ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
И обещавам да намеря време да споделя новото около нас... Кога обаче - нямам представа

и дано намериш време за да се отдадеш малко на форумната комуникация 
наистина се оказа, че с Дени сме правили снимките при един и същ фотограф и то супер случайно. Не ми го бяха препоръчвали, но съм доволна от свършената работа, хареса ми най-вече, че търсеше точно емоцията в снимката, а не разните там фонове и стойки, направи доста снимки и после заедно избрахме най-емоционалните. Дано и вие попаднете на кадърен за вашите снимки.
със стомахчето?! Вчера й дадох едно плодово-зеленчуково пюре и изяде около 2 лъжички, не с особена охота, но ги глътна. После повърна всичко. Лошото е, че покрай пюрето се повръща и млекце, та огладнява по-бързо след това. А за броя хранения... напоследък се будеше 2 пъти през нощта да яде, та са около 7-8 бр.
Но с нея на тема деца сме на различни мнения, а тя засега няма, та ги ръси едни заключенияяяяя, мани мани. С нея са ми разправиите напоследък. Днес замина за Канада и не се знае кога ще се видим, а се изпокарахме и така и не я изпратих!
Но като ти кажат, че си елементарна, обсебваща майка и че освен за деца за нищо друго не може да се говори с теб...
Стана ми много криво и си взехме багажа и се прибрахме вкъщи /бяхме при баща ми, за да я изпратим/. Ууууфффф... Ходихме на една сватба заедно, а тя ми вика: "Сестра ми, няма да седна с вас на една маса. Но да не ми правиш сцени в ресторанта, ти го казвам сега! Може да са малки масите и ще седна при други хора." Сакън да не я посрамим сигурно, че ние с две деца си създаваме лудница, където и да отидем. Но като гледам, седяхме на една маса, а повечето хора ме питаха за децата, а не за други "по-сериозни" неща. Че нали съм елементарна, та не мога да водя разговор за езици, пътувания и т.н. Сестра ми е спец по критиката, гледах да не й се връзвам, но вече съвсем прекали.
Моят мъж поне се държи на ниво при такива разправии и ме подкрепя
Весело празнуване!
Много хляб има да изядат такива като сестричката ти, докато разберат Що е това МАМА? В интерес на истината и аз преди понякога с пренебрежение съм гледала на притеснения и отдаденост на приятелки с деца
, но като му дойде времето всеки влиза в час .
Като ти остане време, разкажи как изкара на балкана 
И Стефко имаше такъв проблем със захранването, но мога да ти кажа, че от една седмица доста му харесаха зеленчуковите пюрета
На следващия ден почвам да му давам зел.пюре и той изобщо не си отвори устата. Почвам да му пея, да го занимавам, но той не ще и не ще
При Стефко мина точно цял месец от захранването до прояждането 

и се очаква бебчо да се роди края на януари началото на февруари.Днес бяхме на консултация малчо тежи 8,800кг и е 70см.пак ни смъмриха че сме дебели и че коремчето ни е разширено ама какво да го правя като яде повече.
Майчета искам да ви питам как се слага тази торбичка за урината и тя универсална ли е?Утре ще ни боцкат и трябва да нося и урина ама на аптеката ми казаха че тези торбички били еднакви.

. Днес и аз купих и може би утре ще пробвам дали е удобно и ще пиша. Ако няма друг начин, педито ми каза,че може да се сложи памук в памперса и после внимателно да се изстиска с два пръста в бурканче или контейнерче. В нашата лаборатория може да се даде кръв ,а ако няма урина за същия ден, може друг ден да се занесе.
Нооооо.... ми стана и мъчно, защото виждам, че често се изказват реплики като "рядка кърма". Именно това ме отказа при Сузи да я кърмя, имах щастието само 3 месеца да й давам ценната течност
/Моля, маметата, които хранят с АМ, да не се обиждат
/ Още го преживявам всеки ден, докато си кърмя второто детенце...
Утре ще й дам пак, пък да видим
Другото пък, може да изчакам да минат жегите, та тогава да й го предложа. Дотогава надявам се да сме напреднали със зеленчуците.
Препоръчани теми