се хапва в по-големи количества, все пак трябва да поддържаме и перисталтиката  Grinning Grinning
  Успех на всички!

  # 61
  • Мнения: 8 866
  Това със зелето е интересно. Мисля, че може да се сложи в зеленчуковите ми дни. Ако може да ми кажеш как го приготвяш?

  # 62
  • Мнения: 5
  Ами в незалепваща тенджера с малко вода, като поомекне, слагам томат, малко доматено пюре, червен пипер, лют пипер,сол, черен пипер,абе колкото може повече подправки, даже малко зеленчуков бульон и дафинов лист сложих и го оставих хууубаво да се задуши. Като си много гладен, е много вкусно  Grinning за целия ден изядох около кило и половина  Grinning

  # 63
  • Мнения: 8 866
  Ще пробвам, само че ще намаля подправките малко. Благодаря ти!

  # 64
  • Мнения: 237
  Записвам се пак. За една година свалих без мн усилия 20кг. То не бяха узунов, то не беше ВЧ, но сега поне намерих себе си, свалих това което беше излишно и с газ продължавам към още 8кг.- последни!
  Моята моно диета е 2 дни плод, 2 дни зеленчук. ( малко е екстремна но няма как). А и покрай дъщеря ми все не остава време да ям, камо ли да готвя!
  Целта ми е МАЙ МЕСЕЦ  към КРАЯ да съм поне -6. Успех на всички.

  # 65
  • Мнения: 8 866
  Втора врътка, първи ден риба. Искам само да кажа, че цифрата отпред се премести едно надолу. Еми щастлива съм!

  # 66
  • Благоевград
  • Мнения: 43
  Здравейте! Мисля да започна на ВЧ.
  Искам да попитам по колко пъти се хапва на ден  и по колко грама. Понеже търсих информация,но не успях да намеря.

  # 67
  • Мнения: 8 866
  Здравейте! Мисля да започна на ВЧ.
  Искам да попитам по колко пъти се хапва на ден  и по колко грама. Понеже търсих информация,но не успях да намеря.

  Колкото искаш, по колкото искаш. Няма ограничения.

  # 68
  • там, където ми харесва
  • Мнения: 662
  Здравейте, започнах Диета от galimira28,в момента съм на третия ден на 5 сварени яйца. Засега издържам. Мисля да я повторя после още 5 дни. Да видим!!! Disappointed Relieved

  # 69
  • Мнения: 8 866
  Пет за цял ден ли?

  # 70
  • там, където ми харесва
  • Мнения: 662
  Да , обаче не можах да издържа!Замина диетата.

  # 71
  • Мнения: 8 866
  Ама това не е диета, а хранене тип Освиенцим. Ужас...

  # 72
  • там, където ми харесва
  • Мнения: 662
  Ами не знам каква е диетата , видях я на първа страница.

  # 73
  • Мнения: 13
  Здрвейте пазя диетата на Ваня Червенкова и искам да попитам може ли да се яде прясно зеле с домати в зеленчуковия ден също така я рибния ден може ли да се яде цаца

  Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 15:33 от Melisa9685

  # 74
  • там, където ми харесва
  • Мнения: 662
  Да , защо не в зеленчуковия ден се ядат зеленчуци. А цацата е също риба и мисля , че няма значение дали е пържена важното е да е риба.Ако искаш да си по стриктна ,да няма пържено я направи на фурна.

  # 75
  • Мнения: 8 866
  Зелето само да не е кисело иначе на корем 😃 Риба всякаква и октопод, но никакви морски дарове.

  # 76
  • Мнения: 13
  Зелето само да не е кисело иначе на корем 😃 Риба всякаква и октопод, но никакви морски дарове.
  има една риба продават я по магазините тя е в едни бурканчета не знам как се казва😂 сурова е солена може ли да се яде 😂😂😂

  # 77
  • Мнения: 8 866
  Да. И маринована и сурова, няма проблем.

  # 78
  • Мнения: 845
  Втори ден пиле - 1 кг.Добре ли е?И да питам във плодовите дни какво мислите за сушените плодове и по-скоро смокини .Много ги обичам,защото са сладки .По принцип ги ям когато ми се яде сладко все пак са по здравословни от шоколадовите изделия.

  # 79
  • Мнения: 2 311
  Сушените плодове се обработват със захарен сироп, за да не хващат паяжини и червеи. Ти прецени дали стават за твоят плодов ден.

