Дени, дано да е от зъбче температурата, нищо че не не вижда да се белее зъбче
Руми, нека бързо да минават тези гадни настинки и детенцето да е добре

Маги никога не е вдигала температура при никнене на зъбче. Но всяко дете е различно. Стефко и той няма зъбки все още. Отгоре обаче се белеят, но кога ще излязат - не зная
От 2 месеца е някакъв кошмар вечер - буди се по няколко пъти
Но от 1-2 седмици е още по-зле. Заспива към 22ч и след 15-30мин се събужда и така до сутринта през половин - един час
Обяснявам си това с никненето на зъбките. Питам се, защо и двете ми деца не спят. С каката, както съм писала, не съм спала изобщо 2г и 3м. Непрекъснато плачеше. Стефко не плаче, но се събужда доста често. Колко пъти съм си казвала: "Блазе им на тези, на които децата им спат по цяла вечер". Исках поне второто да спи, но такъв ми бил късмета 
Нашият режим на хранене е следния - около 2.30ч - кърма /не че дотогава спи, дондуркам го докато стане време зя ядене/, 8ч -кърма, 11-11.30ч - кърма, 14.30ч - половин бурканче зеленчуково пюре Хип + кърма, 17.30-18ч - около 100мл каша или половин бурканче плодово пюре + кърма, 21-21.30ч - кърма. Не съм решила кога да му заместя цяло хранене. Може би като видя, че вече е готов и иска да си хапва повече

А сега, честито на патерици на малката Кали за 1/2 годинката и на Beb4о за рожденния ден
4tak biahme na konsolt 7850gr Moni vdigna tem ot vakcunite
-naseto meniu
na Kali sled kato go
sega
sori za latinicata

. Бързо оздравяване на всички сополанковци
.
/ , да растат здрави и послушни!!!
Вече милото се дави от сополчета, /нали не знае какво да ги прави/ и повръща. Ох, дано да мине скоро. 
!
!
Вече сме на половин годинка
. Пожелавам на вички наборчета много здраве щастие и мама, тати и всички около тях много да ги слушат

: