Сега и ние да се похвалим,че вече сме големи.Днес Лъчко навърши цели 6месеца
.а ето нашата виртуална почерпка
Пийнете и хапнете,кой каквото си хареса.Можете да видите малкия рожденник на пресните снимки в нашето албумче.

Не знам при вас как е ,но при мен минаха накак неусетно тези 6 месеца.Радостта ни е голяма,защото когато Лъчко се роди,имахме доста проблеми и незнаехме дори дали ще оживее.той се роди 19 дни преди термина и беше малко незрял.роди се 3 600кг. и за трите дни от живота си свали 450г,което е страшно много за новородено.тогава го взеха в Пловдив,постоя там 15 дни и ми го върнаха охраненко и доста порасналко.Това бяха едни от най-тежките дни в живота ми.Стоиш и чакаш и незнаеш като отидеш в болницата какво те очаква там.Дали ще ти го покажат или.....
Ще кача няколко снимки от Болницата в Пловдив,зада видите какво изтърпя моето геройче.

Стига съм ви досаждала с моите излияния.Нека вдигнем градуса на настроението ето с това
А и при Вики на
май писах за това вече/.
, напраааавооооо, все едно кара мини пубертет!
Иначе светка с фенерче в очите на бебето, влачи я по леглото, хваната за крачетата
, направо купон е у нас! Сега не се сещам други случки, но повярвайте, те са ежедневно приключение!

НЕКА ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ТЕ СЪПЪТСТВАТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ!
Ти си майката и решаваш, кое е най-добро за твоето дете
Все пак 6 месеца не са малко.
като ви четох преживелиците..........
, а той милият се изплашил. А от една седмица батко ни се храни с лигавник (това не му пречи да се капе) и вчера прояви желание да пробва кърмата (аз му дадох в една лъжичка, но не беше очарован), сега очаквам да си сложи и памперс - на 6.5г.
.Като сложиха Лъчко да го теглят,направо щях да падна.За един месец е качил 900гр. и 4 см.Много се притесних,защото знам че е нормално да качват по 450 гр,а ние какво...двойно повече.А като си помисля-храним се на 4 часа,стриктно спазвам режимът му,яде нормалните за възратта му количества...и пак наддава.Незнам какво ще правя.
.Лекарката казва,че никак не е дебел ,просто е пораснал на височина(таткото ни е висок).И в крайна сметка сме 8250кг. и 72см. 

айде целуваме ви много и лек ден на всички 
.аз купих една стерилна чашка , но да видим как ще се мъчим да я залепим на пишлето ,защото не е много малка(чашката де..не пишлето
)Дано успея да му събера урина в нея,защото не ми се ще да го правя с памук в памперса.Няма да е съвсем точно,предполагам.
При вас как са нещата?Питам наи-вече колежките-бъдещи свекърви