  # 80
  • Мнения: 6 373
  Втори ден пиле - 1 кг.Добре ли е?И да питам във плодовите дни какво мислите за сушените плодове и по-скоро смокини .Много ги обичам,защото са сладки .По принцип ги ям когато ми се яде сладко все пак са по здравословни от шоколадовите изделия.
  Дори да са "по-здравословни" пак са концентрирана захар, и няма да свалиш.. Ако са и поляти със захарен сироп (вярвам, че е така), са си боклук. Сушени плодове - само домашни, и то не когато сме на диета.
  Не си съсипвай резултата и усилията излишно.
  Направи си смути с горски плодове и банан, направи си печени ябълки с канела, пресни боровинки....и ще имаш минус.

  # 81
  • Мнения: 13
  Втори ден на риба и вече ми се..... от тая риба и кантара ме разочарова много тази вечер +1кг или е най добре да св изтегля сутринта

  # 82
  • Мнения: 4 512
  мииии..... кажи каква е рибата
  нема начин да си +1

  # 83
  • Мнения: 13
  Скумрия и цаца консумирах и една маринована си бях взела от магазина

  # 84
  • Мнения: 13
  Скумрия и цаца консумирах и една маринована си бях взела от магазина, и се надявам плодовоте и киселото мляко да оправят положението

  # 85
  • Мнения: 1 232
  Ако маринованата риба е била много солена, си задържала вода. Освен това е хубаво да се теглиш само сутрин, защото през деня теглото варира и вечер обикновено човек е по-тежък.

  # 86
  • Мнения: 13
  Ако маринованата риба е била много солена, си задържала вода. Освен това е хубаво да се теглиш само сутрин, защото през деня теглото варира и вечер обикновено човек е по-тежък.
  благодаря ви много

  # 87
  • Мнения: 4 512
  а цацата, ако е пържена с брашно или галета...

  # 88
  • Мнения: 6 373
  Момичета, само лично приготвени неща консумирайте, за да сте си гарантирали минуса. Точно бързите минуси (най-вече в сантиметри) мотивират страшно много.
  Дори вода да е, разликата в огледалото се вижда.

  Аз сега не съм на моно, правя въглехидратна ротация, но правилото остава- чужда храна не.

  # 89
  • Мнения: 13
  Здравейте отново ако не се издържа само на плодове в плодовите дни може ли да се заместят със салати

  # 90
  • Мнения: 2 311
  Ако причислиш домата към плодовете, може, но не трябва да го ядеш и в зеленчуков ден. За мен доматите са зеленчуци, но има вариации по въпроса.

  # 91
  • Мнения: 845
  Аз още държа фронта ,но разлика в кг няма.Интересно ,че на картофи и пиле свалих 2 кг(сигурно вода) и от тогава няма мърдане.Днес първи рибен

  Последна редакция: нд, 03 май 2020, 20:06 от Teri Petrova

  # 92
  • Мнения: 13
  Аз още държа фронта ,но разлика в кг няма.Интересно ,че на картофи и пиле свалих в кг(сигурно вода) и от тогава няма мърдане.Днес първи рибен
  И при мен е така нито от плодовете мърдам нито от никъде

  # 93
  • Мнения: 13
  Ако причислиш домата към плодовете, може, но не трябва да го ядеш и в зеленчуков ден. За мен доматите са зеленчуци, но има вариации по въпроса.
  и за мен домата си е зеленчук обаче 2ри ден съм само на ябълки без никакви други плодове тъй като не мога да намеря други смисъл има портокали обаче те по това време вече не са сладки и просто си направих салата защото умирах от глад

  # 94
  • Мнения: 13
  Аз още държа фронта ,но разлика в кг няма.Интересно ,че на картофи и пиле свалих 2 кг(сигурно вода) и от тогава няма мърдане.Днес първи рибен
  [/quote] мисля да добавя и зелен чай не знам дали ще помогне но нали е за "отслабване,,

  # 95
  • Мнения: 845
  Аз още държа фронта ,но разлика в кг няма.Интересно ,че на картофи и пиле свалих 2 кг(сигурно вода) и от тогава няма мърдане.Днес първи рибен
  мисля да добавя и зелен чай не знам дали ще помогне но нали е за "отслабване,,
  [/quote]
  Добре ме подсети. Имам една кутия, но ще сложа малко захар, че иначе е отвратителен. Или мед 🙄

  # 96
  • Мнения: 845
  Дали оказва влияние това,че не пия вода. На ден ако изпия половинка добре ще е

  # 97
  • Мнения: 6 373
  Захар и мед не може.

  Тери, как така не пиеш вода? А какво пиеш?

