Доста се позагубихме и нека първо да честитя на всички празнуващи мами и бебоци с най-добри пожелания
.А на тези, които са болни- бързо оздравяване!
При нас всичко е нормално. Аз вече и забравих последно какво съм писала, но не ще се ровя да търся сега, така че ще ме извините ако се повторя. По-важното е, че страшно ми липсвахте, но почти не се свъртяхме из къщи и не ми остана време да драсна някой ред. Затова пък сега ще се отчета и със снимки. Качила съм в албумчето снимки от обиколките ни в Шипково, Русе, столчето ни за хранене, шезлонга, лодката, морето. Ами да, ние все пак успяхме да прескочим до Приморско. Голям кеф. Антония се държа повече от превъзходно. Само дето не иска да лежи на пясъка, а си стои поизправена в количката. Но не ни е занимавала с нищо - спи, играй, усмихва се на всички минаващи. Мислех си, че може да я разболея, щото се къпа детето в морето. Но и това ни се размина - ни кихане, ни сополки. С нетърпение чакам вече да отидем за по-дълго.
Килограмите ... Ох ... Работата е зле. Един глад ме гони, диетата ми не върви, извадила съм
, ама още не съм почнала. Ама се престраших да обуя банския, че пък и да се изтепосам и вие да ме гледате Антония си яде мръвките с апетит. Вече давам и жълтък. А бе, мами - малката защо яде още по 6-7 пъти? Суче малко, а на често
.Ето за улеснение път към албумчето ни.

Леле колко много сте писали сега сядам да чета докато малчо спи. 
Ние също навърших ме 6 месеца моля почерпете се малко късно ама нали ни нямаше.

а пък разстройството ни мъчи цели 2 седмици,но вече се оправи.
А на родовата среща беше атракцията всеки му се радва и целува,а той ще хвръкне от радост.
По късно ще ви пратя снимки.Вече пълзи ама назад и като го изправя почва да скача. 

2 дни се опитвах да се убедя, че всичко е ОК, нооооо не, направо отврат! Ревах, ревах, счупих на Сузи една играчка, защото я ритнах в големия си бяс, та днес вече съм на себе си. Добре е, че кърмата не ми намаля, че вече щях да се видя в чудо. Сега ходя с вързана коса, че да не се дразня и така...
И Мони вчера стана на 6 месеца

Честито на всички!!! И ние ще се наредим на опашката след някой друг ден.

Накупих си няколко - с пиле, телешко, черен дроб.Голямо е разнообразието, дано само да не им се мръщи, макар че досега няма храна която да не е приел с охота.То си личи и по килограмите.В тази връзка от вчера е на 4-кратно хранене - 8.00, 12.00, 16.00, и 20.00