да работиш като сексолог, гинеколог и също така да изолираш ядрено-звуковия резонанс на капачките от бира не е лесно

Жалко, че никой от вас няма да е на северното Черноморие за да се видим 
то може ли без него :О) вихри се из ямболската темичка,сега решил и тук,ама поне може да развеселява
Дикси,имаа,има на северното-аз ще ходя на изпити в началото на септември във Варна
весело изкарване на моренцето и да се върнете с мнооого тен
мерси за пожеланията...Ели,наистина много бързо мина времето,особено тоя месец...ама сигурно защото е най-динамичния летен месец

. От утре почвам пак със зеленчуковите пюрета (нали ни излезаха пъпки и почивахме 1 седмица). Само ние ли сме се изринвали?
а стои ли седнал малкия сладур?аз питам,защото ние само това можем за сега,въпреки че сме от най-големите в темата..не се изправя и не може да пълзи още-само се дупи,ама не помръдва..Дидуне,я пишете при вас как е -нали сте по-големи и вие
Скъпата,и Лора се беше изринала,ама така и не разбрах от какво.Давах капки и мажех 1-2 денаи мина..Краси,остане ли ми и половин час свободен,ще се обадя.Има ли ти го тел в списъчето?Ако не,прати ми го на лични.Целувчици

Аз да ви кажа ви чета от време на време на работа но не е никак лесно и не смея защото излизат какви ли не картинки и се вижда отдалеч че не работя...
Така че зеленчуци давам само вечер. Знам че е късно но нямам избор
.... Имам все така 4 хранения с мляко както и преди и средно по 1/3 бурканче зеленчуци. Все още не съм заместила изцяло едно хранане с мляко. А вие?

от сервиза ще дойдат чак другата седмица защото повечето техници били отпуска.Много ми е гадно без пералня...

, което става рядко, може да изпие 50гр за целия ден. Моите шишета общо взето са за красота. Напоследък се опитвам да му огранича сукането, щото той е на мама сукалчето, а аз нещо взех да се нервя, от което. Нощно време спрях да му давам. В началото го оставих да реве. Сега вече взе да се буди чак в 3ч, което за нас е голямо постижение, преди до това време беше сукал поне три, та и четири пъти даже. Аз не му давам в 3 и той поплаква 10-15мин, през което време изобщо се правя, че ме няма и заспива. После се събужда към 4.30ч и тогава му давам, лошото е, че в 5.30 пак иска и тогава вече няма мърдане, щото е способен да реве с часове и аз се примирих, че ще му давам. Ако задържи така добре, само да не се върне на старото положение, щото направо ще го отбия
Съжалявам, ако някой реши, че съм лоша, но това е положението