  # 98
  • Мнения: 845
  Ми нищо не пия. По 1-2 кафета и това е.винаги съм била така

  # 99
  • Мнения: 6 373
  Ако не пиеш поне по  2 литра вода, особено в протеиновите дни, ще имаш световъртежи, може и да припаднеш дори. Защо си причиняваш такова нещо?

  # 100
  • Мнения: 2 311
  И без протеинови дни липсата на достатъчно вода води до главоболие. Навремето са предписвали следната рецепта при главоболие: 1 чаша студена вода и три обиколки на масата по 5 пъти на ден. Т.е. хидратация и движение Simple Smile

  # 101
  • Мнения: 845
  Ако не пиеш поне по  2 литра вода, особено в протеиновите дни, ще имаш световъртежи, може и да припаднеш дори. Защо си причиняваш такова нещо?
  Не го правя нарочно. Просто не ми се пие.

  # 102
  • Мнения: 143
  Здравейте момичета, бях писала в темата януари и февруари, когато карах диетата на ВЧ и имах добри резултати, но за съжаление се поддадох на безумно ядене в последните 2 месеца на всякакви мазни и сладки храни та от днес започам диетата наново.  Дано нямам прегрешения, че първите няколко дни са  ми доста трудни.

  # 103
  • Мнения: 8 866
  Аз искам да се похваля (ама без снимки, че ще ме нахокат), че съм 3 кг преди мечтаните. Ако успея ще съм - 14кг. Диетата на ВЧ я завърших успешно и си дадох малко почивка. Сега обикновено моно.

  # 104
  • Мнения: 4 512
  няма, няма, пускай да гледаме Laughing
  браво, Белла Дона Flowers Hibiscus

  # 105
  • Мнения: 8 866
  няма, няма, пускай да гледаме Laughing
  браво, Белла Дона Flowers Hibiscus
  Показвам две с разлика една година, правени на един и същи ден, в една и съща държава и една сега от Великден.


  # 106
  • Мнения: 4 512
  омг Dizzy Face  Flushed
  Белла, ти си герой, браво, браво, момиче
  сега започваш да пишеш колко време беше на моно Laughing

  поздравления, смаяна съм, браво на теб
  (припадащото човече от старата версия)

  # 107
  • Мнения: 8 866
  Благодаря ти, Херци! Да ти кажа при мен монохраненето стана малко като начин на живот. Иначе на ВЧ само две врътки. Сега мисля още две за последните 3 кг, последен напън дет се вика.

  # 108
  • Мнения: 845
  Браво!Човек когато е упорит всичко се получава.

  # 109
  • Мнения: 367
  Здравейте, според вас ако спазвам ВЧ х 1 ден ще има ли резултат? Също така рибата с какво е удачно да я заменя.
  Имам доста за сваляне, чета из темите, но май моното ще ми е по-лесно за спазване.

  # 110
  • Мнения: 8 866
  Диетата на ВЧ е стриктна. Ако искате резултати нищо не се заменя. Ако искате просто да отчетете някакви минуси я заменете с каквото искате.

  # 111
  • Мнения: 143
  Аз и двете врътки, които съм правила втория ден риба го замених с яйца (имах добри резултати според мен, но не знам какви щяха да са, ако спазвах стриктно диетата). Този път мисля да не променям нищо и да си я карам както си е, което е най - удачния вариант.

  Белла Дона страхотни резултати!

  # 112
  • Мнения: 845
  Здравейте и от мен. Последен ден от 1ва 12ка - 4 кг. Единственото съм прегрешила, че слагам на върха на кафе на лъжичка захар в кафето и на Гергьовден съм изяла половн агнешка пържола. Доволна съм от резултата. Точно където исках да свалям в крака и паласки се получи, нооооооо какво по дяволите да правя с тия бричове.... Имам фитнес (импровизиран) но добър в мазето, имам и вибромасажор... Е отърване от тая гад няма.. Замислям се за една липусукция или мезотерапия за разграждане на мазнини. Има ли някой с подобен проблем? Дайте съвет моля.

  # 113
  • Мнения: 143
  Същия проблем имам с бричовете, освен диетата винаги правя и упражнения, но голям резултат досега съм нямала. Свалям килограми, а бричовете не изчезват.. и аз съм се насочила към мезотерапия, но още не мога да се реша напълно.

