Спокойна вечер на малките бебоци и дълбок сън на мамите
.
. Постоянно "изпълзява " под стола ми пред компа и се опитва да ме захапе по крака
или се добира до масичката с козметиката му и я разглежда от близо , че и на вкус я пробва как е
.
/?!
!
Май и аз ще процедирам с бурканче.
А как точно практикувате плуването?Ние досега не сме пробвали ,ама щом казваш,че бебо го е страх незнам дали и при нас няма да се получи същото
Може би ще заминаваме в четвъртък.
Както и да е... Сварих ги, пасирах ги, сложих пюрето във формичка за лед, след това кубчетата - в една найлонова торбичка и вече си имам замразено пюре от тиквичка. Удобно е.
И сега яде един ден месно пюре.на следващия зеленчуково Ганчев,после пак месно ,а на следващия картофено.И так му ги редувам,като винаги сменям месното.Опитал е всякакво месо с изключене на заешкото.Е това е от мен за картофеното пюре.Пробвай,мисля че ще го одобриш.Успех при приготвянето
...и да пишеш как си се справила и дали бебчо го е харесал
. Накрая му взех картоф с ранни моркови и картоф с тиквички на Хип. Дадох му с морковите и горе-долу му хареса. Само че преди хранене всички дрехи се свалят- и мои и негови- че става голямо мазало.
С тая проходилка е чудо-не може да върви напред,а само назад,обаче и така се докопва-я до масата,я до пералнята...дърпа покривки,дрехи,абе ужас..за картофеното пюре и аз така го правех,обаче тя не го харесваше и после си измислих една хитринка,която подейства-след като го направя пюренцето разреждам с преварена водичка и го слагам да заври пак на котлона ама бъркам,че залепва по дъното..и така минута-две...а вече ако и това не хареса-сиренцето действа
ще започвам с попарките вече,само че не знам кога да я давам-казаха ми на първото ядене и постепенно да заместя с попарка..ама тва значи да яде мляко само веднъж на ден,което не ми харесва особено...другият вариант е да я правя с АМ..вие как мислите?
А и идеята ми беше да започнем с готови пюрета и лека-полека да започна да ги редувам с домашни. Засега стратегията има успех. Яде домашни зеленчукови през седмицата, а събота и неделя, тъй като обикновено не сме вкъщи, яде готови. Плодовите са изцяло готови, но ако ми попаднат сигурни плодове, веднага ще пробвам да му дам и домашно плодово пюренце.
много време не съм се включвала...пак уча
сега попрехвърлих темичката,ама нямам време да изчета всичко
изобщо не ми остава време да включвам компа,много неща са ми на главата-гледам бебе,чета за 2 изпита,домакинска работа и плюс най-голямата глупост-търся си работа
хората ми се чудят по интервютата как ще се оправям с 895395730 хиляди дини под една мишница..ама няма начин :/
) пак 20 мин. А излизането на разходка не го броя за почивка защото пак си е занимаване с бебка и Емо.
.
Препоръчани теми