Февруарска мамо, искам и пюре - голям съм вече само за млекце

• 14 517
  • 288
  •   1
Отговори

Flowers Four Leaf Clover Февруарски мънички човечета - те са нашите късметчета  Flowers Four Leaf Clover

Януари
 - Мaya - момченца близначета Филип и Давид - 2600 гр, 48 см и 2450гр, 46 см
 - Мишонка - момиченце Ния - 3600 гр, 50 см
 - Anell - момиченце Елена - 2900 гр, 49 см
 - didun4o - момченце Димитър - 3450 гр, 51 см
 - Screaming Mamaa - момиченце Лора - 3100 гр, 50 см
 - Vjara - момиченце Надин Ивон - 2750 гр, 49 см
 - fanita - момченце - 3200 гр, 50 см
 - vilis - момиченце Лора - 3850 гр, 53 см
 - doritt - момиченце Мирабел Йоана - 4620 гр, 55 см
 - Slyn4o - момиченце Ивана - 2800 гр, 50 см
 - Inik - момченце Крум - 3450 гр, 50 см
 - mameto04 - момиченце Александра - 2850 гр, 49 см
Февруари
 - nasya - момиченце Михаела - 3100 гр, 50 см
 - pepeto - момченце Александър - 3350 гр, 51 см
 - irinopolis - момиченце Рая - 4530 гр, 57 см
 - dimihinkova - момченце Станислав - 3820 гр, 50 см
 - desipe - момченце Мартин - 3950 гр, 52 см
 - Jujolinka - момченце Александър - 3850 гр, 52 см
 - chdiana - момиченце Елиза - 3070 гр, 47 см
 - Pile - момченце Калоян - 3920 гр
 - kid - момиченце Габриела
 - zwezdichko - момченце Павел
 - naddi - момченце Радослав - 3950 гр, 51 см
 - iana spasova - момиченце Габриела - 3250 гр, 50 см
 - Doninka - момиченце Виолета - 2900 гр
 - NataliKol - момиченце София - 3000 гр
 - Игси - момиченце Теодора - 3600 гр, 50 см
 - rosiza - момченце Димитър - 3300 гр, 51 см
 - harmony broken - момченце Александър - 3.080 гр, 50 см
 - elix - момиченце Калия - 3250 гр
 - diemma - момченце - 4400 гр, 54 см
 - calendula - момиченце София - 3350 гр, 49 см
 - didka-pitka - момченце Денис
 - Tina82 - момченце Валентин
 - {Тони} - момченце Виктор - 3650 гр, 51 см
 - bobche - момченце Михаил - 3450 гр, 50 см
 - Жожоба - момиченце Яна - 3500 гр, 50 см
 - Beb4o - момченце - 3900 гр, 51 см
 - Rumyana - момиченце Габриела - 3300 гр, 52 см
 - krasykm06 - момченце Момчил - 3400 гр, 51 см
 - Скъпата - момченце Мартин - 2850 гр, 50 см
 - Бистрони - момченце Васил - 3800 гр, 50 см
 - diksi - момченце Димитър - 3650 гр, 51 см
 - katty_n - момченце Мартин - 3840 гр, 53 см
 - desi7674 - момиченце Илина - 3350 гр, 50 см
- OLYMPIA - момченце Константинос - 3750 гр, 52 см
 - tinahris - момченце Георги
 - mirage - момченце Тома
 - tonita76 - момченце Стефан - 4150 гр, 53 см
 - apinkova - момченце Иван Асен
 - "Гали" - момиченце Антония - 3500 гр, 51 см
 - AsyaM - момченце Максим - 3200 гр, 48 см
 - bilqna - момченце Калоян - 3750 гр, 53 см
 - chere6ka - момченце Стефан - 3700 гр, 54 см
 - ribkata - момиченце Вероника - 3250 гр, 50 см
 - EmitoI - момченце Ангел - 3600 гр, 51 см
 - meria - момченце Филип
 - Ивка - момиченце Дара - 3500 гр, 51 см
 - dina1 - момиченце Зорница - 2450 гр, 49 см
 - Maichka - момиченце Веселина - 3800 гр, 53 см
 - GeryD - момченце Тодор
 - mama nina - момченце Лъчезар - 3600 гр, 52 см
 - baby_world - момченце Мартин - 3700 гр, 52 см
 - mimi.m - момченце Кристиян - 3050 гр, 49 см
 - Nin_ka - момченце Борис - 3350 gr, 49 sm
Март
 - zaiche dafi - момиченце Елена Карина - 2700 гр, 46 см

Нашето фотоалбумче
 smile3509
потребителското име: mami
парола: bebe

[cente] baloniНАШИТЕ РОЖДЕННИЦИ baloni[/center]
cheers

Януари    ura
8 - Ивка
18 - Rumyana
21 - {Тони}

Февруари  Tada
6 - mirage
7 - "Гали"
13 - Nin_ka
20 - ribkata

Март   cook
13 - mimi.m
29 - EmitoI

Април   Gift
3 - OLYMPIA

Май  newsm67
4 - nathalie
4 - jujolinka
7 - apinkova
9 - elix
11 - zaiche dafi
14 - didka-pitka
15 - Бистрони
16 - desi7674
21 - tonita76

Юни    Party Time
14 - Pile
29 - GeryD                                         

Юли   costumed034
1 - ScreamingMamaa                           
16 - nasya

Август   party023
7 - Maichka
9 - Beb4o
22 - anell
24 - diksi
28 - NataliKol
29 - doritt

Септември newsm18
18 - harmony broken
21 - didun4o
25 - chdiana

Октомври  dazzler1
1 - Жожоба
1 - Мишонка
1 - zwezdichko

Ноември dazzler1
15 - VIVKA
20 - mama nina

Декември  Tada
10 - inik
17 - Игси
19 - Doninka

П.С За допълнения - пращайте ми на лични

Предишни теми:
В парковете състезаваме се всички, февруарски мами с бебета в колички
Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте
Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее
Февруарчета добрички гукат като малки птички
Май дойде, заедно с пчелички и тревички растат февруарските душички
Пролетни цветя, великденски яйца - за пръв път ще ги зърнат февруарските деца
Ето пролетта дойде, расте неусетно февруарското дете
Ето пролетта дойде, расте неусетно февруарското дете
Първи усмивки, гукане сладко-февруарското бебче е радост за мама и татко
Февруари си замина, вече сме двамина
Февруарчета си гушкаме, цункаме и люшкаме
Нямам аз търпение да гушна бебче-февруарче непослушно
Щом настъпи февруари, часът на трепетната среща с бебчо ще удари
Февруари носи любовта, с него идват нашите деца
Нетърпението е голямо вече - скоро ще си цункам малкото човече
Нека надеждата и вярата ни съпътстват в очакване на февруарските ни бебчета 
Февруари не е толкова далече - смее се в корема малкото човече
Жадуваните февруарски бебчета ще топлят още малко нашите коремчета 
Февруари наближава вече, идва с мойто сладко бебче
Три месеца очакване само и аз ще се появя на бял свят, мамо - Февруари'2006
Малък Сечко Февруари със сладки бебчета ще ни завари
И нека този февруари да ни посипе вместо със сняг - с бебешки игри и смях
Ех, кога ще дойде февруари - питат мамчета красиви, скрили бебчета игриви
Бебета през февруари 2006

Автори на заглавията: sweet_gold, мишонка, Игси, anell, jujolinka, OLYMPIA, с добавка от
Doninka, ribkata, diemma, Beb4o, ScreamingMamaa
"Февруари чука на вратата, ето бебо се задава"(Tonita76)
Предложения за следващите темички:
Ний сме февруарски мами,гушкаме си кавалерчета и дами
Със сладки усмивки и мили очички февруарският бебчо ни радва нас всички
На четири месеца вече почти съм голямо човече
Юнско слънце вън пече, февруарче весело расте

Praynig Flowers Rose               Flowers Rose                   Flowers Rose                Flowers Rose                   Flowers Rose Praynig

Последна редакция: нд, 27 авг 2006, 16:01 от didun4o

# 1
Сега тепърва ще оправя новата темичка - копирах старата, за да мога бързичко да пусна нова. Нямам представа защо са заключили старата - на мен напоследък не ми остава много време и бях поизоставила форумчето, но сега ще се реванширам. Съжалявам, че малко се забавих с пускането на новата темичка, ама чак сега видях, че са я затворили Confused Айде, отивам да работя по оформлението Hug

