Карти Таро тема 23

• 34 846
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,
Преди време бях писала че съм се заела да правя нещо мое.
Сега пуснах инъернет реклама и попитах картите как ще се развие рекламната ми кампания:
Излязоха 6 жезли, кралица пентакли, 4 пентакли. По 6 жезли в комбинация мисля че ще се развие добре, но малко 4 пентакли ме притеснява. Тя показва вкопчване в нещо което имаш, закостенялост, прекалена разумност. Може да показва че ползвам вече ползвана от мен форма на реклама и че не съм влязла с много пари.
Вие какво мислите за това комбо.
П.С. не разчитам на друг човек за тая реклама.

# 346
Може ли замнение по карти:
Маг   8меча и 9 пентакли обърната
Защо Г. Не пише на А

Карти :
Луна   Асо Меч и 10 чаши  и 2 меч
Чувствата на Г към А

По първата редица
Човекът не сечувства комфортно, замесуни са и др хора, нещо го тревожи притеснява, ама този Маг с 8 меча ми е много силен и тежка енергия, но мисля не е с чувства квързан, може би самият човек в момента има проблеми и не му се занимав
Вие какво мислите

2 въпрос и карти ме обърква

# 347
  • гр. София
Може ли замнение по карти:
Маг   8меча и 9 пентакли обърната
Защо Г. Не пише на А

Карти :
Луна   Асо Меч и 10 чаши  и 2 меч
Чувствата на Г към А

По първата редица
Човекът не сечувства комфортно, замесуни са и др хора, нещо го тревожи притеснява, ама този Маг с 8 меча ми е много силен и тежка енергия, но мисля не е с чувства квързан, може би самият човек в момента има проблеми и не му се занимав
Вие какво мислите

2 въпрос и карти ме обърква
Според мен по Мага и 8 меча ще има някакво раздвижване на ситуацията и то много скоро. Ще се разбере защо не се обажда, но обърнатата 9 пентакли не ми се струва да е за хубаво. Тя е като наказание. То и в следващите карти се вижда. Объркване, заблуда, нещо е скрито... по Луната и Асо меч. Също и 2 меча ми говори за неувереност, за непризнаване на проблема. По 10 чаши това е максимума, който може да се постигне в отношенията. Някой да не е семеен?

# 348
  • Варна
Здравейте, бихте ли изтегли ли карти за моята дъщеря М. и нейния приятел С. Как ще се развият нещата между тях?
Благодаря предварително!

# 349
На въпрос относно работата ми във фирма в която работех до преди 2 месеца на изключително висока позиция, а в момента просто си губя времето там се паднаха 5 чаши, 3 чаши и 10 чаши.... Само чаши... 5 е натрупан гняв и отрицателни емоции, край на нещо (бясна съм и има край и на работната позиция и на лични и приятелски отношения), 3 чаши - радостни събития, празнуване, добри новини (надявам се да, но съм по скоро песимист), 10 чаши - хармония, щастие, основно в семейните оношения... Въпроса ми беше да очаквам ли развитие и има ли шанс да се върна на предходната си позиция? Според вас как да тълкувам комбинацията?

Това са два отделни въпроса . Картите,според мен показват само една променливост и неустойчивост ,нищо повече и аз лично отговор в тях не виждам.
Може би е по-добре да се отделят двата въпроса и да се тегли за всеки поотделно.

# 350
Момичета,
3 чаши 5 меча и Кралица Чаши Обърната
Може ли да се каже , че дадена жена ще има дете
Четох в руски сайтове, че 3 чаши може да е непланирана бременност , но  5 меча не е ок
Ами тази интуитивна Кралица Чаши, защо е обърната?

# 351
  • Пловдив
Здравейте ,от къде теглите карти ?
И аз искам да си изтегля ,или може би от някъде мога да си купя и да си гадая ?
Ако пък някой мога да помоля да итегли за мен ???
Питам конкретно за работа ,дали скоро някой ще се обади ?Disappointed Relieved
Благодаря !
Пожелавам хубав и слънчев ден !

# 352
Момичета,
3 чаши 5 меча и Кралица Чаши Обърната
Може ли да се каже , че дадена жена ще има дете
Четох в руски сайтове, че 3 чаши може да е непланирана бременност , но  5 меча не е ок
Ами тази интуитивна Кралица Чаши, защо е обърната?

Комбинацията показва едно голямо разочарование. Освен това, жената авно притиска доста партньора, както с изисквания да я обичат, така и с ревност и недоверие.
Дали ще има дете -  божа работа!

# 353
A. Nik благодаря , така е има нещо такова
По обърната кралица ли го хвана това ревност и недоверие и притискане?

# 354
A. Nik благодаря , така е има нещо такова
По обърната кралица ли го хвана това ревност и недоверие и притискане?

5 меча е основната тук, в смисъл, тя е по средата и е най - активната карта, другите две са чаши, а чашите са само емоции, изливане, нагаждане, манипулиране и т.н. Но ревността и манипулирането и изискването е по 5 меча заедно с обърнатата Кралица чаши.

# 355
Страхотен коментар.
Ето това наистина е полезно
10+
Благодаря😊📖📖📖📖

# 356
Здравейте, може ли някой от вас, ако има възможност да ми тегли карти за работа.
Ще сменя ли скоро? Промениха ми договора на срочен и съм притеснена при тази безработица как ще намеря бързо нова.
Имам мои карти, но не ги тегля правилно. Предпочитам някой друг да изтегли.

# 357
Ще се върна ли в офиса през юни?
Кралица меча глупакът 3 пентакли

Според мен отговорът е не, но по кралица меча си личи огромното ми желание...  чак настояване, но вече започвам да полудявам от тази ситуация.
Страх ме е да питам за юли.... Някой ще даде ли мнение? Simple Smile
За мен отговора е да, ще се върнеш.
Току що ни съобщиха, че до края на юни няма да ни върнат 🥺
Има ли шанс това да се обърне според картите, или наистина са отразили само моето желание ...
Дали някой ще изтегли карти? Simple Smile

# 358
Здравейте, всички! Утре имам един изпит, устен ще ми е. Някой иска ли да ми хвърли дали ще го взема, че в момента картите ми не са в мен. 🍀🙏🏻

# 359
  • там, където ми харесва
Здравейте, зададох въпрос какво значимо събитие може да ми се случи до края на годината?
Картите , които изтеглих са:
Деветка чаши
Крал жезли
Колесницата
Събитие , което ще се случи доста бързо, може би някъде на събиране . Само крал жезли не знам как да го тълкува, ако е като личност, то е свързано с мъж.Понякога Колесницата я тълкуват като някои или връзка на разстояние.
Вие как мислите , някакво друго мнение?
Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт