Позачезнахме от Софето ние,ама свърши вече хубавото време
elix напълно те разбирам, аз така бях подивяла преди да се размърдаме насам-натам. На мен ми е тъжно, че свърши, а ти се разсейвай с планове за почивката и 10-те дена до септември бързо ще се стопят, от сега ви пожелавам страхотно и спокойно изкарване

И ето ни хоп и във форумчетоооо - амииии какво ново при нас... Най-важната новина е,че вече се захранваме усилено. Малката ламя Вили е страстна почитателка не само на циците на мама, но и на всичко което може да сложи в устата си и да погълне. Хапва оризова каша, тиква, морков, картоф и тиквичка в различни комбинации. Няма абсолютно никакви претенции към количество, яде колкото и дам, към качество също - пробвахме и готови и домашни бъркочи. Дано продължава в същия дух и занапред процеса. Въпреки всичко допълнително поглъщано вече 2 седмици режима ни на кърмене хич не се е променил(даже и през нощта
От вчера сама си сяда като се набере в шезлонга, не е стабилна, но не спира с упражненията. Другите и номера са да пляска с ръце и да казва "та-та" и "та-ти" било знак,че второто, ще е момченце
Като за първо включване след толкова време мисля да поприключа, а ще си наваксам тия дни

Да са здравички, много усмихнати и игриви малките сладурковци и сладурки навършили 6 месеца

На 09.08 като ни беше нашия ден за празнуване се чудех как по специално да отбележим случая, та взехме,че си спретнахме една фотосесия с бебата, голяма веселба падна с фотографа, може да ни видите в албумчето

Айде лека нощ мамчета и да си изкарате един весел уикенд всички
майка ми на времето ме е издържала от 4-5 мес. и на осем съм седяла на гърне по предназначение. Но... големият ми син беше

Събужда се и не иска да спи. А от известно време като заспи към 22ч и след 15-30мин се събужда и така през половин час се приспиваме до сутринта. Има ли и други бебчета, които не спят по цяла нощ 
Маги я записах на кухня от 5 мес. Тогава й вземах зеленчуково пюре и "кисел". После минахме на супа и "кисел", а от 1,5г на супа, ядене и "кисел", като понеделник и петък беше постно ядене - леща, боб, брашняна каша. Лично за мен бяха доста блудкави, но в Ст.Загора има само една кухня и нямаме друг избор
. 

. Кеф! Направо се родих. То какво беше до сега половин-един час максимум?!

И много целувки на бебоците!!!