Нася, аз също ще започвам захранването следващата седмица. Като видях, че и вие току-що сте започнали, се успокоих, че все пак ще има скоро захранели майчета, с които да обменям информация. /Сега се сещам, че май и Донинка беше решила да захранва късно/. Ти как приготвяш картофеното пюре и можеш ли да ми кажеш по-подробно какво ви е дневното меню. Аз съм решила да започна с оризова каша, един път дневно по 1-2 лъжички за около 5-6 дена и постепенно да увеличавам както и да въвеждам нови пюренца. Не съм много сигурна кога трябва да се дават плодовите пюрета. Ние ще продължаваме да се кърмим до 8-9 месец, а пюретата ще са просто добавка, след което „макото” ще го давам за десерт.

Хайде, малката Тея да се оправя вече. Габи й изпраща прегръдка и целувка за бързо оздравяване!

Мама Нина, много е сладурчест този твой синеок юнак!
. След това, когато стана въпрос за водата, каза че имало няколко майки, чиито бебета били на по 5, 6 месеца и били само на кърма, та забелязала, че бебетата, които са само на кърма, не искали да пият вода, което тя лично не можела да си обясни. Та аз и признах, че и Криси не е голям фен на тази течност /явно мисли да почва направо на бира, като баща си
/.
. Обещавам скоро да вляза да се отчета подобаващо скоро. Сега малкия ми заема всичкото време

?А лентичката и аз я взаимствах и на мен ми харесва 
И може да седи дълго време и да си скача, но мен малко ме страх засега да го оставям повече от 20-30 мин.
и друго не се сещам засега. Доки се изненада от нашто неядене и каза, че вече трябва да редуваме с месно пюре
/ и вече съвсем се обърках
. Но аз бях така и с кърменето, колкото повече чета , толкова по-сложно ми се струва и имам чувството, че няма да мога да се справя, пък то не се оказа кой знае каква философия
/. Кофти, но поне тези маменца, които си работят с висока заплата, ще успеят да се възползват.