Аз днес дадох на Чечо за първи път местно пюре да ви кажа намръщи се на първата лъжичка,но май му хареса защото на другите две си отваряше сам устичката. 
Лека и спокойна нощ ви желаем.
Аз днес дадох на Чечо за първи път местно пюре да ви кажа намръщи се на първата лъжичка,но май му хареса защото на другите две си отваряше сам устичката. 
И аз се чудя как ще свикваме с гърнето.Решила съм тези дни да купувам и да започваме да пишкаме в него
.Лъчко също ми пие много течности.Знам че е хубаво да ги приема,ама с тзи памперси му е лесничко.Да видим как ще е с гърненцето 
. И на Чечо много здраве и радостни дни.
Уж не е злояда,но не иска такива "манджи" 
Честити 6 месеца на Чечо и Антония и на всички останали бебоци, които съм пропуснала!!! Да са живи и здрави и много да слушкат!!!! 

Като скоро ще трябва да давам попарка със сирене - кое хранене ще се замести?Мисля си, че ако я давам сутрин в 8.00 и му отпадне още едно мляко,няма ли да е малко само един път на ден АМ?Той в момента яде така :
Иначе, аз мисля след месец някъде като стане Митачето на 8 месеца да му предлагам попарка следобед - нещо от рода - един ден попара, един ден кисел или плодово пюре или каша - нещо от този род
Трябва да се мобилизирам, че нещо в тези жеги съвсем съм се отпуснала
Та става дума за това, че и ние можем да се регистрираме в клуба - "близки срещи с пода" и то изцяло по заслуга на майка му на Митко, която е заплес и половина
Та да уточня, че когато съм слагала Митето на нашето легло винаги съм го обграждала от всички страни с възглавници, за да може спокойно да си щъка детето - да ама...Вчера следобяд той спеше на нашето легло, аз стоя на компютъра и се сещам, че времето напредва и трябва да отида да врътна една манджа - та ставам аз и тръгвам да излизам от стаята - детето спи на леглото без да е заградено с възглавници - аз си го поглеждам най-спокойно и излизам - хич, ама хич ви казвам не ми мина през акъла, че трябва да го "обезопася"
Като отворих вратата той малко се размърда от шума, ама аз излязох и си викам той пак ще заспи. Отивам в кухнята - бях пуснала пералнята и гледам, че е изпрала, та спирам я и вадя дрехите, след което отивам в тоалетната...Та сядам си аз на тоалетната и изведнъж чувам "туп!" и приглушено "уаааа" и моля ви се с всички я си акъл си стоя най-спокойно и си викам - "това бебе на съседите отгоре пак реве ", след няколко секунди на непрестанно "уааа" продължавам да си стоя най-спокойно и си викам "добре де, защо не отиде някой да го успокои, ми са го оставили така да реве горкото"
И изведнъж крушката в главата ми светва
и се сещам, че то моето бебе, което аз не раградих е паднало на земята и плаче
При което едвам успях някак си криво- ляво да си вдигам партакешите(в смисъл гащите) и бегом в стаята...а то милото като се проснало на земята като жабка и плачка - вдигнах го веднага и го гушнах - Слава Богу не се беше ударил зле и много бързо се успокои. Та така - приех го откъм веселата страна - и за миг не съм си и помислила, че съм лоша майка, просто не помислих, пък и няма винаги да мога да съм около него 24 часа, колкото и да се старая и да ми се иска
Пък и за момент се замислих какво ни чака от сега нататък - натъртени и ожулени колене и лакти, пък и то...нали герой без рани, не е герой
Надявам се че не се сърдиш,защото ти си виновна разказала си го смешно,а то всъщност не е.И аз съм голям заплес не си само ти да знаеш.То с тези червеи няма как да не се докараме така
Така че не се притеснявай както казваш нали са мъже колко рани ще имат.

По принцип по това време на годината сме обиколили поне 5 язовира,спим на палатки,но бебка е малка за такива излети,а без нея не искам да ходим.Другият проблем е,че имаме разни ангажименти и не може да ги зарежем.Ох, дано поне отидем до морето другия месец,че ще изкукуригам вече 
Честит малък рожден ден на сладките бебоци
Искам да се обърна за съвет към мъжките мами.Кажете ми моля,как се справяте със забелването на пиленцата.Аз започнах от доста време ,но все още не съм постигнала това което трябва.
Уж сяка вечер след банятя,по време на масажа го правя,ама то милото явно го боли и рита с краченцата и аз спирам.Жал ми е да го мъча детенце
Днес таткото се пробва,ама и той не успявя.Знам ,че не може изведнъж да стане,но трябвало веднъж като сме започнали,да не пропускаме нито една вечер,защото щяло пак да зарастне кожичката.
Кажете ми вие как се справяте и греша ли аз някъде?Благодаря ви предварително!
Препоръчани теми