  # 114
  • Мнения: 6 373
  Ако не ви се спортува редовно, липосукцията е единственото решение.
  Иначе ежедневен Пилатес би помогнал, в комбинация с кардиото на Шон Т от програмата Т25. То е кратичко, 25мин само.

  # 115
  • Мнения: 845
  Спортувам ,но не виждам резултат в бричовете .Определено ще заложа на операция или мезо.

  # 116
  • Мнения: 806
  Здравейте, момичета.
  От утре пак съм на режима. Два месеца ям като луда, покрай ситуацията с корона вируса, кит съм станала.
  Записвам се. Утре, ден N 1, режим на Ваня Червенкова, картофи.

  # 117
  • Мнения: 143
  Как сте момичета? Аз днес съм втори ден на зеленчуци, но изобщо не се чувствах добре сутринта..имах ужасно гадене, главоболие и чувствах стомаха си празен.. прегреших с една вафла (мисля, че кръвното ми беше ниско) . За първите 5 дни имам свалени само - 2,300кг, но продължавам напред.

  # 118
  • Мнения: 1 253
  Белла Дона, поздравление за резултатите, много са мотивиращи! Изглеждаш прекрасно!

  # 119
  • Мнения: 81
  Записвам се и аз! Започвам я от утре ВЧ, че лятото дойде, а аз имам да свалям 6-7 кг. Преди 2 години бях отслабнала с 3-4кг. Всеки път я започвам и всеки път се провалям за последните няколко месеца.  Вече няма некъде и ще я спазвам, че зимния гъзец не може да се намърда в летните дрехи.

  # 120
  • Мнения: 101
  Някой правил ли е ВЧ по 1 ден ? 🤔

  # 121
  • Мнения: 143
  Тук във форума и във фейсбук групата за диетата на ВЧ съм чела, че някой я правят по 1 ден и  отново свалят кг. Като съвет мога да кажа, че вторият ден почти нямаш апетит понеже ти втръсва от еднообразното меню и деня минава лесно.

  # 122
  • Стара Загора
  • Мнения: 776
  Здравейте, имам едни около 2-2,5 кг за сваляне и започнах диетата. Най-много свалих първите два дена по 400 гр, което най-вероятно е и вода. След първият ден на зеленчуците имам дори плюс 200 гр, което ми е малко странно. Та ще видим до края какво ще излезе.Свалени до момента 900 гр.Тръгвам от 58.2 кг, а целта ми е около 55.5-56 кг.

  # 123
  • Мнения: 143
  Май няма много хора в темата, но аз да се отчета - за 24 дни съм смъкнала 6.200кг и съм много доволна понеже във втората 12-ка първите 4 дни имах застой и се чудих дали да се откажа. Направих вчера един ден почивка и днес съм отново на картофи. Мисля да направя само още една 12-ка, но ще видим (имам за сваляне около 4 кг) . Прегрешенията са ми една вафла, 3 бонбона Lindt и почти всеки ден по 2 кафете 3в1. Успех на всички диетуващи!

  # 124
  • Мнения: 40
  Здравейте момичета,първите 24 дни бях -10 кг но нямах видима разлика,а сега съм на вторите 24 дни днес съм 18 ден и досега съм свалила само 2 кг но видима разлика има.Незнам да сменя ли режима и ако го сменям прави ли се някакво захранване?

  # 125
  • Пловдив
  • Мнения: 508
  Минавам да се отчета, че само четях и се подготвях да започна някаква диета. Е, спрях се на тази на ВЧ след като се качих на кантара и той удари 69.500 кг. Карантината не ми се е отразила добре. И започнах... За първите 12 дни съм -4,300кг. Остават ми още 2 дни на кисело мляко от вторите 12 дни и ще се претегля. Умишлено не се тегля често, за да не се демотивирам.

  # 126
  • Мнения: 3 304
  Страхотен резултат!
  Ще се включа и аз.

  # 127
  • Мнения: 8 866
  Препоръчвам да се теглите веднъж седмично. И никога преди цикъл. Simple Smile

  # 128
  • Пловдив
  • Мнения: 508
  Препоръчвам да се теглите веднъж седмично. И никога преди цикъл. Simple Smile

  Признавам си, че доста време се чудих каква диета да започна, но ти много ме мотивира с твоите снимки и описание на резултатите ти.

