Карти Таро тема 23

• 34 374
  • 720
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мили момичета!
На въпрос за развитието на любовния ми живот през следващите 3 месеца изтеглих 2 чаши - 6 чаши - рицар жезли.
Това означава ли, че ще се появи някой от миналото (6 чаши) изненадващо (рицар жезли), с който ще се преоткрием и ще създадем връзка (две чаши)?
Правилно ли тълкувам картите?

# 91
Слиипи, мисля ,че картите отразяват теб, че на теб ти се иска да дойде някой от миналото и т.н., по-добре друг да ти тегли, не са в мен ,иначе щях.
Илюжън, пренебрегна Луната, хвана се за Дяволът като предупреждение, а въпросът ти не бе точно такъв ,а дали ще се стабилизираш финансово.Може би греша, но аз гледам на големите Аркани като на вътрешна настройка,да видя навътре неосъзнатото,а и при трите карти няма движение, т.е отг. е  НЕ, Дяволът/ти/ си мисли, че знае манипулативните игри на Луната/мениджърката/ ,също Луната е срока, който гониш.И аз мисля същото, като Чародейка за КП и 10Ж.Интересно ми стана,ако може да споделиш в кой бранш работиш заради Дявол+Луна, сигурно показват и това.

# 92
Слиипи, мисля ,че картите отразяват теб, че на теб ти се иска да дойде някой от миналото и т.н., по-добре друг да ти тегли, не са в мен ,иначе щях.
Илюжън, пренебрегна Луната, хвана се за Дяволът като предупреждение, а въпросът ти не бе точно такъв ,а дали ще се стабилизираш финансово.Може би греша, но аз гледам на големите Аркани като на вътрешна настройка,да видя навътре неосъзнатото,а и при трите карти няма движение, т.е отг. е  НЕ, Дяволът/ти/ си мисли, че знае манипулативните игри на Луната/мениджърката/ ,също Луната е срока, който гониш.И аз мисля същото, като Чародейка за КП и 10Ж.Интересно ми стана,ако може да споделиш в кой бранш работиш заради Дявол+Луна, сигурно показват и това.

Благодаря ти Лола! Не мисля, че искам някой от миналото ми да се връща (като човек), по скоро мечтая за дълбоки отношения като преди, без постоянно да се питам този или онзи иска ли да ме опознае истински и да ме обикне каквато съм или иска само да ме мине заради хубавото ми лице. Заради тоя рискове съм станала много внимателна и дистанцирана, знам че не е ок но аз влизам с много емоция в едни отношения... Просто изпитвам носталгия по времето, в което нещата бяха прости. Simple Smile Иначе въпросът не е спешен, те картите ми често отразяват мен, само дневната ми карта винаги е адекватна Grinning

# 93
Здравейте! Отскоро имам Таро карти на А.Е.Уейт. Уча се как да разтълкувам картите, но все още изпитвам затруднения, тъй като не мога да намеря правилния източник. Имате ли предложения откъде мога да “науча” значенията на картите най-точно, за да мога спокойно да започна да се уча и да ги “усещам”. Благодаря ви предварително и приятен следобед ! Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 22:12 от Jaquem

# 94
  • там, където ми харесва
Първо започни да гледаш с картите само в права позиция и така да ги научиш. Има много информация в нета.

# 95
  • София

Да, картите до голяма степен резонират със ситуацията, но имах нужда някой друг да ми го каже.
Работя в сферата на застраховането, за международна компания със огромни размери. Сериозна, с дългогодишен опит и тн.
И да, предвид положението в страната, малко трудно бих стабилизирала финансите си.

# 96
Здравейте! И аз от скоро имам колодата на Уейт и тепърва навлизам в магията на таро. Имам картинния ключ по картите и от там чета и тълкувам, както и интуитивно.
Днес обаче имам малко затруднение. Имам история с човек от миналото, който е вече женен, но аз излязох от дълга връзка и той отново иска и търси контакт и среща с мен.
Зададох въпрос на картите дали той ще ми признае чувства, излязоха Рицар на Жезлите, Смъртта и Светът.
Аз го разтълкувах като, че той трябва да претърпи някаква метаморфоза, да приключи досегашния си живот такъв, какъвто е и да дойде ред на новия жизнен цикъл - с мен..
Надолу ми излязоха Императрицата,   10 чаши и Висшата Жрица. И тук вече не знам какво да мисля. Едва ли аз съм и императрицата и жрицата.. По-скоро това е жена му и семейството и аз там.. като любовница.
Може да са пълни глупости това, но съм съвсем начинаеща. Моля за съвет в права посока ли съм разчела.
Благодаря!