# 2
Дидунче, страхотна темичка   ura И аз изпаднах в недоумение като видях заключената февр. темичка  newsm78 Нещо са се объркали...
Ние с децата сме все навън, а следобед слънцето е в нашия прозорец и е направо нечовешко горещо. Излизаме пред блока, там тогава е сянка и спасяваме положението в компанията на входните клюкарки  Mr. Green
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 3
Много странно наистина Rolling Eyes Само на 11 стр. и вече е заключена, но както и да е Wink
Хайде и аз да се отчета с още едно бебче, което казва "мама". От 1мес. насам като почне да плаче и излиза нещо от устата му като "ммамаа"
elix, не съм аз най-големия пътешественик Wink Така като чета май Гали ме бие по точки smile3521 Ходила съм 2 пъти на село, но при мама. Това не се брои Naughty  и няколко пъти на пикник.
dina, честит нов дом. Нека цари хармония и разбирателство в него Wink

# 4
Здравейте!
Най-после имам нет и тук!
Ние се преместихе в Кокаляне и ни е супер. В къща с двор сме, а храма ни е точно "под носа". На Тея и Емо им е голям кеф - беба спи в количката на двора часове наред, а Емо от игри с приятели навън вечер клйума(не мога да намеря буквата) на масата...
Е, вече и нет си имаме.
Отпразнувахме на Емо рождения ден - голям купон стана -лудница и половина : 7 деца накуп и за капак бебе (наш'то).
Тея папка вече пйурета - всички й се услаждат - плодови, зеленчукови - няма значение, всичко яде с апетит.
Засега толкова от нас, че малката се събуди.
  bouquet

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 12:53 от Игси

# 5
здравейте,
вече 3ти ден давам беба на детска ясла и през деня се мотая като муха без глава и само чакам да мине времето да отида да си я взема. От следващата седмица вече започвам работа и да ви кажа много ми е неприятно, напрегнато че си оставям детето на непознати  Cryи някакви лели дето са с забрадки...  #2gunfire
Еlix, много искам и аз да съм сигурна така както и ти писа, просто да напусна работа и да си гледам детето защото само веднъж ще е толкова малка. Но не смея. После се питам дали ще си намеря свястна работа пак, с какво заплащане, гаранции никои не дава.
И реших просто да опитам и ще видя и ще докладвам пак как е следващата седмица с моята работа и с Елиза и детската ясла. И ако не е добре, надявам се да ми дадете кураж за по нататък.   Praynig Hug

# 6
  Здравейте и от нас  bouquet

Доколкото разбрах има някакъв проблем с форума, трият стари теми и нещо от сорта, та затова липсва от време на време и явно по-погрешка са заключили и нашата.

chdiana, успех мила, дано по-безболезнено да го минете преходния период и да свиквате бързо.  bouquet

Здрасти Игси, липсваше ни, надявам се вече по-честичко де се включваш. Аз онзи ден като пратих каката на село, тя пътуваше с на мъжа ми братовчедите и непрекъснато си мислих за едни твои думи (детенце си има ангелче хранителче) и това ми помогна да съм по-спокойна докато те пътуват. Hug

elix, аз още тогава питах за рокличката за кръщенката, дали нямат такъв магазин и в София, обаче продавачката незнаеше Sad

А Мони казва "кака" Joy

Аз от няколко дни се опитвам да му давам картоф, обаче на него не му харесва особено и днес вече стискаше и устата, та неможах хич да му дам. Иначе съм му давала малко пъпеш смачкан на пюре и много му хареса Laughing Сега ще видя да му взема някаква каша и ще гледам да е сладичка, че явно като е без вкус не го харесва.

Хайде лека вечер на всички  bouquet

# 7
Chdiana, трудно е само в началото при раздялата с детенце! А и работата ще те разсейва от мисълта за бебчето поне малко, не е като да си стоиш вкъщи и само за това да мислиш   bouquet  На каквато и възраст да е, първата раздяла е винаги много трудна, най-вече за мама  Crazy  
Дина, дано новият дом се изпълва с хубави емоции и детски смях! Това е и моята неосъществима мечта, затова най-искрено се радвам заедно с теб и продължавам да се надявам, че и на мен ще ми се случи някой ден  newsm03
Игси, радвам се, че отново се включваш! Вчера си мислех за теб и децата, много целувки от нас за вас!   love001 Желая ви много щастие и семеен уют, здраве и веселие. Като гледам вече сте започнали с купоните  Mr. Green  Hug , продължавайте в същия дух!   bouquet
Хубава нощ, маменца и бебенца!

# 8
Тюх, изгорих лука за манджата. Ама така е, като си мисля, че мога да готвя и да чета форуми. Уж си викам – само набързо ще хвърля едно око, а пък то какво стана...

Привет Игси, наистина се чувстваше отсъствието ти!!! Добре дошла!!!  Hug Друго си е да си в къща с дворче... Дори бебка го чувства. 

