в последните постинги само се оплаквам. Искам обаче да ви благодаря за хубавите думи!
Днес ще се разпиша да се похваля че Елиза е вече на 6 месеца. И да ви кажа май само аз смятах че е по специален ден, нито таткото, нито баби и дядовци се сетиха. Аз станах даже сутринта и направих торта-шоколадова, със сметана и ягоди.
Направих няколко сники и това е. Така че ви черпя виртуално. На въпросите да си кажа и аз: за спането общо на Елиза се събират 13 часа сън, спи около 10 часа през нощта, и общо 3 през деня.
За храната, аз още зеленчукови не съм давала но също се замислих колко ли да давам? Всъщност предполагам колкото си иска бебка. Аз засега съм давала само банан, ябълка и на нестле пюрето пак с банан и ябълка и с мляко, много и харесва.
За столчето пак се чудя. Има едни по нови модели на чико , не изглеждат лоши. А тук най купуваната марка е Трип Трап, доста са скъпи, но могат да се ползват за деца до 7 години. На мен обаче много не ми харесват защото нямат масичка за бебето. Изпращам линк да видите как изглеждат тези столчета http://www.backinaction.co.uk/tripptrapp
Елиза също лази много смешно. Засега само назад. Първо с крака, надига дупе а после се измества и с ръце

Лека вечер. Болните от гадня вирус да оздравяват, а тези дето са във ваканция да се забавляват.
Зеленчуците - като стисне устичка и направи онази намусена муцка сякаш кой знае каква гадост й давам да яде

) и само след няколко дена детето вече се отблъскваше с краченца.
. Лоша мама
Ето подкрепено със снимков материал
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MAICHKA 
Аз досега не съм давала, та затова ви питам. Все още не съм заменила хранене. На обяд яде половин бурканче зеленчуково на Хип и следобяд около 100мл каша. Като почне да яде повече ще му купувам на Ганчев, че тези на Хип много удрят през кръста