.Я дайте малко инфо за невежите
Добре се завърнала настояща Тони, бивша Суийти

Всеки ден си мечтая вече и ние да зачезваме на няк'ви почивки, че ако продължаваме да чакаме май ще сменим морето със ски

Хайде, лека нощ от нас!
.

Добре, че нямаше никакъв проблем
А жълтъка мисля да започна да го давам като се върнем от морето
С тази разлика, че детето го оставяме на бабите и дядовците.Цяла една седмица ще бъда без него, но в никакъв случай не мога да си представя какво море ще е с него

Мъчно ще ми е разбира се за него...и още как...Обаче - какво ще стане на морето - ние отиваме с кумувете ни и още едно семейство.Всички са с големи деца.И само аз ще трябва всяка вечер в 19.00 да съм си в стаята за къпане, хранене и спане.Той не може да издържи да не заспи до 20.00ч., а за спане навън в количката аз не съм много навита.И още- мляко,пюрета,каши и т.н....Плаж - само химера.А покрай това и таткото няма да си почине.И така.....Отиваме без него и тъжно ще си плажуваме, спим и гуляйстваме.Може и на дискотека да идем 
Обаче го сложих в столчето за хранене, моето е от тези дървените, които после стават на столче и отделно на масичка, и доста добре му идва и е удобно, дори да изцапа, после се почиства лесно, аз си мислих, че ще пада, но напротив, добре му е 

.И сега докато прочета всичко...абе мами ,кога ви остава толкова време да пишете.Аз успявам едва вечерта,когато Лъчко заспи.
Иначе през деня..работа в къщи и много разходки,та затова не ми остава много време да си пиша с вас. 

.Явно беше още сънен и като ревна, изплаши се горкото.Обаче аз нали сам си настоятелна,на обяд пак го слагам и "ООО Боже.."изпика се в гърнето
Много се зарадвахме ..та нали това чакахме да се случи...Абе казвам ви -радост голяма 

Педито иска да му изпише нещо за да се покачи ама аз искам да му направим нови изследвания в друга лаборатория за да съм сигурна.Дано първите изследвания да са грешни. 
Препоръчани теми