"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 48

• 37 631
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Теди, аз не бих препоръчала кръвен тест. Излишно е при положение, че уринните са отрицателни. А по време на епидемия, е опасно да се ходи по лаборатории без нужда.

Просто изчакай и ако не дойде до 10-15 дни закъснение, отиди на лекар.

# 511
Теди, аз не бих препоръчала кръвен тест. Излишно е при положение, че уринните са отрицателни. А по време на епидемия, е опасно да се ходи по лаборатории без нужда.

Просто изчакай и ако не дойде до 10-15 дни закъснение, отиди на лекар.
Добре, благодаря, просто наистина съм много объркана от всички мнения на лекари и ми е притеснено. Още в началото на месеца почти ме обедиха, че нямало как да има овулация и няма да ми се получат нещата... Ще изчакам наистина и каквото стане.

# 512
Ако лекар ти е казал, че този месец нямаш овулация, затова ти закъснява.
Ановулаторните цикли са по-дълги.

# 513
Zdraveite iskam da popitam neshto na 24 i 26. 03 bqh v ovulaciq i s moq muj reshihme da si napravim bebche na 12.04 trqbva da mi doide po kalendar dnes e 8 den sled kato pravihme opit i e 4 dena predi cikala no testa e otricatelen.... Bolqt me gurdite nastruhvat mi zurnata hodq do toaletnata chesto tova ne mi se e sluchvalo predi cikal nikoga do sega i me boli ot vreme na vreme nisko korema blagodarq vi

# 514
Zdraveite iskam da popitam neshto na 24 i 26. 03 bqh v ovulaciq i s moq muj reshihme da si napravim bebche na 12.04 trqbva da mi doide po kalendar dnes e 8 den sled kato pravihme opit i e 4 dena predi cikala no testa e otricatelen.... Bolqt me gurdite nastruhvat mi zurnata hodq do toaletnata chesto tova ne mi se e sluchvalo predi cikal nikoga do sega i me boli ot vreme na vreme nisko korema blagodarq vi

И аз съм така 5 ден вече ми закъснява и днеска си направих тест. Беше след обед но толкова бях нетърпелива но имам и за утре сутрин още един. Изчакай още няколко дена за още един тест. Мене овулацията ми беше на 20.03 уж защото вече почвам да се съмнявам във всичко. Особенно със тези календари на телефона... Надявам се да се е получило при всеки който го иска защото наистина има хора които чакат с нетърпение да имат дете. А има такива които не могат да себе си да се грижат а забременяват с поглед... божа работа е всичко ако този месец не е нашия.. живи и здрави да сме ние от 8 месеца правим и правим разбира се го правим за удоволствие но на края на месеца преди да ти дойде и почвам да мислиш само за това и се побъркваш. При един ден закъснение и айде до аптекта и като видя една черта и ми става лошо. Но това е живота не може само радости, трудно се става мама. Но когато стане ще е най-прекрасния момент за нас. Така че горе главата и да не го мислим.

# 515
  • София

Пиши на кирилица!!!

Няма как да имаш овулация 2 дни, че и през ден! Не може да имаш отрицателен тест и да имаш симптоми на бременност.

# 516
MillaLeonesse, да, има разни бисери в темата, но тези които пишем редовно се стараем да ги изясняваме тези неща.

Но идеята на темата е конкретно задаване на въпроси с цел получаване на конкретни отговори. Обяснения надълго и нашироко относно изследвания за репродуктивни проблеми са излишни, защото повечето питащи тук опитват едва от има няма няколко месеца и при тях изобщо не може да се говори за проблем. Тук само може да стреснеш някой, като започнеш да му обясняваш какви изследвания трябва да прави. Има теми за проблемно забременяване и споделяне, където са по-необходими такива обяснения.
Съгласна съм, абсолютно.

# 517

Здравейте. Това е клиър тест направен преди час. На 5-6 ти трябваше да ми дойде, от тогава съм със страшен ПМС ислед като снощи ми зацапа реших че е дошло. Сутринта само бледо по т.хартия на превръзка та нищо, днес цял ден нищо, леко зацапване на т.х. само пак. Мнения?