# 97
Човекът е задоволен , има семейство и се чувства добре там
Жена му е имперагрицата, която дава това плодородие, явно имат дечица
Може да ти предложи място за любовница...
Рицар Ж.  Той се появявя с някаква оферта , явно е този...
Какво ти предлага?
Някъде на път ли да отидете
Или просто кафе?
🦆

# 98
Благодаря ти! Точно така е. Ами той директно си ме кани на среща, в различни градове сме, директно ми прави намеци и ми казва, че съм му слабост, както и 5 години откакто не сме се виждали почти не е спирал да ме търси. Въпреки, че се ожени. Нямат деца, но той много иска и още преди ми е казвал, че иска деца от мен, ама не сериозно, ами ей така като на шега. В същото време казва, че е щастлив с нея. Много неясен ми е и искам някаква яснота какви са намеренията му към мен.
Не мисля, че ще напусне жена си
Послдната карта, която извадих е двойка чаши.

# 99
Здравейте момичета!
Теглих карти за отношението на един човек към мен, който не се отнесе много почтено преди време. Не съм забравила но и не тая болка разбрах че е за добро. Изтрих го преди време отвсякъде не сме разговаряли от 2 месеца. Днес исках все пак да попитам как е дали е добре, защото ме е грижа, така го усещам. Спря ме това че ние приключихме отношенията си некрасиво и хвърлих карти за да преценя дали вниманието ми не е наърапено. Попитах какво му е отношението към мен. Паднаха се Любовниците - Кралица пентакли - 2 чаши.
Как да тълкувам тези карти? Не смея да ги тълкувам сама.

# 100
Благодаря ти! Точно така е. Ами той директно си ме кани на среща, в различни градове сме, директно ми прави намеци и ми казва, че съм му слабост, както и 5 години откакто не сме се виждали почти не е спирал да ме търси. Въпреки, че се ожени. Нямат деца, но той много иска и още преди ми е казвал, че иска деца от мен, ама не сериозно, ами ей така като на шега. В същото време казва, че е щастлив с нея. Много неясен ми е и искам някаква яснота какви са намеренията му към мен.
Не мисля, че ще напусне жена си
Послдната карта, която извадих е двойка чаши.

Затова ти е излязал Светът, пътуване, разл. градове
2 чаши е слаба карта
Това са закачки, флиртове, игри
Той има нужда от това! Затова те търси

# 101
Привет Simple Smile
Идвам с обратна връзка на две мои ситуации. Ето първата -
https://www.bg-mamma.com/?topic=1133773.msg39261852
Точно както казаха девойките, които се вкл. ...започнах работа, срещам добронамерени хора по пътя си. Стъпих си на краката. И точно сега се появи въпросният зарязал ме. Изумих се..проумял, сгрешил..дойде с предложение за брак. Тук мисля е лесно..намам дилема. Картите разкриха какво ще се случи съвсем ясно.
Благодаря специално на Silky_soft и soul81 Simple Smile
Втория случай, в който помолих за помощ-
Специални благодарности на a.nik Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1141440.msg39291638
Тук идва трудния избор за мен..нещата се оказаха по - дълбоки, т.е. станаха такива. Вече 6 мес. сме заедно. В началото сякаш някой беше подредил всичко..случваше се спонтанно и прекрасно. Сега стана трудничко и сложно. Много моля някой ако има желание да ми изтегли карти какво следва от тези отношения - аз съм К, а той Н.

п.с. оооо....не мога да сложа линковете...изнинявам се, не се справям

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 10:16 от bubanka

# 102
Днес като дневна карта ми се паднаха 2 жезли. Прочетох много по темата но никъде не открих какво биха означавали като дневна карта.
Моето настроени днес е, че трябва да продължа напред и да се адаптирам към този нов свят.

# 103
Здравейте,момичета искам да помоля някой да ми хвърли едни карти!Ситуацията е следната-от началото на годината все още нямаме дата за развод и предвид създалата се ситуация в страната взех да се притеснявам сериозно.Съпруга ми живее с нас и много обработва децата и искам да знам кога и как ще приключи тази ситуация(в моя полза ли)?
Благодаря Ви предварително!

# 104
Здравейте,
Може ли да хвърлите едни карти и за моето здраве и работа? Как виждате нещата?
Едно огромно благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт