Приятелят на сестра ми ме харесва

• 4 405
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Ако това е истина, едва ли каката ако разбере, ще се раздели с мачото, щом е толкова отчайващо зависима от финансите му. После що се носи слава на моделките, че били глупави.. Себе си не може да гледа, но родила две деца и търси спонсор, разчитайки единствено на увяхващата си красота. Класика. Горките деца.

# 46
Ако това е истина, едва ли каката ако разбере, ще се раздели с мачото, щом е толкова отчайващо зависима от финансите му. После що се носи слава на моделките, че били глупави.. Себе си не може да гледа, но родила две деца и търси спонсор, разчитайки единствено на увяхващата си красота. Класика. Горките деца.
когато бяхме малки играта която играхме най много беше на бебета тя винаги е мечтала за семейство бащата на големия е строител който работи за 800 лв а бащата на малката работи като магазинер едва ли е с тях заради парите. Нали така?

# 47
когато бяхме малки играта която играхме най много беше на бебета тя винаги е мечтала за семейство бащата на големия е строител който работи за 800 лв а бащата на малката работи като магазинер едва ли е с тях заради парите. Нали така?
Както е видно не е с тях? Нали така? А това, че като малки сте играли на бебета не е оправдание за безотговорното ѝ отношение към децата ѝ, понеже отдавна не е малка, щом има две деца и тези деца не са кукли да си играе със съдбата им.

# 48
Малко пресоли манджата. Уж ти й гледаш едното дете, сега нямало да се виждате 2 месеца... Блябля. Мъж строител, магазинер... Скука, скука. Явно ще трябва да чакам до петък, за качествена пързалка с много смях и веселие.

# 49
Авторке не си ги слагай на сърце коментарите, които не са от "похвалните", ако мога така да ги нарека, включително и мои такива, ако си ги почувствала така. Така става често по темите след дълбоките анализи.
Все пак ти получи отговор на основното ти питане, дали да кажеш на сестра ти или не. Макар, че тук там се появиха и мнения с различна позиция, но ти ще си прецениш на база аргументите, кое ти се струва правилно.

Мисли единствено от гледната точка - ако ти беше на нейното място, щеше ли да си доволна сестра ти да не ти сподели за това, от което да си изясниш все пак с какъв човек си имаш работа. Повярвай това са сериозни неща, утре може и дете да и направи и аз вече каза, че такива ку*вари лесно сменят жените. Като и споделиш поне съвестта ще ти е чиста, каквото и да става след това.

Не отговори на един мой въпрос, защото точно в този момент от твоята реакция е зависило дали той ще спре да ти хвърля очи и да си фантазира разни неща с теб.

Цитат
Оня ден ме попита дали ако не бил с нея дали съм щяла да бъда с него.

И ти какво му отговори ?
Твоята реакция тук може да му е дала дори още повече храна и надежди да продължи да прави това и мераците към теб ? Какво му отговори, бъде искрена ?

# 50
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Както е видно не е с тях? Нали така? А това, че като малки сте играли на бебета не е оправдание за безотговорното ѝ отношение към децата ѝ, понеже отдавна не е малка, щом има две деца и тези деца не са кукли да си играе със съдбата им.

Яка пързалка, моделка със строител и магазинер?

# 51
Проблема е такъв че тя след месец трябва да се мести на друга квартира защото договорът на тази изтича и не искат да го подновят а тя няма пари за да наеми друга голямото и дете е болно не расте и го лекуваме с хормон на растежа то живее при нас а малката е на 4 и си живее при майка си биологичния баща не плаща никаква издръжка и се съдят не може да я пуска на градина поради и здравословни проблеми и на малката така сестрами не работи все още най рано ще започне до 2 месеца. Не знам какво да правя не може и при нас да е защото сме в гарсонера и ще станем 6 човека един през друг. Аз допълнително съм и студентка. Затова да кажа не е вариант защото тя и малката ще останат на улицата.
И студентка с подобен правопис.....    Smiley
То че Бг-образованието е в киреча, факт.Ама толкоЗ неграмотност.....?!

# 52
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Проблема е такъв че тя след месец трябва да се мести на друга квартира защото договорът на тази изтича и не искат да го подновят а тя няма пари за да наеми друга голямото и дете е болно не расте и го лекуваме с хормон на растежа то живее при нас а малката е на 4 и си живее при майка си биологичния баща не плаща никаква издръжка и се съдят не може да я пуска на градина поради и здравословни проблеми и на малката така сестрами не работи все още най рано ще започне до 2 месеца. Не знам какво да правя не може и при нас да е защото сме в гарсонера и ще станем 6 човека един през друг. Аз допълнително съм и студентка. Затова да кажа не е вариант защото тя и малката ще останат на улицата.

Може вече да не държат на тези неща в университетите, нали било важно да се плащат таксите?

# 53
Авторке не си ги слагай на сърце коментарите, които не са от "похвалните", ако мога така да ги нарека, включително и мои такива, ако си ги почувствала така. Така става често по темите след дълбоките анализи.
Все пак ти получи отговор на основното ти питане, дали да кажеш на сестра ти или не. Макар, че тук там се появиха и мнения с различна позиция, но ти ще си прецениш на база аргументите, кое ти се струва правилно.

Мисли единствено от гледната точка - ако ти беше на нейното място, щеше ли да си доволна сестра ти да не ти сподели за това, от което да си изясниш все пак с какъв човек си имаш работа. Повярвай това са сериозни неща, утре може и дете да и направи и аз вече каза, че такива ку*вари лесно сменят жените. Като и споделиш поне съвестта ще ти е чиста, каквото и да става след това.

Не отговори на един мой въпрос, защото точно в този момент от твоята реакция е зависило дали той ще спре да ти хвърля очи и да си фантазира разни неща с теб.

Цитат
Оня ден ме попита дали ако не бил с нея дали съм щяла да бъда с него.

И ти какво му отговори ?
Твоята реакция тук може да му е дала дори още повече храна и надежди да продължи да прави това и мераците към теб ? Какво му отговори, бъде искрена ?
моментално смених темата и за говорих за националната лотария  чесна дума.

# 54
Хора не си правете изводи за пързалки от правописи и други детайли, защото по тая логика 90% от темите трябва да са пързалка. Истината е, че такива случаи като този, че и много по фрапиращи има страшно много. Айде да не казвам, че има и не малко в които жените дори поддават и било сестра на жената на ку*вара или нейна приятелка.

Ейго примера със Благо Джизъса и Златка и нейният бивш, който е бил много голям приятел с Благо, тренирали са заедно, но е станала заварката. Дали Джизъса обаче е бил инициатора или Златка е била ку*варката, в това не съм сигурен. Факт е, че има много такива реални истории.

# 55
  • София
Понеже темата е явна пързалка, директен съвет, какъвто май чакаш от началото на темата  - "пусни" на човека, за да продължи да издържа кака ти. Нямаш друг ход, щом всичко опира до пари и до това, че в противен случай пак ще трябва да приберете манекенката у вас и да си играете на бебета.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 14:15 от Fever Ray

# 56
Ейго примера със Благо Джизъса и Златка и нейният бивш, който е бил много голям приятел с Благо, тренирали са заедно, но е станала заварката. Дали Джизъса обаче е бил инициатора или Златка е била ку*варката, в това не съм сигурен. Факт е, че има много такива реални истории.

То и Ники Михайлов и Божинов си сменят жените на оборотен принцип, ама на.....живот, ко да прайш?!?!!

# 57

Яка пързалка, моделка със строител и магазинер?

А, що? Той често пъти акълът е подминал и тримата... Искам да кажа - вероятно си пасват. Седят строителят и магазинерът, пият си ракията и си викат "баджанак", като чакат да се присъедини и трети, че да ударят едно "блато".

Цитат

Студентите с другия правопис са навън, да учат наистина, не да се мотат по дрискотеките и да се натискат из БМВ-та на възрастта на бащите на притежателите им.
У нас са такива масовката.
И това е нормално. Правописът, искам да кажа.
...
Малко пропуснах - от първа съм на последна страница, ама манекенката е кака, нали? А авторката е по-малката?
Ми да ги събере - каката, въпросният, приятеля си /нали имала такъв, нещо ми се мярна из постовете напред/, най-добрата приятелка на авторката /и такава засякох май/ и да се обяснят всичките на веднъж. Тъй и време по-малко се губи /откритото публично заседание си е добра идея/, и ще се изслушат публично всичките заинтересовани страни, ще си споделят болките и страданията, мъките и терзанията.
Абе - отвсякъде е добре, вместо да се шушне и подмята, да се въздиша и да си играят на "Познай какво си мисля?".
Сега - зависи, ако са пък любители на Босфор ТВ може последното повече да им харесва. Тогаз авторката да пошушне на кака си. Да намига и да мята белтъци на гаджето й. Да намекне и своя приятел. И да каже на най-добрата си приятелка, че е с двама на веднъж. После да се отдръпне и да гледа сеир.

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 14:43 от Judy

# 58
Или пък да си спретнат едно Swinger party. Така парите ще останат в семейството.

# 59
И туй е харно!
Само си мисля дали да поканят и двамата баджанаци. Повече е по-весело. А и деца има тука замесени!

Общи условия

Активация на акаунт