Ние сме си още на „мако”. Ще се захранваме след 6-тия месец. То почти не остана вече.

Решила съм да направим снимки /професионални/ за 6-тия месец на Габи и днес записах час. Изненадващо, нашия татко се съгласи да си направим семейна снимка. Иначе той въобще не обича да се снима, но любовта към щерката какво ли не прави. Laughing

Желая ви лек и спорен ден, момичета!!!!!

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 09:40 от Rumyana

# 9
Здравейте, мами!
Не съм писала от сто години и сега се включвам за малко, защото вече ме е срам. За съжаление не ще мога да изчета старите теми, но се надявам, че всичко при вас е било наред. Ние имахме малко здравословни проблеми и то заради некадърни лекари, но имам надежда, че всичко ще се оправи.
Иначе Веси се очертава "дългучка" както казва баща й. Казва ненене, мамамам, бабабаба, гага, дадада и всякакви други комбинации от тези буквички. Радвам се, че е едно спокойно дете (не без характер естествено)- толкова пъти вече му вземаха кръв от веничката, а то не плачка въобще, милото.
За сега това от нас. Дано успявам да се включвам по-често! Целувки на всички и приятен ден!

# 10
Здравеееейте, мамчета! Hug
 Ние бяхме селинджъри за 3 седмици. То уж за една, докато хази лепне плочки в банята, ама от една станаха 3. И в крайна сметка пак ремонта е до никъде. Спрели водата, лепнали плочките на пода, превърнали апартамента в строителна площадка и го зарязали. И така 2 седмици. Аз и звъня и я карам или да направи нещо с ремонта, или да пускат водата и да се свършва. В крайна сметка и мъжо е човек, и той има нужда да се изкъпе. Пък и почна много ергенски да го раздава сам в Софето Wink. Та пратих един майстор да ми пусне водата и замръзихме ремонта за по-нататък.
  Моят синчец беше така добър да поспи 3 часа /с едно прекъсване за манджане/ и успях да прочета цялата стара тема и последните страници от предната, които съм изпуснала.
 Еееее, събуди се, хайде, до по-късно, че трябва да го нося на ръце Wink

# 11
  • София
Здравейте момичета  Hug
Преждевременно ни заключиха темичката,много чудно  Thinking
Здравей Игси и честит ви дом   bouquet Това за количката на двора все едно аз съм го писала,същото е и при нас  Joy Седим си под лозницата и все едно сме в парка.
Маичка привет и на теб  Hug Много неприятно е това което казваш.Дано вече всичко да е отминало и да няма проблеми малката  Praynig
Краси,мерси ,че си питала.Аз погледнах в един-два магазина имаше много хубави роклички,но май ще са й големи  hahaha Ще видя какво ще правя.
chdiana,дано по-безболезнено да премине този период.За съжаление в чужбина такива са изискванията.
Чао засега
Яяя докато пиша и Мими се появи-привет и на теб   Hug

# 12
Някой ще ходили на поход утре пред НДК? Ако има желаещи нека се обадят, защото аз мисля да ходя и може да се видим.

# 13
Здравейте, мамита! Мнооого жега, не се живее...Искам пак на моренцетоооооооо!!!Това е моя племенник с моя син. Много ми е сладко да гушкам две бебунчета...Може и по-рано да се замисля за трето...

# 14
  • Габрово
     Здравейте, мами!
Ето ни и нас. Днес сме на линия.
Игси, радостно е, че пак си сред нас!
Миналия ден ходихме до Полски Тръмбеш. Вечерта решихме да минем през Търново, че Антония да погледа малко нощни лампички. Сварихме "Звук и светлина". Беше и интересно, но като че ли фаровете на колите са и по-интересни. Вече не иска да стои легнала - мъчи се да се надига, пищи, реве, в чудо сме се видели с баща и. Днес отидохме да и вземем шезлинг, дано да позакрепи малко положението. Слагам я седнала на дивана, но постоянно ърябва да има човек при нея. Пък и нали доки каза да поизчакаме още. Вие слагате ли ги вече седнали децата? Много се притеснявам, но не издържам вече с този преходен период.
Вчера взехме племенниците и отидохме из Троянския балкан - поразходихме се из Шипково. Беше много весело, ама много горещо бе. И решихме за днес да вървим към Приморско. Ама не. После ще продължа, че личната ми фризьорка идва да ме подстриже и да се наприказваме.

Общи условия

Активация на акаунт