# 518
  • Пловдив
Положителен е.

# 519
А пък и все още има леко бледо розово зацапване, когато ходя до тоалетната. За това не знам как да го приемам.

# 520
Да в сайтовете им ги има, но в нито един ремедиум и фармар нямаше, а нямах време да поръчвам от интернет и да чакам доставка, затова пуснах направо кръвен 🤗

Ще чакаме да споделиш резултата😊

Положителеееееен 🥳🥳🥳🥳🥳 след 7 дни закъснение и отрицателни уринарни тестове кръвния показа истината на 8 ден 😋 (явно съм уцелила месец с късна овулация, защото по принцип цикълът ми е редовен 29-30 дни всеки месец без пропуск...) А чакахме уж нарочно да ми мине овулацията за да не забременявам точно този месец заради вируса (въпреки, че много ми се искаше след предишната неуспешна бременност) но... забременяла съм точно на 21вия  ден от цикъла (сигурна съм защото само тогава се уцелихме с мм вкъщи ☺). 
Не знам дали е възможно това да се е получило, защото точно около 12-13 ден на цикъла се разболях и пих АБ, което може да е забавило овулацията ми... 🤔
8 дни след закъснението ЧХГто ми беше 500... 🤷🏻♀
Първия  АГ преглед  ми беше на 13ти ден закъснение и се видя само плодно  сакче, казаха че отговаряло на около 4 седмица, 10 дни по-късно вече имаше ембрионче с пулс, което отговаря на 5 седмица и малко 🤗
Моля се този път всичко да е наред до край 💕 и се моля за всички вас които мечтаете за бебенце 💕   Божа работа е хора... вярвайте и се обичайте 🤗

# 521
Здравейте, момичета! Моя въпрос е малко по-странен, прочетох всичко, което намерих, но така и не си отговорих на въпросите..
Моята история на кратко, откриха ми септември ендометриоза, на 25 октомври ме оперираха. Бях на Золадекс 3 месеца. Първата менструация ми дойде на 16ти март, продължи до 21ви. След това няколко пъти правихме опити за бебче, като не успях да си проследя овулацията, тъй като според календара на 29ти беше тя, но на 28ми и 29ти бях болна с температура. Преди тези дати и след тях правихме опити. Трябва да ми дойде на 13ти, но... имам болки в яйчниците, като срязване. Кръста също ме наболява. Разбира се имам и други симптоми като гадене, умора и т.н, но за тях ми е ясно, че е дело на психиката ми и не се впрягам за тях. Интересно ми е, ако някоя от вас има ендометриоза, дали след евентуално забременяване е усещала болки в яйчниците. Тези четири дена , които остават имам чувство, че минават адски бавно, защото хем искам да е станало бебчето, хем ме е страх да не е нова киста... Ако някоя би могла да изкаже мнение, ще съм адски щастлива. Благодаря предварително и успех на всички!

# 522
А пък и все още има леко бледо розово зацапване, когато ходя до тоалетната. За това не знам как да го приемам.

Зацапването по време на бременност изисква консултация с лекар.

# 523
Ами в крайна сметка цикъл няма. Направих още един тест +
Зацапване няма, някакъв лек( като цервикален) секрет от време на време, който ме стряска да скачам до тоалетна да проверявам дали не е кръв. Надявам се всичко да е ок този път, другата седмица съм при АГ да видим. 🙂

# 524
  • София
Здравейте, момичета! Моя въпрос е малко по-странен, прочетох всичко, което намерих, но така и не си отговорих на въпросите..
Моята история на кратко, откриха ми септември ендометриоза, на 25 октомври ме оперираха. Бях на Золадекс 3 месеца. Първата менструация ми дойде на 16ти март, продължи до 21ви. След това няколко пъти правихме опити за бебче, като не успях да си проследя овулацията, тъй като според календара на 29ти беше тя, но на 28ми и 29ти бях болна с температура. Преди тези дати и след тях правихме опити. Трябва да ми дойде на 13ти, но... имам болки в яйчниците, като срязване. Кръста също ме наболява. Разбира се имам и други симптоми като гадене, умора и т.н, но за тях ми е ясно, че е дело на психиката ми и не се впрягам за тях. Интересно ми е, ако някоя от вас има ендометриоза, дали след евентуално забременяване е усещала болки в яйчниците. Тези четири дена , които остават имам чувство, че минават адски бавно, защото хем искам да е станало бебчето, хем ме е страх да не е нова киста... Ако някоя би могла да изкаже мнение, ще съм адски щастлива. Благодаря предварително и успех на всички!
Такива болки няма при бременност.

Общи условия

Активация на акаунт