  Признавам, че се изкуших да се тегля всяка седмица, защото аз бързо се демотивирам, а когато видях -4,300 ... Лелеее, можех да карам и само на вода. За това и сега тегленето ще е след втората врътка.

  Сега ти на АУ ли продължи. Аз се чудя на какво да продължа. Мислих си мляко с трици на обяд и вечер малко месо или риба с маруля. Искам да сваля до 59-60 и тази цел става все по реална Gift Heart  Дано я постигна

  # 129
  • Мнения: 8 866
  Аз минах на АУ, защото искам да ги задържа, а съм страшен чревоугодник. Диетата на ВЧ си иска воля и то желязна. На втората врътка може и по-малко да свалиш, не се демотивирай 👍👍👋

  # 130
  • Пловдив
  • Мнения: 508
  След втората врътка съм 63.100кг. Това значи, че за първата врътка съм свалила 4,300кг, а за втората 2,100кг. Не е много, но за 24 дни толкова. Сега продължавам с НВХ, салатки с месо или риба. Имам още 4кг.

  # 131
  • Мнения: 8 866
  Тази на АУ или обикновената?

  # 132
  • Мнения: 806
  След втората врътка съм 63.100кг. Това значи, че за първата врътка съм свалила 4,300кг, а за втората 2,100кг. Не е много, но за 24 дни толкова. Сега продължавам с НВХ, салатки с месо или риба. Имам още 4кг.
  Свалила сте над шест килограма за 24 дни, това е чудесен резултат! Браво!

  # 133
  • Мнения: 4 512
  и от мен браво 🎈
  имам една кора домашни яйца за изяждане, после съм с вас

  # 134
  • Мнения: 2
  Здравейте, от много време ви чета и следя, най-накрая се престраших да се регистрирам и да започна ВЧ (пробвала съм много други, но все не издържам до края или се демотивирам). Изпекох си картофи като за два дни, запасила съм се и с пилешко и риба. Започвам от 63кг, силно се надявам след първите 12 дни да стигна 58 (на първо време гоня тези килограми, по-натам и 55), въпреки че и 59-60 на първо време също ще ме мотивират да продължа. Надявам се, че като се отчитам тук периодично и виждам и другите резултати ще спазвам стриктно режима Grinning

  # 135
  • Мнения: 8 866
  Добре дошла! Първата врътка винаги се сваля най-много. По-скоро не се демотивирай ако на втората нещата стават по-бавно.

  # 136
  • Мнения: 2
  Благодаря! Надявам се наистина първата 12ка да има ударен ефект. Първия ден картофи мина успешно, мисля да се премеря чак в края на седмицата, за по-голям ефект върху психиката ми Grinning
  Да попитам - пека си картофите с олио, дали е проблем?

  # 137
  • Мнения: 6 373
  Без мазнина, за бога!
  И някой ще влезе сега да каже, че можело....
  Варени картофи без мазнина изхвърлят по 2.5кг задържана вода.
  Ваш избор.

  # 138
  • Мнения: 8 866
  Благодаря! Надявам се наистина първата 12ка да има ударен ефект. Първия ден картофи мина успешно, мисля да се премеря чак в края на седмицата, за по-голям ефект върху психиката ми Grinning
  Да попитам - пека си картофите с олио, дали е проблем?

  Никаква мазнина. В зеленчуковите дни евентуално малко зехтин на салатата.

  # 139
  • Мнения: 806
  Добър вечер от мене. Има ли диетуващи? Първи плодов ден, тази сутрин 63.3 кг, при старт 67, много съм доволна!

  # 140
  • Мнения: 4 512
  добро утро Simple Smile
  идвам и аз, моно не съм правила отдавна
  ден 1 - картофи
  62.5 кг

  Скрит текст:

  # 141
  • Мнения: 3 304
  О,Херзенче,чудно изглеждаш.
  Направо си изкушаваща да се присъединя.Чудих се м/у моно и японска,но защо не и двете.
  Ти на Ваня ли правиш или 10-дневното?
  Успех!

  # 142
  • Мнения: 4 512
  ВЧ, че е по-лесно
  хич добре не изглеждам след карантината, поне 59 трябва да стана
  айде меткай се, да не диетствам сама Hug

  и аз се чудих на чудото, но се храня подобно и не отслабва.... и избрах моното

  оцет ядете ли с картофите?

  # 143
  • Мнения: 3 304
  От утре с теб съм!
  Ти варени ли ги ядеш само?Подправки може ли?