RE: рахита- давам вигантол, но не редовно и съм казала на педиатъра затова, тои е все гол по къси панталони с голи ръце и въпреки , 4е е доста тежък, давам по 1-2 капки по4ти през ден. педиатъръ ми каза 4е не е страшно ако през този сезон забравя. фонтанелата е голяма също колкото лев4е, но засега не се протеснявам, защото аз съм я влачила до 1 година. главата засега не съм опипвала - но утре ще видя, въпреки 4е се притеснявам да го опипват до "потъване на пръстта"
еликс, съ4уствам ти за пералнята, не мога да си предтсавя как е без, аз пускам по4ти всеки ден по 1-2. направо не мога да си представ якакво са правили нашите баби и майки с паму4ни пелени едно време.
относно "говоренето" санди хи4 го няма, но затова пк крещи като вандал, дайе хората в кафето и по улиците се обръщат. онзи ден цялото кафене нас гледаше, седи си младежът в мен и се наслаждава на гласа си, и така 20 минути с пълно гърло докато запо4не да преграква. по4ива си малко с дрямка и пак така...... а най -великата му проява на словестно твор4ество е да пръцка с уста по 2-3 на4ина плюейки лиги навсякъде. аз му говоря нещо сериозно а той ме гледа и пръц- пръъъц. и мен вземе, 4е ме напуши смях
ей така : http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1119871
ако не се отваря, защото снимка. бг забива нещо , има я в албума.
побърквам се вече. Не знам детски пубертет ли е какво, но ме прави на луда. А в следващия момент е страшно добър , възпитан, помага ми (мие с парцала, чисти). Но за да направи нещо го казвам поне 3 пъти, отговаря и се прави на глух. Е, оплаках се.
Мошеници!!!
Има твоите очи.
и да не взема накрая да пречупя този инат и самодоволство... За детската градина - хем я чакам с нетърпение, хем се притеснявам от тия болести, да не почнем пак като миналата есен...
. И той не беше 2 месеца на градина... нямам думи
!
.
, но виж мазането беше голям кеф
, която е мнооого далечен братовчед на тези по-горе

Когато го слагам правичък доста стабилно стъпва на крачета, но бързо му се огъват 

,доки казва че фонтанелата добре се затваря.