Февруарска мамо, искам и пюре - голям съм вече само за млекце

• 14 514
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
Tina82,ние купихме гърне на "Чико",но не е музикално.Започнах да го слагам преди една седмица и вече всеки ден пика и ака на гърнето.Е ,слагам го когато стане от сън и преди лягане.През другото време си върши работата в памперса,но мисля,че за сега и на това мога да се радвам.Много се кефя като се изпика или изака. Hug
За проходлката-аз го слагам от както навърши 6м.(това беше преди 7 дни),но по малко.Той още не сеща какво трябва да прави,но пак така отбиваме малко време,докато мама си свърши някоя работа.Забавно му е докато си натиска копчетата и проходилката му свири.Обаче ..омръзне ли му...тогава и той запява и то как ..с този мъжки глас,само да не си край него smile3514Абе,каквото и да правим-мънички са още дечицата да стоят по много на проходилката.

# 286
Didun4o,не се тревожи,ние също минаваме май в тази категория.8250кг. и 72 см.Е ама нали сме мъжкари,няма да се даваме я. smile3534Казвам че сме големи,защото за последния месец качи 800г. и 4см.Не изглеждаме изобщо дебелички,просто сме по-високи и явно... по-набити и мускулисти. jump
Абе,важното е децата са живи и здравички,а пък кой по-дебел ,кой по-слаб..няма значение newsm39
Хайде,чакаме новата темичка newsm10

# 287
Ами и аз се двуомих между това на чико и нашето,ама реших,че е добре да сигнализира когато детето си е свършило работата,а не да я преверявам постоянно-така и тя ще се ядосва да я вдигат постоянно от гърнето и пак да я слагат..поне така си мисля де..а гърненцето си няма марка,струваше 9,50,имаше го и същото,но без музика.Ама ми се струва,че като почнат да разбират,ще им е интересно да пишкат,за да чуят музиката Wink Иначе на Чико беше май 6,50 или нещо такова.Ааа,сега го намерих...ще се пръсна от яд... #Cussing out #Cussing out #Cussing out в електронния магазин е 7,80  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и явно е на бертони-ето го..нашето е лилавото.Ама не,всъщност като се сметне с доставката-пак толкова излиза.Ами...дано ти хареса..ама май за цената на чикото съм се объркала,защото в сайта е по-скъпо..но знам,че беше все пак по-евтино от това на бертони...абе разгледай ги  Peace много дълго стана това с гърнетата,дано другите не се сърдят за дългото обяснение Wink а за проходилката-слагам си я вече и й харесва,ама не се движи много още...

# 288
Дидунче,ако няма заглавие още,ето едно-'Февруарчето ми вече е голямо-за първи път устичката изрича-мамо,мамо' Ако ти хареса-слагай го Wink

Общи условия

Активация на акаунт